Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba sztuka

Za co nie nawidzimy chudych dziewczyn, wpisujcie

Polecane posty

Gość Gruba sztuka

Zacznę od charakteru: Sa puste jak butelka po piwie Głupie jak mucha Typowe idiotki Wyniosle Zadufanie w sobie Wygląd: Wyglądają jak żyrafy z chuda i długa szyja Nogi wyglądają jak tyczki powykrecane na wszystkie strony Kościstej łokcie Odstajace dwie kości przy szyi Brak tyłka i biustu Brak mózgu

Gość gość
Za to, ze swietnie wygladaja we wszystkich ubraniach i nie tylko. Zgrabne, chude zdziry! 😠

Gość gość
Nienawidzimy razem

Gość Gruba sztuka
Swietnie? W ktorym miejscu?!? Przecież ubrania o wiele lepiej prezentują sie zawieszone na wieszakach niz na tych patyczakach

Gość Gruba sztuka
A tak w ogóle jestem tłustą lochą z rozstępami na tłustym tyłku i brzuchem który mi opada na peeezde :( Nie mówiąc już o tym ,że mam cellulit i śmierdzę na co dzień potem pomimo używania perfum z Biedronki :o

Gość Gruba sztuka
Oczywiście ze razem- wzajemne kółko adorancji

Gość gość
Typowa zakompleksiona locha :O Ja tez jestem gruba,ale zal mi d**y nie sciska

Gość gość
Pomijajac sens tej dyskusji, ubrania sa robione tak, by wygladaly dobrze na szczuplej osobie, to oczywiste. I nie ma sie co dziwic, bo szczupli ludzie wygladaja lepiej.

Gość Gruba sztuka
Nie podszywaj sie chuda szkapo, zazdrościsz mi kraglosci

Gość gość
nie pocą się i nie śmierdzą podczas seksu

Gość rjana
co do wygladu to wiadomo, mozecie nas szczuple krytykowac ze tyczki, ze kosciste itp ale nie osadzaj charakteru po wygladzie. a jak ja bym na ciebie grubsza powiedziala " gruba jestes wiec i i glupia, tępa, zacofana..." uwazasz ze zachowala bym sie w porzadku?

Gość Gruba sztuka
zwłaszcza zazdrościsz mi płaskich tzytzów opadających do kolan :D

Gość Grubaski są fajne
i te chude laski mają małe cycki nawet nie ma za co złapać

Gość Gruba sztuka
Moze masz tak wielka d**ę, ze nawet żal nie jest w stanie ci jej scisnonc. Jesli według was ubrania lepiej leżą na tych wieszakach to ja w takim razie jestem winston czerczil

Gość gość
a ja chce być chudą szkapą-no może nie wychudzoną ale jędrną:) Dlatego ćwiczę :) To od nas zależy jak wyglądamy, więc nie rozumiem tego tematu.

Gość gość
R***** taką grubą krowe to to samo jak kupić boczek w markecie i włożyć w niego penisa :D

Gość Gruba sztuka
Nie spotkałam jeszcze głupiej, zacofane grubaski... Takze to by sie nie pokrywalo

Gość gość
jestes j******a zakompleksiona szmata mam nadzieje ze ci jakas chuda ryj oklepie za takie durne p********ie

Gość Gruba sztuka
Ja tez ćwiczę ale po to zeby wyglądać jak kobieta a nie jak biedaczka co zeru na oczy nie widIal. I całe zycie na diecie, porażka...

Gość Gruba sztuka
Dziewy se pozakładali męskie Niki i udają, ze faceci na nie lecą. Śmiech na sali. Ilu znam facetów tylu powie, ze kotlowac kości to tak jakby walił fujara po betonie

Gość gość
po co odpisujecie to PROWO

Gość gość
glupia prowokacja jakiejs chudej dziewczyny,która chce żeby teraz kazdy zaprzeczał i pisal ,że chude są sexy i w ogole...gruba by nigdy nie napisała ,że nienawidzi chudych o to jak przyznanie sie do swoich kompleksow

Gość Gruba sztuka
Zanim jakaś chuda mi ryj oklepie to zdąży sie połamać od powiewu wiatru. Ps. Temat był inny

Gość gość
''mozecie nas szczuple krytykowac ze tyczki, ze kosciste itp ale nie osadzaj charakteru po wygladzie'' A skad wzielas liczbe mnoga, osobo nie oceniajaca innych po wygladzie? Czyzbys uwazala, ze ogol grubych dziewczyn podziela poglady 'autorki'?

Gość rjana
charakter nie zalezy od wygladu. ja moge powiedziec, ze nie spotkalam szczuplej idiotki- i tak sie mozna przekomarzac bez konca a i tak ani ty ani ja nie bedziemy mialy racji bo zarowno szczupla jak i gruba moze byc w porzadku osoba.

Gość gość
nie są pociagające, szkielety.

Gość Gruba sztuka
Co wy możecie wiedzieć o idealnej figurze. Spojrzcie na Amerykanki, to one kreują modę, one pokazują jak wyglada kobieta z kasa i klasa. Tam tylko takie maja branie. Polska jest zacofana jak widać i tu ludzie lubią biedote