Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba sztuka

Za co nie nawidzimy chudych dziewczyn, wpisujcie

Polecane posty

Gość Gruba sztuka
Chyba pedałem. Co mnie nie dziwi. Każdy gej lubi w d**y

Gość gość
Nie rozumiem czemu nie lubicie chudych lasek.......jak taka se doczepi kootaska to jest ideał.:classic_cool:

Gość gość
Moze masz tak wielka d**ę, ze nawet żal nie jest w stanie ci jej scisnonc. x Przyganial kociol garnkowi :D

Gość gość
Moze masz tak wielka d**ę, ze nawet żal nie jest w stanie ci jej scisnonc. x Przyganial kociol garnkowi :D

Gość gość
Grube panny to są jak szambelle :D i co ma być w tym ładnego wstyd sie z taka pokazać :D ble szczupłe są mrr :)

Gość gość
A mi się bardzo podoba Anielka Merkel.......ona mnie bardzo podnieca....kochałbym się z nią jak szalony!

Gość gość
Witam:) Ja jestem szczupła. Mam 163 cm i 45kg. W moim otoczeniu grube dziewczyny są uważane za odrażające, jednak ja mam kilka grubych koleżanek i nie uważam je za gorsze. Nie oceniam ludzi po tym ile ważą i nie pozwalam w moim towarzystwie obrażać grubych dziewczyn. Ja się podobam facetom , ale nie wydaje mi się , że poprzez figurę jestem atrakcyjna, ale głównym atutem jest moja twarz. Grubsza dziewczyna z ładną twarza również może podobać się facetowi, jednak jeśli reprezentuje swoją postawą to co autorka tutejszego topiku to raczej jest przegrana. Nie oszukujmy się, ale autorka raczej nie ma fajnego charakteru, figury też nie , jest zakompleksiona, wiec czym ma rzycagnąć do siebie faceta, czym zainteresować? .....

Gość gość
"Nienawidzieć" .... tylko dlatego że ktoś ma szczuplejszą budowę ciała? Niby są "puste" itp? Autorko, ty musisz mieć coś naprawdę poważnego z głową. Współczuję.

Gość Smrodspodnapleta667
Mrrrrrrr ja lubie laseczki przy kosci ,umowisz sie ze mna ?Mrrrrrr

Gość gość
Przeciez wiadomo,ze frustracja,a autorka sie jeszcze zaciekle broni,ze tak nie jest.Kompromitujesz sie,autorko.🖐️

Gość gość
Haha a teraz zacznijcie sie klocic o cipki i wkladki higieniczne :D

Gość Gruba sztuka
Smrodspodnapleta667 Jestem zainteresowana,uwielbiam smrod spod napleta :)

Gość gość
Nadwaga to brak szacunku dla własnego ciała.

Gość gość
Niedowaga to przejaw braku godności do samej siebie siebie,:classic_cool:

Gość gość
Niedowaga to przejaw braku szcunku do społeczeństwa w jakim się wychowyję,:classic_cool:

Gość gość
Co za idiotka a faceci i tak wola te patyczaki :O Tez jestem grubasem i nie cierpie siebie , ale nie wmawiam sobie ze chude sa ochydne bo to nie prawda , chudsi wygladaja estetyczniej i nie mówie tu kosciotrupach ale w miare szczupłych osobach .

Gość gość
Co za idiotka a faceci i tak wola te patyczaki :

Gość gość
Krótko i konkretnie........uwielbiam yebać panienki o okrągłych kształtach!!:classic_cool:

Gość gość
Jak tak bardzo nienawidzisz chudych bo sa chudzi to czemu nie schudniesz ?

Gość gość
"Okragle ksztalty" so ok.Ale nie jakis przelewajacy sie,chory tluszcz,jaki ma z pewnoscia autorka :O

Gość Cyganeczka1
Zawsze znajdzie sie jakis zboczeniec co nawet za takim chorym tłuszczem pojdzie i powie ze to sa "kragłosci" . Koneserzy tez istnieja .

Gość gość
No i gdzie ten glupi wieloryb?Mam ochote sie jeszcze posmiac :)

Gość stara modelka bez związku
Nie dzielmy ludzi na grubych i chudych bo przecież nic z tego nie wynika. Raczej dzielmy na mądrych i głupich wówczas to coś wniesie do naszego życia. Więcej dystansu do siebie życzę :) Z mojego podwórka to w sumie raczej byłam okrąglejsza ale kiedy zachorowałam schudłam za bardzo przez alergię m.innymi na jedzenie. I wierzcie mi wówczas marzyłam by mieć więcej kg i móc mieć więcej siły fizycznej. Także wygląd to tylko wygląd. Wartość leży w człowieku a nie w naszych wymiarach. Gdyby każda z nas była taka idealna to życie byłoby nudne ;)

Gość Gruba sztuka
Witam z rana. Padłem jak kawka wczoraj bo byłam po sytym obiadku i mnie zmulilo. Farmazony piszecie, ze aż sie czytać nie chce. Ktos wyżej pisał, ze ma na mnie ochotę. Opisz siebie a powiem Ci czy ja mam na Coebie. A zaznaczam, ze nie jestem byle jako partia.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.