Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba sztuka

Za co nie nawidzimy chudych dziewczyn, wpisujcie

Polecane posty

Gość Gruba sztuka
Widzę ze mam tu wielu swoich zwolenników i dobrze. Najwyższy czas zmienić Polskę na lepsza- piękniejsza. Szkielety do garów żreć!

Gość gość
Pisz dalej, fajnie sie czyta. Ja stawiam, ze jestes facetem! :D

Gość gość
no np amerykanka taylor momsen jest dobrym przykładem jak wyglądają dziewczyny pożądane

Gość Gruba sztuka
Ja mysle ze tu chodzi o zazdrość, chude nie mogą ścierpieć ze my mozemy jesc wszystko bo nas stać, a one biedaczki musza byc na ciągłej diecie zeby grosza zaoszczędzić

Gość gość
Ja tam wolę fitneski chudym widać żebra kręgosłup i łopatki to nie jest estetyczne, nie przepadam za nimi właśnie przez to.

Gość gość
no np amerykanka taylor momsen jest dobrym przykładem jak wyglądają dziewczyny pożądane

Gość Gruba sztuka
Fitneski to babo chłopy. Ja mowie o prawdziwych rybensowskich kobietach!

Gość rjana
prawde mowiac sadze ze czesc grubszych sie przylaczy do autorki prawdopodobnie z zazdrosci. kobiety juz takie sa- jak czegos zazdroszcza to krytykuja:). wiem, wiem zaraz spadnie masa wypowiedzi typu - "zazdroszcze chudzielcom- nigdy w zyciu bym tak nie chciala wygladac" itp:)

Gość Gruba sztuka
Nie znam jej, pewnie jakaś patola. Wymieniajcie czego nie kibiców w chudych bo zboczyliscie z tematu

Gość Gruba sztuka
Ja nie pisze z zazdrości, raczej z litości. I nie jestem facetem. Prawdziwa kobieta sie chlania.

Gość gość
ważę 45 kg, jestem szczuplutka ale rozmiar biustu mam D, także nieźle się uśmiałam jak napisałaś, że chude dziewczyny nie mają biustu hahahhaa

Gość Gruba sztuka
Lubicie a nie kibiców. Słownik...

Gość gość
Gruba sztuka Moze masz tak wielka d**ę, ze nawet żal nie jest w stanie ci jej scisnonc. Jesli według was ubrania lepiej leżą na tych wieszakach to ja w takim razie jestem winston czerczil x Bo co,bo nie musze sie borykac z zawiscia tak jak ty ? Przynajmniej nie robie z siebie debilki na tym forum,bo wiadomo,ze czuc od ciebie frustracje i zazdrosc na kilometr. Zalosne.

Gość gość
Musisz miec malutki rozumek, zeby tak myslec, naprawde uwazasz, ze te miliony diet i srodkow na odchudzanie by sie sprzedawaly, gdyby wiekszosc grubych kobiet twierdzila, ze szczuple dziewczyny sa obrzydliwe i nie stac ich na jedzenie?

Gość Gruba sztuka
Szczuplutka... Jaka infantylna debilka... Rozmiar D? A przy jakim obwodzie? Bo jak 60 to sie nie ośmieszaj nawet

Gość Gruba sztuka
Akurat te diety i srodki odchudzające stosują same szkieletory, zeby jeszcze bardziej schusc.

Gość Gruba sztuka
Napisz ile masz w obwodzie to zaraz ci powiem ile masz naprawdę...

Gość gość
Jestes pierwsza i jedyna ( :( ) osoba, ktora mnie uwaza za szkieletora. Dziekuje za komplement :)

Gość Gruba sztuka
Ja, a kto pyta i w jakim celu.

Gość rjana
a wlasciwie jaki rozmiar to juz "gruba"- ja nosze 34/36 wiec wiadomo ze jestem szczupla ale mam znajome ktore nosza 38 i juz twierdza, ze sa za grube- smieszy mnie to troche bo wiadomo ze rozmiar 38 nie ma nic wspolnego z nadwaga. ***** co do pytania autorki- w szczuplych nie ma niczego czego bym nie lubila natomiast nie podobaja mi sie anorektyczki w doslownym tego slowa znaczeniu czyli osoby wazace ponizej normy czyli np 35kg- nie to ze ich nie lubie tylko po prostu wygladaja na chore i szkoda mi ich, ze tak sie pogrążyły i nie mogą odbic sie od dna.

Gość Gruba sztuka
Ti nie komplement. Ti kop w d**ę na zachętę do zmiany życia na lepsze

Gość gość
Ktos, komu sie nudzi i chce podburzyc jednych przeciwko drugim. I sie zalapalo kilka szczuplych gluptaczkow, bo do takich bylo to skierowane. Gdyby bylo o tym jak nienawidzimy grubych, przyszlyby grube idiotki szczekac na chude. W kazdej grupie jest kilka zgnilych jablek.

Gość gość
Przeciez gdyby zal jej d**y nie sciskal,nie zakladalaby takiego glupiego tematu,bo byloby to jej obojetne.W ogole szkoda odpowiadac na takie tematy....

Gość Gruba sztuka
Gruba zaczyna sie wlasnie od 38. Poniżej to cos lekko przypominającego kobietę, ale tylko z twarzy, bo ciało to jest mężczyzny.

Gość gość
Nienawidze chudych szmat albowiem robi mi się na ich widok niedobrze i chce mi się rzygać, ostatnio doszedłem do wniosku,że dobrze byłoby je utylizować.

Gość Gruba sztuka
Szkoda odpowiadać a odpowiada... Cała mentalność anorektyczek

Gość Gruba sztuka
Brawo ostatni gość. Jesteś moja kokaina, chętnie bym Cie wciągnęła nosem do mojego wielkiego serca

Gość gość
''anorektyczki w doslownym tego slowa znaczeniu czyli osoby wazace ponizej normy czyli np 35kg'' Nastepna madra, naprawde uwazasz, ze doslowne znaczenie slowa anorektyczka to osoba z duza niedowaga?

Gość gość
na Majdan!