Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GEOPORTAL zagwostka

Polecane posty

Gość gość

Witam kochani czy ktoś z was miał do czynienia z tym portalem map? Z ciekawości sprawdziłam swoją działkę , która graniczy z działką kuzynki i jakież było moje zdziwienie gdy się okazało, że mapy w Rejestrze gruntów w geodezji a mapy z tego portalu mają zaznaczone zupełnie gdzie indziej granice ??????????!!!! a na dodatek kuzynki działka na GEOMAP-ach na kilkadziesiąt metrów "zachodzi" na moją....nie wiem teraz jak do tego podejść...mamy akty notarialne i mapki podpisane przez geodetę, który nam dzielił teren ...cholerka juz nie jestem pewna co jest wyznacznikiem prawidłowego stanu rzeczy...

Gość masturbator analny
ty z darmowej wersji geoportalu ustalasz stan faktyczny działki ? :D

Gość gość
Ale śmieszne bardzo . Nie ustalam rzeczywistej granicy bo uważam, że tylko to co mamy potwierdzone notarialnie się liczy, jedynie nurtowała mnie ta sprawa bo jak kuzynka mi o tym powiedziała to ze zwykłej babskiej ciekawości oczywiście również sprawdziłam no i tyle. Nurtuje mnie tylko to po cholerę "ktoś" wydaje pieniądze na założenie, prowadzenie i utrzymanie takie strony, która na dodatek wprowadza zamęt w głowach. Dopytam u prawnika jak to wygląda....

Gość gość
zagwostka, skad wy sie ludzie bierzecie? :O