Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenazawiedziona

Jak udupić faceta macie pomysły ?

Polecane posty

Gość Milenazawiedziona

Witajcie jestem mężatką z 3 dzieci . Mąż zostawił nas ponad rok temu ciągle mi jest żal dzieci tęsknią za nim nie interesuje się nimi, nie chce kontaktu , ma inna ,z która ma dwoje dzieci i dla nich robi wszystko po mimo ,że nie są jego chciała bym sobie to wszystko jakoś odbić lecz nie mam pomysłów . Dzieci pytają czy je tata kocha? nie wiem czy tak czy może nie chodź mówię, że kocha boli mnie to wszystko jakoś nie mogę się z tym wszystkim pogodzić

Gość gość
może to jego?

Gość Milenazawiedziona
7lat byłam w małżeństwie z nim i nie zauważyłam by gdzieś znikał mi. Pewnego razu jak gdyby nigdy nic ulotnił się ,mam kontakt z tą jego panna i od niej wiem ,że dla tych ich małych jest taki cudowny ,ale co z naszymi dziećmi?

Gość gość
A skąd wiesz że ta jego panna nie mówi ci tak tylko dlatego żeby ci sprawić przykrość..żebyś była zazdrosna o niego..że on ją tak kocha..itp najlepszym sposobem to by było jakbyś znalazła sobie teraz lepszego faceta od niego, wziela się za siebie i pokazała mu co stracił i że jest ci lepiej niż z nim.. Napewno go to zaboli

Gość Milenazawiedziona
Wiem, że są razem publikuje ona z nim zdjęcia w portalach społecznościach. Nie chce innego mieć jeszcze chce dać sobie czasu mam dziecko z mężem najmłodsze co ma 8miesiecy zostawił mnie w ciąży nawet nie widział syna ,bo mamy dwie córki strasznie chciał mieć syna,a gdy jest to jego już nie ma