Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oni sa normalni?

Polecane posty

Gość gość

Znalazlam takie wymagania dla stazysty Zakres obowiązków: przygotowywanie materiałów reklamowych (ulotki, foldery,banery) przygotowywanie w/w materiałów do wysyłki analiza rynku pod kątem nowości produktowych przygotowywanie notatek do prasy PR przygotowywanie materiałów i tekstów na stronę internetową współudział w zarządzaniu stroną internetową (dbanie o przyjazny wygląd, jasny komunikat, tworzenie zakładek) kreowanie nowych kampanii reklamowych tłumaczenia materiałów na język angielski aktywna współpraca z działem sprzedaży budowanie pozytywnego wizerunku firmy i jej marek Oczekiwania: wykształcenie wyższe (marketing, reklama, ekonomia) bardzo dobra znajomość języka angielskiego (warunek konieczny – międzynarodowe środowisko pracy) mile widziane doświadczenie lub praktyki w dziale marketingu umiejętność pisania tekstów promocyjnych („lekkie pióro”) oraz doboru materiałów graficznych kreatywność bardzo dobra obsługa komputera mile widziane doświadczenie w zarządzaniu serwisem internetowym

Gość gość
Dodam, ze mam doswiadczenie w grafice (ale tylko dlatego ze mam juz doswiadczenie jaki grafik), angielski znam, ale naprawde wolalabym nie tlumaczyc materialow, generalnie wiekszosc warunkow spelniam, ale to - uwaga - staz!!! I na ten staz wymaga sie juz doswiadczenia

Gość gość
może to nie staż tylko okres próbny, bo piszę że mile widziana osoba po praktykach w dziale marketingu :D

Gość Roman Gier z Tych
nie ma normalnych sa tylko niezdiagnozowani

Gość gość
No i co? Normalne wymagania, chyba że chcą dać za to 1200, wtedy stanowisko do podziału na trzech :p

Gość gość
Trzeba by to wszystko konkretnie zobaczyć żeby oceniać czy pracy dużo czy nie. A dlaczego wolałabyś nie tłumaczyć?

Gość gość
Bo dogadac sie dogadam ale nie gwarantuje braku bledow :) i tak tam nie startuje. Staz to nawet nie 1200 a chyba ok. 700 z PUPu

Gość Grzesiekkk
niestety teraz nawet na stanowisko stażysty wymagania s ą jak kiedyś na kierownicze stanowisko, a znajomość angielskiego na poziomie średniozaawansowanym to już podstawa i absolutne minimum (błogosławię swoich rodziców że mi opłacili kurs w speak up) ale nie przejmuj się sam szukałem pracy pół roku i zaczynałem od stażu a teraz jestem już na stałym etacie i zamierzam szybko awansować:D