Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rymboolono

Dziewczyna, ginekolog facet, mowienie o koncu

Polecane posty

Gość Rymboolono

Cały czas mnie szantażuje.. Pierw narzekała, żebym znalazł pracę i porównywała mnie do innych facetów, chociaż mam dopiero 18 lat. (Nazywała mnie śmieciami i innymi) Od ostatniego spotkania 20 dni temu, mówi mi cały czas o końcu, znalazłem pracę i wydawało mi się, że zrobie coś dla nas. Z*********m dop 3 dzień, ale od 14 - do 20.. Po najgorszych ulicach w mieście, gdzie każdy równo może wj**** kose w brzuch, zabrać portfel i się pożegnać. Wracam do domu, słyszę ją i mówi mi o końcach ; ) i jednocześnie, ze się cieszy, ze mam prace. Strasznie się zmieniła, a kiedyś byłą przecudna, jeszcze kilka mieszków temu.. A wczoraj usłyszałem, gdy ją spytałem, czy chce być ze mną do końca, odpowiedziała "Nie wiem, czy chce być z tobą do końca" bo powiedziała mi, że mogę ją uderzyć.. Mimo, że przez ponad rok nie pomyślałem nawet o tym i powiedziała "Nie wiem, może trafi się ktoś lepszy" i co wtedy? Mimo, że dla mnie takie słowa są strasznie ważne, bo nwm.. Ale chciałem zbudować związek oparty na wartościach. Ostatnio pokłóciłem się o ginekologa (Faceta), ponieważ chciała isć na badania piersi.. Ale wolałem, żeby zrobiła to u kobiety. BO nie miała nikogo nigdy przedemną, a dla mnie ginekolog to po prostu zwykły facet z papierkiem i jak każdy facet ma jajca. Szaleje za nią i jestem zazdrosny o to.. Mówi mi się, ale co? Przy porodzie też będą faceci.. Ale przy porodzie, nie będą jej macać piersi, prawda? Nie podoba mi się to.. Natomiast ona zaczęła mi wysyłać jakieś internetowe strony "Chorobliwa zazdrość" WIĘC DZIEWCZYNY, czy was do reszty p******o? Jeśli chłopak jest zazdrosny, o dotykanie dziewczyny przez innego faceta, to oznacza, że go to strasznie zaboli.. Nazywasz się jego? To się z tego wywiązuj.. Facet, jak facet - Tylko, że ten ma papierek. No i kiedy to wszystko robie, kiedy po kłótni uda mi się uzyskać kompromis, nagle się podlizuje.. o co biega

Gość gość
Powiedziala bym dorosnij, ale ty mlody szczoch jesteś. Facet ginekolog widzi przez caly dzien cipki i piersi tak ze wyluzuj.

Gość gość
oboje macie nasrane w głowach - dorośnijcie najpierw a potem bawcie się w miłość

Gość gość
Głupi jesteś, ona ma cie na każde skinienie i dlatego wypróbowuje cie- na ile dasz sie poniżać, ile dla niej zrobisz i jak nie wyluzujesz, nie nabierzesz dystansu to będzie bardzo źle. Przemyśl to. A kwestia lekarza- olej to. Wiesz ile małolatek dotyka taki ginekolog? On nie patrzy jak na kobietę ani obiekt westchnień tylko materiał z nazwiskiem do zbadania. To jest ginekolog - lekarz stricte od c**ek i cycków.

Gość gość
Ja też chodze do ginekologa faceta, baby są wredne i niedleikatne, nie jedna juz z płaczem wyszła po takich badaniach, faceci górą!