Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysportowane dziewczyny jaki brzuch po porodzie

Polecane posty

Gość gość

cześć 2 lata temu urodziłam córeczke przed zajściem w ciaże do chudzielców nie należałam , ale nie miałam też kg za nadto ważyłam 58 kg, brzuch nie był idelanie płaski i wyrzezbiony ale nie mialam charakterystycznej duzej oponki w ostatnich latach chudłam i tyłam na przemian z roznych powodow szczegolnie ze zdrowotnych ( hormony) do 5 m-ca mojego brzuch w ogole nie bylo widac a w calej ciazy przytylam 8 kg ktore zniknely po 3 tygidniach a brzuch byl az wklęsły potem schudłam jeszcze 2 kg zamiast pielegnowac i cieszyc sie ze wygladam jak modelka , totalnie zaniedbalam gdy skonczylam karmic i dostałam napadu apetytu na wszystko czego musilam sobie odmawic podczas karmienia i tak przytłam hmmm dostałam meggaaa opony, boczkow, cellulitu, fałd na plecach itp zaparałm sie i bardzo shcudłam ale nie tylko od cwizen idelanie wyrzezbiłam ciało, mma ładny kalofryerek na brzuchu teraz znow jestem w ciazy w poprzedniej ciazy uchronilam sie od rostepow brzuch mimo ze mało przytyłam był pokazinych rozmiarów ale skora nie byla napieta tak jak teraz gdy jestem wysportowana i martwie sie czy caly brzuch mi popęka ?i pokryje sie rozstepami skad takie mysli ? moja kolezanka przed porodem miala idealny brzuch, plaski i wyrzezbiony a moj byl raczej flakowaty juz w 4 mies. popekała niesamowicie i niestety wyglada strasznie skora wisi pelno rozstepow

Gość gość
rozstepy to niestety genetyka. ja mialam plaski brzuch, w ciazy skora byla tak napieta i az blyszczaca ale rozstepow nie dostalam chociaz mialam 118 cm w obwodzie, po ciazy zostala mi taka lekka galareta na brzchu ale cwicze na hula hop i wraca do dawnej świetnosci