Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ktos z kimś ledwo rozmawia przez fb i sam nigdy pierwszy nie pisze to znaczy

Polecane posty

Gość gość

że nie jest zainteresowany znajomością? prawda czy fałsz

Gość gość
powiedzcie, bo bardzo chce do niego napisać, tęsknię za nm, ale chyba nie powinnam tego robić

Gość lola11111
tak, to znaczy ze ma Cie w d***e;)

Gość gość
Niekoniecznie. jak się krótko znacie, to wiesz.. mógł się przyzwyczaić do tego że ty 1 piszesz. A rozmawia chętnie jak już gadacie?

Gość gość
on na fb jest bardzo rzadko, to zawsze ja pisałam, on za jakiś czas odpowiadał jak juz mnie tam nie było... w 4 oczy rozmawia chętnie, o wiele lepiej niz przez fb - zwierza się, lekko się przytula, czerwieni i ucieka wzrokiem jak jesteśmy za blisko, potrafi niby przypadkiem dotknąć mojej dłoni, czasami tak ładnie się uśmiecha... 2 tygodnie go nie widziałam i poprostu tęsknię za człowiekiem... nie wiem, kiedy i czy wogle go jeszcze zobaczę na oczy... znamy się dość krótko, dopiero próbuję do niego dotrzeć- zaprzyjaźnić się/uwieść... jest wolny i taki outsider z niego, samotnik, nie wiem, co robić, nie chce być nachalna

Gość gość
powiedzcie - pisać do tego fiuta czy lepiej poczekać, aż się znów spotkamy w realu?

Gość gość
powiedzcie, bo jestem zauroczona, a zaraz będzie 30 lat na karku - gdybym była młodsza- olałabym, ale jak tak dalej pójdzie, to bedę starą panną, on też jest sam