Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest beznadziejny w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Albo seks jest bez sensu! Jestem ze swoim chłopakiem 3 lata, od 2 lat uprawiamy seks. I jest beznadziejnie! W sumie nie mam porównania, to mój pierwszy facet, ale narawde nie potrafi się mną zając. Już się o to pokłóciliśmy. Stwierdziłam jednak, że nie chcę wszczynać dalszych awantur, seks nie powinien być najważniejszy i wszystkiego psuć. Tak więc przemilczłam sobie pół roku ale ja już nie mogę. Jestem niezaspokojona, nie mieszkamy razem czasem nie kochamy sie dwa tygodnie a teraz juz nawet miesiąc. W sumie nie zlaeżało mi jakoś na tym,ja mu wysyłam sygnały ale on jest za tępy, żeby zrozumiec ze mam ochote albo myśli tylko o sobie. Szybko kończy sprawę a ja nie mam przyjemności. Gniecie moje cycki jak ciasto drożdżowe chociaz zwracałąm mu uwagę.... Co mam robić? Czy naprawdę mamy rozstać się z takiego powodu, bo jest tatalną d**ą i egoistą włóżku? Soryza literówki, pisze wściekła...

Gość z doświadczenia
tak a będzie tylko gorzej

Gość gość
Typowy egoista, prawdziwy facet zaspokaja swoją kobiete w łóżku i stara się o to a nie patrzy na swoją przyjemność

Gość gość
Ja nie wierze, że w innych dziedzinach jest fair, skoro nie zwraca na ciebie uwagi w łóżku...

Gość gość
prędzej czy później i tak go zdradzisz, jeszcze nawet nie wiesz co to jest porzadny seks

Gość gość
jak zdecydowałas ze bedziesz tylko z jednym to zgodziłas sie na to ryzyko - cos za coś. Ja bym sie rozstała, na poczatku zwiazku to sie ma jeszcze inne wspólne tematy a z czasem sex staje sie coraz ważniejszy.

Gość gość
Nie, nie zdradzę, najwyżej go zostawię... Zdrady nie uznaję bo albo jedno albo drugie. W sumie ja bardziej martwię się o niego niż on o mnie w każdej dziedzinie życia, ale w łóżku to już kompletna masakra! Gdy chciałam go zostawić, cholera nie potrafiłam...

Gość gość
A porozmawiałaś z nim poważnie, czy tylko coś tam napomknęłaś i facet nie ogarnął?

Gość gość
21.03.14 No właśnie! Tak myślałam. Pewnie, że trudno zerwać, jak już trochę ze sobą jesteście, ale nie m wyjścia. Chyba, że chcesz tkwić w pseudozwiązku jak miliony innych ludzi i udawac, że wszystko jest OK, a facet w rozmowie i w łóżku jest cudo.

Gość gość
Czyli utkwiłam w d***e. Boję się, że zamienił stryjek siekierkę na kijek.... I tyle z tego będzie.

Gość gość
Ile masz lat i skąd jesteś??

Gość gość
A co mój wiek i miasto ma do tego?

Gość gość
sex przedslubny sciaga cierpienie np choroby miłosc zamienia sie w nienawisc i wiele inych nieszczesc moze sie trafic pakiet szeroki

Gość akimka
Miałam faceta baaaaardzo przystojnego ,baaaaaaaaardzo dobry był w łóżku.Tylko ,że w życiu był do niczego. Teraz jest odwrotnie. Sama ,nie wiem co lepsze

Gość gość
Nic. Po prostu zaintrygowało mnie twoja historia! (Poznań, 20lat)

Gość gość
A czy on nie jest z Giżycka?

Gość gość
to niestety jest cholerny problem, facet słaby w łóżku rodzi frustracje. wyobraź sobie że ja wytrzymałam tak do 28 roku życia. mojego męża poznałam w jeszcze w podstawówce, chodzić ze sobą zaczęliśmy od 8 klasy, w połowie liceum był między nami pierwszy seks, pobraliśmy na studiach, po obronie zaszłam w ciąże i urodziłam córeczkę. mąż był jedynym facetem w moim życiu, zaradny, bez nałogów, poukładane w głowie, nigdy sie nawet nie kłóciliśmy. Nestety nasz seks był fatalny, prakycznie cały czas jedna klasyczna pozycja, całego seksu raptem 5 minut, prawie zero gry wstępnej, nie mówiąc już o jakichś perwersach... na początku myślałam że takto wygląda, że tak ma być... potem jednak słuchając koleżanek w pracy jak opowiadały jakie cyrki wyprawiają ze swoimi mężami czy facetami to zaczęłam sie buntować, niestety rozmowy z mężem to jak grochem o ściane... efekt taki że wdałam sie w romans z kolegą z pracy, poznałam co to ostry namiętny seks, jednak wyrzuty sumienia wykańczają mnie psychicznie.

Gość gośćnr1odtematu
"Nic. Po prostu zaintrygowało mnie twoja historia! (Poznań, 20lat)" żapomniałem dopisać, że też jestem słaby w łóżku. Lol