Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość
to przepraszam,ja mam dziecko małe zarabiam 1400+300 alimentów.400 przedszkole,1000 mieszkanie+rachunki.zostaje mi 300 zł.JA SIĘ PYTAM JAK MAM ŻYĆ?Za to dziecko autystyczne,ma przedszkole za darmo,zasiłki non stop.Jeżdżą nad morze na turnusy,bo dziecko musi.Mamuśka ma najnowszy model telefonu,jeżdzi nowym oplem(ale samochód to mus)i....i kurffa pojechała do wa-wy.Wstyd,już niech nie pitolą że kasy nie mają,bo dostają każda przeszło 500 zł,na dziecko niepełnosprawne +zasiłek opiekuńczy!!!Mi jest wstyd że mnie na wiele nie stać,a te matki niepełnosprawnych,MUSZĄ,bo im się należy

Gość gość
powinno się im łapy obcinać jak za kradzież w xix-wiecznej szwecji :)

Gość gość
są matki, które nie mogą iść do pracy, bo 24 h na dobę opiekują się zupełnie zdrowymi dziećmi :) po prostu życie niektórych kobiet kończy się na byciu matką, to ich życiowa rola, niezależnie czy zdrowe czy chore dziecko, zamiast mieć podpis pod nagłówkiem w tv "poetka, skrzypaczka, tenisistka, prawniczka, rzeczniczka prasowa" mają dumne "matka siedmiorga dzieci" , "matka niepełnosprawnego dziecka" to zawód.

Gość gość
takie życiowe ofiary nie powinny się rozmnażać, a jak już się zdarzyło giry rozłożyć i wpaść to gdzie jest tatuś? gdzie dalsza rodzina?

Gość gość
to dzieci nie śpią? opieka 24 h na dobę? nie p********e

Gość gość
zamilknij feministyczne ś****wo,przydałby ci sie rak z przerzutami

Gość gość
21:57 niestety,ale musisz biedować, bo nie masz chorego dziecka,nasz kraj nie jest dla zdrowych, pracowitych i inteligentnych ludzi, już dawno to wiemy! NWO dąży do unicestwienia Polaków, dlatego zasiłki daje się pijakom - by pili i byli niezdolnymi do niczego alkoholikami (renty chorobowe!) , wspiera się patologie, rodziny wielodzietne, więzniow, przestepcow, konkubinaty (dziecko mające 2 rodzicow nie ma szans na przedszkole tak jak dziecko samotnego rodzica), osoby niepełnosprawne, dązy się do wyeliminowania jednostek mogących przedłużyć gatunek, bo Polska ziemia i dobra narodowe mają zostać szybko przejęte...Szkoda,że matki tych dzieci nie myślą tak perspektywicznie...krótkowzroczność,czubek nosa...

Gość gość
Tak ,obok mnie mieszka też mama z dziewczynką chorą na porażenie.Chciałybyście mieć tyle co ona.To nie jest moja złośliwość ale jak zdecydowały się wychowywać niepełnosprawne,to niech teraz nie płaczą.Tylko że jak to jest,że im się wszystko należy?z mposu,sropsu,1% ,leki za darmo,trzy razy wyjazdy do roku.Macie przykład mamy Agatki,tej blondyny .Ta to dopiero jest roszczeniowa,a żebrze gdzie się da,ale Agatka musi jechać na turnus 3 razy do roku,no musi.kurfffa:-o

Gość nie dla leni praca
nie śpią 24 h tylko wykorzystują te biedne matki, które też jakimś cudem nie spią od kilkunastu lat, znam rodzinę, gdzie jest dziecko z porażeniem mózgowym, rodzice zawożą je do jakiegoś ośrodka dziennego i jadą do pracy, a po pracy biorą je i się opiekują, funkcjonują NORMALNIE, te matki by tak nie mogły?

Gość dobrze jej powiedział
dobrze im ten poseł na wózku przygadał " niech pani startuje do senatu i się dostanie, to też będzie pani zarabiać kilkanaście tysięcy" :D bo taka prawda, sędziowie, lekarze, architekci, politycy dużo zarabiają, ale mają jakiś wkład w życie i rozwój kraju, a te matki i ich dzieci jaki stanowią pożytek? :( tylko bez wulgaryzmów paniusiu agresorko

Gość gość
a ty co nieofiaro w życiu porabiasz?udajesz twardziela przed światem a w środku plastelina i jeszcze ten mechanizm wyparcia,ty jestes kałem tego świata a nie one i ich dzieci

Gość gość
Mama Agatki,to robi pijar Agatce w necie,wszędzie.To jest cwana kobieta.Za to powodzi im się bardzo dobrze.Zewsząd bierze ludzi na litość .Oglądałam jej zdjęcia na NK .Agatka nad morzem,z mamusią,Agatka u cioci "wdycha świeże powietrze"i tak bez końca.Czy ta najgłośniej krzycząca tam w sejmie,powie mi ile czasu przebywa z Agatką w domu?w ciągu roku?Matko Agatki ,nie nie należy ci się wszystko!!!

Gość gość
tu ,co niektorzy pisza o dzieciach jak o przedmiotach,a o matkach jak o zlodziejach.przykro zeby WAS takie nieszczescie nie spotkalo!

Gość gość
Dokładnie,są ośrodki dziennego pobytu,gdzie można dziecko oddać i iśc do pracy?ale po co?ja wam powiem że moja sąsiadka,mi tak powiedziała"po co"niech nam dadzą porządne pieniądze bo to jest taka ciężka praca"(ta opieka)Jej się nie chce,po prostu.Zapytałam kiedyś,czy jej nie pomóc,to odpowiedziała "no zbiórka by się przydała pieniędzy,na wyjazd rehabilitacyjny"Ok,tylko że ten wyjazd kosztuje 4600 za 2 tyg z mamusią,oczywista.I tak ludzie widzą jak żyje,dobrze,super,na wszystko ją stać.

Gość dobrze jej powiedział
wredna babeczko jak będziesz źle życzyć to wróci do ciebie z potrojną siłą i na twoją rodzinę, więc licz się ze słowami, bo słowa mają moc, twoja zawiść zrodziła się w momencie choroby dziecka czy wcześniej? bo może choroba dziecka jest karą dla ciebie?

Gość gość
a co z dziecmi chorymi na wsi...kiedy matki nie sa tak "przebojow"wy myslicie ,ze wyjazd na turnus to cos ekstra...to luksus.......wy nie macie pojecia o czym piszecie1

Gość gość
te które atakują niepełnosprawnych to typowy polski ciemnogród,ubrana w rurki,wypachniona zapyziała wieś xix wieczna

Gość gość
to państwo to powinien putin zbombardować atomówkami,żeby takie menele już nie miały prawa głosu dzieci mi szkoda, ale to nie powód ,żeby te nienapasione qrwiny z pretensjami żerowały na uczciwych ludziach i owocach ich pracy

Gość gość
a czy ktos z was zajal by sie dzieckiem tak okolo 1,5 miesiaca,a matka choego dziecka by sobie odpoczela ciezka praca fizyczna...czy ktos z was by sie zamienil na takie zycie!

Gość gość
Matki,wychowujące dzieci niepełnosprawne,pochwalcie się co państwo wam refunduje..no.Pampersy,łóżka,materace,wózki,rehabilitacja bezpł,przez 3 mies,refundacja leków.oraz każda,każda dostaje 500 zł +170 pielęgnacyjnego lub coś koło tego.Wiem to od mojej koleżanki i nie pierttolcie że dzieci głodem przymierają,bo to kłamstwo.Owszem to ciężka opieka,ale same zdecydowałyście się na to a nie na pracę.Koleżanka ostro skrytykowała,ten protest.Dlaczego?bo jej wstyd za te matki,ponieważ połowy prawdy nie mówią.

Gość gość
rak byś miała to byś spokorniała i na dobre by ci wyszło

Gość gość
a czy ktos z was zajal by sie dzieckiem tak okolo 1,5 miesiaca,a matka choego dziecka by sobie odpoczela ciezka praca fizyczna...czy ktos z was by sie zamienil na takie zycie! NIKT JEJ NIE KAŻE, ALE NIECH ODP******I SIĘ OD NASZYCH PIENIĘDZY

Gość lólikov
zamiast marnować czas na protest mogłyby się pracą zająć :(

Gość gość
gosciu z godziny 22.18 zamien sie na to lozko,pampersy i piszesz o lekach ,ze 3m-ce za darmo piszsz bzdury...leki przeciwkopadaczkowe tez kosztuja ,chociazby ryczalt...utrzymanie tz leki ,srodki higeniczne to okolo 500zl m-cznie,a gdzie rehabilitacja,dziecko krzyczy z bolu ,bo dla niego to ciezka praca polaczona z bolem ,a moze tez bys sobie wstawil te pampersy,leki ,wozki do pokoju ..bo przeciez daja za darmo to trzeba brac...jestescie ograniczeni ,co niektorzy!

Gość gość
A co mnie obchodzą matki na wsi?i ich nie przebojowość.Ja widzę,co ma dziecko mojej koleżanki.Niczego mu nie brakuje.Mama też zadbana,spodnie rurki a owszem.7 razy w roku wyjeżdżają na 7 dniowe bezpłatne(dla matki i dziecka)wyjazdy z jakiejś fundacji.Raz w roku na 4 tygodnie do Mielna...nosz kurffa.Czy o moje dziecko,ktoś zapyta czy ma za co na kolonie wyjechać?Bardzo lubię moją koleżankę,ale..to ona często mi proponuje np ubrania po córce,bo dostaje tego mnóstwo.Po prostu mamusie,ja widzę to,jak wy macie i nie kłamcie.Dziecko do ośrodka dziennego pobytu,a wy do roboty.

Gość gość
nasze,nasze,nasze a udław sie tymi pieniędzmi ja,ja,ja,ja,moje moje a i tak nih*j nie będziesz szczęśliwa

Gość lólikov
zawsze można jechać do Belgii tam eutanazja jest legalna

Gość gość
niech wam sie przysnia te chore dzieci,niech was strasza ,niech was przesladuja te wasze puste wpisy! nie mam dziecka niepelnosprawnego ,ale wiem ile kosztuje opieki! moje dziecko juz odeszlo,ale sie nie dorobilam na bolu i cierpieniu,:( wszystko do was wroci tego mozecie byc pewni!

Gość gość
Kobieto,a co będzie z twoim dzieckiem jak ciebie zabraknie?pytam.W całej Europie,matki dzieci wożą do ośrodków by czegoś się nauczyły,by mogły kiedyś funkcjonować jeśli jest szansa,Ale nie u nas,wam się należy i już.Nie,nie należy bo bardzo dużo dostajecie!!!!!Ja pampersy dla dziecka muszę kupować!!!Na 100 proc i to z Biedronki kupuję,a moja znajoma wymyśla z Nfz-tu ,te sa beee,lepsze jakieś duńskie.No kurffica mnie birze.Weźcie się do roboty!Dzieci oddajcie choć na 8 godz,do bezpłatnych domów dziennego pobytu.Gdzie mają wszystko za darmo!!! Tylko WAM SIĘ NIE CHCE!!!WSTAWAĆ WIEŹĆ ,a te dziecko gnije w domu.Bo wy tak chcecie.

Gość kurka złotopiurka
gość napisał: "dlaczego społeczeństwo ma ich utrzymywać? " bo aborcja jest zakazana skoro tak rząd sra na jedną kupkę z klerem to niech zbudują tym dzieciom świetlice całodzienne, do których matki mogłyby przywieźć swoje dzieci i pójść do pracy a nie wybudują jeszcze jedną bazylikę na którą dajesz przyzwolenie i nie fikasz , a też idzie z pieniędzy społeczeństwa