Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość
Czas powiedzieć trochę prawdy o tych rodzicach,nie plujcie na ludzi że tak reagują.! Jednak jest tu dziewczyna ,która pracuje w takim ośrodku i wam mówi.Dzieci maja tam wszystko za darmo,dowóz i specjalistyczna opieke.I co?i jest źle!!!!! A dlaczego źle?bo matki tych dzieci wiedzą lepiej,co impotrzebne.Znam taka,oj znam!Wszystko jest złe,wszystkiego za mało,dziecka zawozi do osrodka bo i teraz proszę przeczytać!!!!!!!!! "Pani wie,ile to trzeba dziecko przygotować,tak codziennie rano,wstawać o 7 mej,my zmęczeni jesteśmy?"No jasny c***j by was strzelił:(

Gość kurka złotopiurka
21.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość napisł: """Jak wy p*********e tak ze sie noz w kieszeni otwiera. K***a nie kazdego stac na to zeby uposledzone dziecko wyslac do osrodka !!! Co maja powiedziec ludzie ktorzy sa biedni nie maja pieniedzy na zycie a jeszcze musza opiekowac sie niepelnosprawym dzieckiem ? Jestescie p******* na calego typowe k***a z****** polaczki ktorzy jak zwykle twierdza ze nic sie nie nalezy takim ludziom bo jak chca to niech ida do pracy !! P****y glupie ludzie charuja od rana do wieczora za 1200zł bo takie mamy czasy ja p*****le i co chcecie wyslac do pracy zeby te biedne matki harowaly za 1200zł ? a kto sie bedzie ich uposledzonymi dziecmi zajmowac ? Jestescie wstretni naprawde beznadziejni do bolu. W kazdym normalnym cywilizowanym kraju dodatek na dziecko wynosi prawie tyle ile u nas najnizsza pensja za caly miesiac pracy a na dziecko uposledzone sa specjalne dodatki i mozna ale nie k***a w polsce. Takze nie p********e tylko ludlzie troszke empatii i wspolczucia bo teraz chodzice zdrowi i p*********e od rzeczy ale jutro albo po jutrze moze was dotknac taki sam los i zaloze sie ze od razu zdanie zmienicie. Dlatego wyjechalem z polski wlasnie przez ta glupia wiesniacka mentalnosc. """"" Amen!!!! dobrze napisane :D :D

Gość gość
Polska to biedny kraj dzieki takim szujom ! jak tu piszacy gdy nie ma w narodzie wspolpracy zjednoczenia i solidarnosci nastepuje rozlam i tak wlasnie jest obecnie u nas w Polsce zachod dazyl do tego i jak widac osiagnal swoj cel ! kto glupi to sie temu poddaje ! kto madry to trzyma sztame z wlasnym narodem

Gość gość
*nie zawozi ,mialo być !

Gość gość
ciebie pewnie kiedys strzeli ale bedziesz miała głupi ryj

Gość gość
Bo takim ludziom ****** kretynko trzeba współczuć a nie k***a jeszcze ich obgadywać. Ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz bo widać kapitalizm wyżarł Ci mózg. Empatii dziewczyno troszkę nabierz a nawet powiem Ci Ty zimna suko. A to że pampersy musisz zmieniać to co z tego, taką sobie pracę wybrałaś a jak Ci nie pasuje to się k***a zwolnij. To że pomagacie tym ludziom to bardzo dobrze ale k***a co Cię obchodzi to że oni chcą więcej kasy ? Przecież same lekarstwa kosztują fortunę a co dopiero reszta więc o czym Ty p********z dziewczyno ? Żal Ci że ludzie już nie wytrzymują i zaczyna się w końcu coś w tym kraju dziać ? Mało już PO nakradło ? Podwyższają wam podatki i okradają ludiz a polska jest zadłużona i ludzie żyją na granicy biedy k***a ja p*****le ale wam to pasuje.

Gość gość
Moja sąsiadka,ma dziecko autystyczne.3 razy w roku jeździ na jakieś turnusy,raz w góry raz nad morze raz nawet do Chorwacji.Ma 1% to dziecko,subkonto.Ona żyje tymi wyjazdami i chyba bardziej się cieszy i czeka na nie niż jej dziecko.Za to,chłopak bierze 1 walizkę a ona 3.Nie widzę żeby była jakaś nieszczęśliwa,a nie daj boże biedna.O nie.Niech wam się oczy otworzą,w końcu.Ja wolę dać coś matce biednej ze zdrowym dzieckiem ,niż tej z chorym.Bo jak to nie jest kasa,to ta z chorym ma minę jakbym jej goowno dała,a ta biedna jest szczęśliwa.Dość tego choregolitowania się:-o

Gość kjbjk
nie kumasz, ze podwyższają nam podatki właśnie po to, by opłacić te roszczeniowe matki miedzy innymi tępoto. i nie p*****l że obgaduję, tylko piszę jak jest, obgadywałabym gdybym pisała tutaj nazwiska tych matek ,w iec zanim znów napiszesz oklepany obcy slogan to sie zastanów czy ma on znaczenie w danym kontekście.

Gość gość
Tak jasne, ludzie mają w domu tragedię z powodu fatalnego losu a Ty p********z że ludzie się cieszą z wycieczki. Człowieku k***a ogarnij się, nie wiesz co to jest mieć w domu osobę niepełnosprawną. Najbardziej mnie to roz******la właśnie, że zdrowi ludzie wypowiadają się na tematy o których nie mają zielonego pojęcia ale uważają że znają się na rzeczy bo coś tam widzieli.

Gość gość
specjalistki od pomocy społecznej sie znalazły wy byscie po prostu tych ludzi powybijały dobrze wam tu napisali - zmieńcie prace

Gość gość
kjbjk Nie p*****l bo sama sobie taką prace wybrałaś i skoro Ci to pasuje to miej chociaż odrobinę honoru i daru sobie idiotko. Boli Cię że ludzie których dotknął taki smutny los chcą troszkę więcej ? Ale nie boli Cię k***a to że te świnie z rządu biorą więcej i jeszcze WIĘCEJ i jeszcze WIIIĘĘCEEJ i ciągle mają MAŁO !!! To Cię jakoś nie boli ale bardzo boli Cię to że biedni ludzie chcą troszkę godniej żyć. Co za skretyniała idiotka z Ciebie.

Gość gość
Ludzie żyją na granicy biedy,zgadza się.Natomiast mamusie tych dzieci,często nie wiedzą co to bieda.Lub te dziecko,ma utrzymać całą rodzinę.O to też chodzi.Wysłać takie dziecko,rano do ośrodka?a po co?toż to się nie chce,a jemu to nie pomoże.Za topomoże"mu"kasa od państwa.Taka jest prawda i to w większości takich dzieci.

Gość kjbjk
życie z takim dzieckiem jest bardzo cięzkie, zwłaszcza jak dziecko cierpi I NIKT TEGO NIE ZAPRZECZA, ZE JEST TO DRAMAT ale to nie jest powód, zeby w taki sposób wyłudzac pieniadze skoro nieprawdą jest to, co gadają, bo mają duzo kasy i wszelkich dodatków i udogodnień

Gość gość
A takie właśnie pracownice społeczne i inne p********e pielęgniarki to największe p***y i szmatławce na świecie. Zero k***a pomocy zero empatii zero współczucia tylko k***a mechanicznie wypełniacie swoją pracę, wiecznie chodzicie w****iuone i zażenowane że ktoś od was coś chce. Od tego k***a jesteście żeby pomagać ludziom i usługiwać im w ich ciężkich chwilach a jak wam k***a nie pasuje to s*******ac i zmienic zawod.

Gość gość
tak powiesz i tej matce, której dzieciak jest przykuty do łóżka, co ??

Gość kjbjk
skretyniała idiotka to cię urodziła jak widać rozumiem ze towja matka tam wrzeszczała dziś na tuska aby zdobyć na ciebei trochę kasy

Gość gość
to dlaczego,moja sąsiadka nie chce pomocy innej?czemu nie przygotuje tego dziecka rano do wyjazdu do ośrodka?tyle i tylko tyle?no odpowiedzcie mi?????

Gość gość
To co rozumiem debilko że nie pasuje Ci żeby biedni ludzie mieli troszkę lepiej a rząd który kradnie i bierze dla siebie, robią sobie wiecznie premie i podwyżki to C***asuje tak ??

Gość kurka złotopiurka
co by nie było i jacy ci rodzice się trafiają mnie nie obchodzi takim ludziom trzeba pomóc i basta ja nie mam dużo, mieszkam w małym mieszkaniu ale jestem zdrowa i tym się cieszę i proszę Boga żeby moje dzieci miały zdrowe dzieci żadne pieniądze nie zrekompensują tym ludziom kalectwa ich dzieci to im tylko ulży w codziennych zmaganiach widziałam łzy mojej siostry jak było jej żal że nigdy nie powie mama, że nie pójdzie do szkoły, że nie zatańczy, że nie pójdzie do pierwszej Komuni Św że nie pójdzie na maturalny bal itd itd

Gość gość
Dziecko,przykute do łóżka?Matka dostaje co m-c 570 zł +220 pielęgnacyjnego+pampersy+leki na zniżkę,opatrunki na zniżkę+pomoc z mopsu i duuuuuuuuużo więcej.Już nie przesadzajcie.Biedniejsze są te matki z zasiłkiem rodzinym,o to rząd wogóle nie dba.I tu trzeba pomóc.

Gość gość
to dlaczego,moja sąsiadka nie chce pomocy innej?czemu nie przygotuje tego dziecka rano do wyjazdu do ośrodka?tyle i tylko tyle?no odpowiedzcie mi????? bo kuźwa są też i tacy. Co i tak nie oznacza,ze możesz po nich jeździć i czuć sie lepsza.

Gość gość
żeby biedni ludzie mieli troszkę biedni czy leniwe matki?

Gość gość
"I tu trzeba pomóc." taaa, tu państwo pomaga !!!!!! O jak, k***a pomaga :D

Gość gość
Tak,bo nasze społeczeństwo kompletnie nie wie jaką pomoc mają te dzieci.Dostają naprawdę wiele.Tylko zauważcie to nie o pomoc,dla tych dzieci chodzi w tym proteście tylko o pieniądze dla mamuś!!!.To w takim razie inne matki,które chca byc w domu z dziećmi i je wychowywać też powinny dostać najniższą karajową.

Gość gość
Przykro,przykro mi to stwierdzic ale,wstyd matki tych dzieci że patrzycie tylko na siebie!!!Dostajecie takąpomoc od państwa ,że jeszcze wam mało!!!Tylko o tym nie mówicie.

Gość gość
az sie wierzyc nie chce ze w wiekszosc***isza tu Kobiety :O co dzieje sie z naszym spoleczenstwem ? od czasu gdy demokracja polozyla swoje lapy na naszym kraju okropnosc znieczulica bra zrozumienia egoizm snobizm zlosc zlosliwosc i zawisc faszyzm do tego dazy ! a wy tego nie pojmujecie kto was wykupil kto nami steruje kto rzadzi w naszym kraju a szkoda ! bo wiekszosc z was poddaje sie temu pradowi nienawisci niszczac tradycje i wartosci naszego narrodu nie dajcie sie temu prosze WAS ! bylismy zawsze narodem ktory byl silny a tym co robi z nas kapitalizm oslabiamy nasz kraj nasz narod i nasz charakter

Gość gość
osłabiamy naród płacąc matkom a później dzieciom renty

Gość gość
nie rozumiem - jak można mieć taki ból d**y o pare zasiłków , które dostanie matka na niepełnosprawnego dzieciaka

Gość myszka mixi
znalazły się moralizatorki che che co to uczciwe do szpiku kości wszystko wiedzą bo widziały, dobrze życzą innym rozróżniają to że nie każda sytuacja jest jednakowa, nie każdego rodzica można włożyć do jednego wora to tak jak się mówi za granicą że Polki to k...y prawda to??? wszystkie???

Gość gość
Czemu mamy się nie dać?Proszę cię:-oJak ja patrzę na leniwą,tak leniwą matkę dziecka niepełnosprawnego,której się wszystko należy,bo ma chore dziecko.Której nie chce się iść z nim na spacer bo"pani,to za dużo roboty".Jednocześnie widzę matkę,która o 5 tej ciągnie swoje dziecko do autobusu,by do przedszkola odwieźć a ona do pracy za 1600 zł.Prawda jest taka że większość tych matek dzieci chorych,"jedzie"na współczuciu,bo wcale nie mają tak źle,Aleee one mają chore dziecko przecież:-oWidzę taką mamusię,wiecznie stękającą,a codziennie biega po marketach ,to jej się chce:_o