Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko oglądajcie na info, kobiety niepełnosprawnych atakują Tuska

Polecane posty

Gość gość
Im się wszystko z warzywami kojarzy skoro pewnie przy warzywach robią - polska mentalna wieś.

Gość gość
A gdzie robisz? W Holandii, Irlandii czy Lubelskiem?

Gość gość
K***A ale z ciebie totalna idiotka, kto tu mówi o słowie "nieuk"? ty k***a czytaj dobrze, tępa dzido ******* tamta koleśka napisała ""wynurzenia" haha, dawno się tak nie uśmiałam :D wynaturzenia jak już, krowo... " widzisz k***o słowo "uśmiałam" czy facet pisze uśmiałam? czy uśmiałem? p******* dziffki

Gość gość
Gdzieś tam na dole był dziś topik na którym ktoś wyjaśnił Ci, że nie tylko nie płacisz na warzywa ale na dodatek sam generujesz dług publiczny.

Gość gość
18:26] K***A ale z ciebie totalna idiotka, kto tu mówi o słowie "nieuk"? ty k***a czytaj dobrze, tępa dzido ******* tamta koleśka napisała ""wynurzenia" haha, dawno się tak nie uśmiałam smiech.gif wynaturzenia jak już, krowo... " widzisz k***o słowo "uśmiałam" czy facet pisze uśmiałam? czy uśmiałem? p******* dziffki ,, dalej nic nie rozumiesz, szkoda z tobą gadać, ja dałbym ci rente:)

Gość gość
a warzywa generują 5 razy większy dług publiczny i nigdy, powatarzm nigdy nawet nie pomogą przy jego spłacie, normalny obywatel tak, bo zarabia i płaci podatki, a warzywo nigdy nie będzie pracowac, nigdy nie będzie płacic podatków, jest nieużyteczny w społeczeństwie, tylko bierze kase, a od siebie do państwa nie daje NIC, studnia bez dna, jak to juz tu ktoś dobrze napisał

Gość gość
Gdzieś tam na dole był dziś topik na którym ktoś wyjaśnił Ci, że nie tylko nie płacisz na warzywa ale na dodatek sam generujesz dług publiczny. x długu nie generuje TO WARZYWA JE GENERUJĄ

Gość gość
No i czemu nie napiszesz gdzie pracujesz, chociaż ogólnikowo, wstydzisz się?

Gość gość
kierowca tira

Gość gość
kierowca tira x i dodam jeszcze tylko tyle ze jestem pożyteczny społecznie - płace podatki :) a warzywo nigdy ich nie zapłaci ja wkładam do ogólnej "kasy", warzywa TYLKO wyciągają

Gość gość
A ciekawe jak to obliczyłeś kto generuje większy dług? :) Masz zerowe pojęcie o gospodarce i chcesz uchodzić za bohatera bo pracujesz. WOW. Tylko wiesz, nie umniejszając twoich zasług, ale jest jeszcze coś takiego jak makroekonomia. Nikogo nie utrzymujesz. Polska jest (relatywnie) biednym krajem stąd zarabiasz grosze i musisz zazdrościć 1000 zł za siedzenie. M. in. dlatego również Polska tak słabo radzi sobie z opieką socjalną i wyszukuje najtańsze rozwiązania (a najtańszym rozwiązaniem jest płacenie matkom tych ochłapów). Jeśli wymyślisz tańsze to zasłużysz na Nagrodę Nobla chyba.

Gość gość
Dzięki "warzywom' masz okazję do spełniania dobrych uczynków, a dobre uczynki uszlachetniają i wysubtelniają już pomijając to że za 10 minut możesz dostać wylewu od tych "nerw" i sam będziesz leżał nieruszając się niezniszczalny człowieczku. Co ty wiesz o rzeczywistości? Coś tam przeczytałeś, coś usłyszałeś i myślisz żeś mądry. Niestety aleś głupi.

Gość gość
nigdy nie będzie płacic podatków, jest nieużyteczny w społeczeństwie, tylko bierze kase, a od siebie do państwa nie daje NIC, studnia bez dna, jak to juz tu ktoś dobrze napisał x x daje, miejsca pracy, bo sa rehabilitanci co sie zajmuja takimi dziecmi. Sa pedagodzy specjalni, sa pracownicy rózncyh osrodków, nauczyciele, pomoce nauczyciela, pielegniarki, lekarze, pracownicy administracyjni. Kupa ludzi nie miałaby pracy

Gość co za znieczulica tu panuje
"a p*****le ale upośledzona, ona nie wie że nieuk może byc zarówno rodzaju męskiego jak i żeńskiego, przecież nie ma określenia nieuczka. I ona śmie sie wypowiadać na jakiekolwiek tematy. No śmiech na salismiech.gif Już wiemy kto to są ci warzywni, toż to tacy co do tych warzyw w/g własnego określenia mają niebezpiecznie bliskosmiech.gif" "Im się wszystko z warzywami kojarzy skoro pewnie przy warzywach robią - polska mentalna wieś." "dalej nic nie rozumiesz, szkoda z tobą gadać, ja dałbym ci rente" . Przyznam, ze usmiechnelam sie czytajac te wypowiedzi. :)

Gość gość
daje, miejsca pracy, bo sa rehabilitanci co sie zajmuja takimi dziecmi. Sa pedagodzy specjalni, sa pracownicy rózncyh osrodków, nauczyciele, pomoce nauczyciela, pielegniarki, lekarze, pracownicy administracyjni. Kupa ludzi nie miałaby pracy x czyli płacą za to podatnicy, nie dość renty to i na personel dla nich

Gość gość
Propozycja, żeby matki szły do pracy i zarabiały na opiekę brzmi całkiem kusząco tylko ups - mamy kilkunastoprocentowe bezrobocie i głodowe pensje. W takich realiach pomysł jest nieopłacalny. A wiesz co można zrobić zamiast aborcji? Można posłuchać się rad finansowanego z budżetu Kościoła Katolickiego i oddać niechciane dziecko do adopcji. Wiesz co wtedy? Każde z nich będzie kosztowało podatnika przynajmniej dwukrotnie więcej niż wtedy, gdy matka bierze najniższą krajową za opiekę. A JAKOŚ trzeba sprawę rozwiązać, gdyż tak żeby nie rodziły się warzywa zrobić się nie da (chyba że wymyślisz sposób wtedy dostaniesz drugą nagrodę Nobla).

Gość gość
No to jedyny wniosek z niektórych postów jest taki że częśc polaków jest za nazistowskimi metodami eutanazji ludzi upośledzonych :-) Nie dziwi więc również że tak często pisze się "polskie obozy koncentracyjne/zagłady" skoro tylu ludzi nie ma pojęcia ani o empatii ani o najprostszych moralnych imperatywach cóż.. takim ludem łatwo sterowac będą się bic o mały okruszek z pańskiego stołu niczym dwa szczury

Gość gość
czyli płacą za to podatnicy, nie dość renty to i na personel dla nich x x dzieci akurat nie moga pobierac renty... bo jest od 18 r. z. Utrzymanie wieznia jest jeszcze drozsze, wiele osob sie utrzymuje z budzetówki, nic nie robia a zarabiaja krocie, srednia wynagrodzenia w rzadowej administracji to ok. 9 tys

Gość gość
Jeżeli Państwo uznaje że te kobiety pracują na etacie to należy im się najniższa krajowa. Temat zamknięty. Jak toś ma z tym problem to jego sprawa. Te kobiety pracują ciężko tak jak pielęgniarki albo i gorzej. Zwykła ludzka plugawośc kieruje niektórymi tutaj.

Gość gość
Im się należą 3 najniższe krajowe bo pracują 24 na dobe, a co do większości Polaków to zgodze się z przedmówcą - to szczury, szczury, szczury, dobrze wytresowane szczury. Szczury też mają spryt życiowy.

Gość gość
Poziom żenady jaki na tym temacie został osiągnięty daje wiele do myślenia odmawianie takim ludziom godnych warunków poprzez wymawianie im 1000 zł jest zwyczajnie podłe, kto z nas chciałby byc na ich miejscu ? Potrąci cię tramwaj i sam możesz szczac pod siebie do końca życia . Pomyślałeś o tym jeden z drugim ?

Gość gość
Te dzieciaki na świat siłą się nie pchały i nie można ich karac nawet za wybory ich matek. Sytuacja jest taka a nie inna i trzeba reagowac a nie przepychac się z tymi dziecmi które same nie potrafią się bronic. Jak wy możecie sobie spojrzec w lustro ? Do czego doprowadzili politycy w naszym kraju ? Że bijecie się o 1000zł z dzieckiem z porażeniem mózgowym?

Gość gość
Po prostu BYDŁO. Ale pociesza mnie to, że niektórzy z tych osób sami będą kiedyś WARZYWAMI, nikt wiecznie młody i zdrowy nie będzie. Poza tym w każdej chwili może na was najechać auto z pijanym kierowcą, wjechać na chodnik, i też staniecie się WARZYWEM, więc naprawdę pohamujcie się bydlaki... aż oczy bolą jak się czyta. Człowiek się zastanawia kto tam siedzi po drugiej stronie komputera, czy to jeszcze człowiek, czy to już bydlak bez serca zwyrodniały...

Gość gość
Te kobiety pracują ciężko tak jak pielęgniarki albo i gorzej. x ja uprawiałem seks? ja urodziłem warzywo? NIE MAM ZA TO BRAĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI

Gość gość
Że bijecie się o 1000zł z dzieckiem z porażeniem mózgowym? x wszystkie mamuski TO KOSZT 6 MILIARDÓW ROCZNI

Gość gość
was najechać auto z pijanym kierowcą, wjechać na chodnik, x pewnie jego oc pokryje moje leczenie

Gość gość
Przestan juz p******ic o tym rodzeniu warzyw, na moje oko z polowa dzieci to skutek zaniedban przez lekarzy, prawie kazde z mpd... w Usa sie dostaje za takie cos ze 2 mln odszkodowania, a w Polsce- jak ten lekarz z POznania co nie zrobił cesarskiego ciecia matce, ze zmarła i jej dwojka dzieci, musiał zapłacic rodzinie... 10 tys zl, nie dostał tez zakazu wykonywania zawodu... bo jego praca jest dobrze oceniana... buachachacha. Nazywa sie Arkadiusz Banach, nadal pracuje na Polnej

Gość gość
usa to bogaty kraj WIĘKSZY OD EUROPY ciekawe jakie odszkodowania dostają w rumunii

Gość gość
musiał zapłacic rodzinie... 10 tys zl x wystarczy i tak pomógł im BO RODZICE NIE MUSZĄ UTRZYMYWAĆ DZIECI, a jak zechcą zrobią sobie nowe

Gość gość
a ty zas te 6 miliardów uprawnionych jest 104 tys kumasz,do szkoły idz nauczyc sie liczyc debilu