Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzuciłem dziewczyne, bo jest bez kasy, studiów. Co ona mogłaby mi dać ?

Polecane posty

Gość gość

by ciągnela pieniądze ode mnie jak pijawa, myslalem o tym od dawna, nie chcialem byc ciagle sponsorem, placic za kino, pizze, rozrywki a gdyaysmy mieszkali razem to musialbym pewnie ją utrzymywac

Gość gość
znajdzie innego jelenia

Gość Doradca związkowy
zaraz, ale w końcu pipcia do dziennie do użytku, rano w nocy, wieczór i o północy, no... ja bym ją zostawił, lepiej za frytki i kino pomłucić, niż za 200 zł w burdelu, taniej miałeś baranie !

Gość gość
Jest wiele rzeczy, które nawet taka kobieta mogłaby Tobie dać. Dużo cenniejszych niż pieniądze. Ale nie będę tego wymieniać, bo taki ograniczony materialista i tak tego nie zrozumie. Szkoda przestrzeni w internecie na Ciebie. A ona ma szczęście, że Jej nie chciałeś, uszczęśliwi kogoś innego.

Gość gość
Dobrze zrobil, bo by po pewnym czasie jęczała o slubie i bachorach

Gość gość
gość Dobrze zrobil, bo by po pewnym czasie jęczała o slubie i bachorach - dziecko drogie, idź już spać. To jest wątek dla dorosłych (czyli też nie dla autora tego wątku).

Gość IMPOTENT SOS CO BRECHTA KUTASE
22:38 aaa zabolało, pewnie siedzisz u chłopaka bez kasy i on cię utrzymuje a ty pierdzisz cały dzien w stołek i jeszcze mu jęczysz o ślub i bachora wywłoko, do roboty !

Gość gość
"22:38 aaa zabolało, pewnie siedzisz u chłopaka bez kasy i on cię utrzymuje a ty pierdzisz cały dzien w stołek i jeszcze mu jęczysz o ślub i bachora wywłoko, do roboty !" Pudło chamie. Strzelaj dalej, może kiedyś trafisz.

Gość gość
Pewnie ze Tobie nic...jeszcze by patrzyła codziennie na Twoja swińska zakłamana mordę...Błe

Gość gość
"te verde Tobie - nic. gość Pewnie ze Tobie nic...jeszcze by patrzyła codziennie na Twoja swińska zakłamana mordę...Błe". Zgadza się, jemu nic. Ale wartościowemu mężczyźnie bardzo wiele. I nie da się tego przeliczyć na pieniądze.

Gość gość
wg kobiet facet bez pieniędzy to śmieć, ale dziewczyna bez pieniędzy może facetowi wiele dać, pod warunkiem, że jest to facet wartościowy, tzn, że ma wiele wartościowych rzeczy, a przede wszystkim dużo pieniędzy. A poza tym jest równouprawnienie, tzn. kobieta wykształcona i pracująca ma takie same prawa, jak niepracująca i bez pieniędzy na własne utrzymanie.

Gość gość
cwel jestes i tyle

Gość gość
a ja rzucilam faceta bo jest bez kasy, z dlugami na dodatek , no ale on mnie przeciez tak kocha hahhaaaaaha :D :D

Gość gość
Kobiety i te ich podwójne standardy chcą przywilejów a o obowiązkach nie chcą słyszeć. Już i tak większość prac domowych jak i utrzymanie jest na mezczyznach

Gość dobrze ze pozbyl sie
materialistki