Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie mojego faceta, przesadzam znak zapytania Oceńcie dzięks

Polecane posty

Gość gość
a poza tym nie mogłaś powiedzieć, Nie rób tej strony dla niej bo mi się to nie podoba? Przecież on jest "twój" i chyba na tyle blisko jesteście skoro jesteście parą

Gość gość
no to ci powiem,ze jak nie ma porozumienia miedzy wami, nie umiecie czy krępujecie się ze sobą rozmawiać to sie nie dziw,ze pozwala sobie na inne panienki bo WY nic dla niego mozecie nie znaczyć a jest z tobą ot tak sobie,bo lepszej nie ma na oku

Gość gość
nie pytał mnie o zdanie, ależ ja to wszystko mówiłam a on to bagatelizuje, twierdząc że to nic takiego

Gość gość
no i co z tego,ze nie pytał? ty sobie nie zyczysz i tyle a jak nie to papa

Gość gość
ok, wam też wydaje się ,że jest za dobry dla niej?

Gość gość
jako facet ci powiem tyle,ze byłe się zlewa,chyba,ze nie chciało się rozstania.Jak się ma kogoś to po prostu nie ma czasu na kontakty z byłymi i nie są potrzebne

Gość gość
Nie pocieszyłeś mnie. Ja przymykałam na to oko bo nie spotykali się, tego jestem pewna

Gość gość
Siedzi udoskonala tą stronę! już się miarka przebrała:O

Gość gość
ha, ale pamiętaj autorko że to jest INFORMATYK a oni mają zajoba na punkcie tworzenia tego typu rzeczy:O

Gość gość
ja jestem informatykiem i za zrobienie byle stronki biorę od kilku stów w górę, więc odpowiedz sobie sama🖐️

Gość gość
no, mam świetny fragment z komunikatora:O o naszym związku: karol nie masz ochoty na jakieś disco podrywy? 19:11 Ja nie bo każdy disco podryw kończył się tak, że koleś chciał mnie przelecieć zresztą wolę inelktualistów *intelektualistów 19:15 karol ale do seksu to raczej nie przydatne 19:16 Ja tak, ale umysł to tez dobry afrodyzjak 19:18 nie ma co dawać prostakom 19:19 karol tylko co za różnica tak naprawdę? 19:21 Ja no taka, że np. Ciebie podniecają nogi a mnie jakoś tak podnieca, jak robię to z kimś inteligentnym i oczytanym. Tylko nie wyskakuj z dowc**em, że to jest jedyna chwila gdy kobieta jest podłączona do mózgu 19:23 karol i twój aktualny kolega spełnia te kryteria? 19:24 Ja nie spotykamy się już 19:24 karol no to spełniał? :d 19:25 Ja był po zarządzaniu 19:25 karol wiesz papier nie świadczy o tym czy ktoś jest oczytany to raczej wynika z tego co mówi 19:25 Ja wiem 19:26 lubię seks, ciekawe czy to źle 19:27 karol i teraz też masz kogoś ? 19:27 Ja nie, patrz ile czasu w pracy siedzę... 19:28 karol no niestety 19:28 Ja a ty masz kogoś? 19:29 karol tak 19:29 Ja i dobrze jest? 19:30 karol myślę, że okej, z tymże, że ja jak zwykle mam mniejsze potrzeby :p 19:31 Ja ale żaden związek na odległosć? 19:31 karol nie 19:32 Ja nie wolisz z nią zamieszkać niż z b****** się użerać? 19:33 karol w sumie to się nie użeram jakoś szczególnie 19:33 Ja nie jestem ekspertem, miałam równie krótkie związki jak Ty, ale ponoć wspólne mieszkanie to świetny test 19:34 karol ej, ja właśnie nie miałem jakoś super krótkich :d w sensie przeważnie co najmniej rok czy coś tam było w sumie z perspektywy czasu to chciałbym mieć więcej jakiś takich przygód jak Ty :p i takie raczej koleżanki niż dziewczyny no, ale już za stary jestem na takie wycieczki 19:36 Ja chcesz się ustatkować? 19:36 karol nie wiem, muszę to przemyśleć :O

Gość gość
* nie wiem czemu wyskoczyło to ja. Dzisiejsza rozmowa z nią.

Gość gość
ja już bym na Twoim miejscu dawno zakończyła taki "związek":O

Gość gość
kocham go

Gość gość
zwykła rozmowa, nic w niej złego nie widzę

Gość gość
marna prowokacja, wymysl coś lepszego

Gość gość
to nie jest prowokacja, nie mam czasu na prowokacje, ani ochoty...

Gość gość
hehe no chce ją przelecieć bardzo mi przykro ale tak to wygląda

Gość gość
Chyba w kazdym dluzszym zwiazku facet powie/ zrobi cos co nam sie nie podoba. Mysle ze nie jest to powod do tego aby odrazu zrywac z facetem. Ale powinnas z nim porozmawiac i MOZESZ OD niego wymagac aby pewnych rzeczy nie robil czy tez nie mowil, bo one (i tutaj lista tych rzeczy) sprawiaja Ci przykrosc. Jezeli jestes dla faceta wazna, to zrozumie to i zaprzestanie. Mozesz mu np. powiedziec: Nie podoba mi sie ze rozmawiasz ze swoja byla o mnie. On mowi: Nie rob problemu z niczego. Daj spokoj. Ty mowisz: Nie zycze sobie aby z nia rozmawial o mnie. Jest mi przykro. Jezeli chcesz porozmawiac na temat naszego zwiazku, to rozmawiaj ze mna, a nie z nia. I tak dalej i tak dalej Generalnie jak nie zrozumie, to trzeba go olac!!!

Gość gość
to znowu ja. Słuchajcie, on uważa że problemu nie ma:(

Gość gość
rozdmuchany problem, powaga

Gość gość
no nie wiem. Twierdzi, że nic do niej nie czuje. Ale myślę, że i tak są za blisko

Gość gość
up