Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie mojego faceta, przesadzam znak zapytania Oceńcie dzięks

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja ma się tak, że mój facet ma sporadyczne kontakty z byłą przez komunikator. Wiem o tym, że czasem gadają raz na 2 miechy, nie przeszkadzało mi to do czasu. Dziewucha poprosiła go o zrobienie strony internetowej na zaliczenie na studia. A że mój jest informatykiem, uwielbia w to się bawić, zrobił tę stronę jak ta lala. Zarwał noc:O ale ok, to jeszcze uszłoby...ale. Widziałam tą stronę i co, użył tam różnych tapet, jakichś zdjęć. Co mi się rzuciło w oczy, zdjęcie jej nóg:O w szpilach. Podpisane "piękne":O Nie wiem skąd on ma to zdjęcie, może z avatara z gg skopiował, kiedyś miała ustawione. Wkurzyłam się. Przesadzam?

Gość gość
Ogólnie cały plik zwiazany z tą stroną dla niej przejrzałam. I zdjęcie jej nóg tam:O ok, je też wstawił na stronę jako tło w odnośniku, ale nurtuje mnie parę rzeczy...czemu zrobił jej stronę bezinteresownie? nie wziął ani grosza. Dwa - skąd to zdjęcie nóg? Wiem, że ona mu nie wysłała ich sama...trzy...czemu podpisał "piękne"?:O

Gość gość
bardzo słabe pocieszenie:O

Gość gość
Nogi przesada, o ile nie ma to sensu w kontekscie tego, co to za strona, podpis stanowcza przesada, do tego dziecinne jakies. Tego, ze zarwal noc i zrobil za darmo bym sie nie czepiala, sama bym pewnie tak zrobila dla dobrego znajomego.

Gość gość
Jego zapytaj

Gość gość
Na razie nie mam z nim okazji porozmawiać

Gość gość
strona jest o rasach kotów:O bo ona uwielbia koty. A te jej nogi dał w odnośniku "O stronie":O nie wiem czemu

Gość gość
Autorko, no dziwne to trochę...

Gość gość
mam mętlik w głowie

Gość gość
up

Gość gość
Pewnie cie to nie pocieszy, ale mam takiego bylego z sentymentem do mnie, i wiem, ze zdradzilby ze mna swoja dziewczyne gdybym sie zgodzila.

Gość gość
zapytaj, czy przypadkiem nie żałuje tego, że ona już jest była, bo zaczęłaś się czuć niepewnie, a tego sobie nie życzysz. Do strony z kotami niepotrzebne są nogi z takim podpisem. Daje jej tym znać, że ona nadal mu się podoba. Lipa trochę z nim. Odsłonił się gościu. A oni dawno zerwali? Ile z nim jesteś?

Gość gość
Zerwali już z 3-4 lata temu. Ja jestem z nim od pół roku. Hym, być może ona nie wie, że on ma jej zdjęcie tak podpisane

Gość gość
Teraz rozumiem z tym podpisem, tego bym sie nie czepiala, pewnie zdjecie tak nazwal lata temu i nie zmienil po prostu, bo w zasadzie, po co?

Gość gość
Tak, tylko zdjęcie to miała na avatarze jeszcze nie tak dawno. Z tego co widziałam. Czasem korzystam z jego gg bo sama już swoje usunelam to widze takie rzeczy na liscie kontaktow u niego

Gość gość
jeśli nie robił tego w tajemnicy przed Tobą to znaczy, że to nic takiego albo że właśnie ma na Ciebie w******* (zalezy jak się układa między nami). mój nigdy by czegoś takiego nie zrobił bo wiedziałby że TO DZIWNE i że BY MNIE TYM SKRZYWDZIŁ.

Gość gość
Ciezko mi sie postawic w takiej sytuacji, ale jesli nie masz innych powaznych zarzutow co do jego zachowania, chyba przymknelabym na to oko.

Gość gość
powiedz mu o tym ze wiesz o tym zdjeciu z nogami, ja bym sie wkurzyla i byloby mi przykro

Gość gość
a ma ladne te nogi?

Gość gość
no poza ich niedawną rozmową gdy wyznała mu, że miała podejrzenie HIV i że dochodzi tylko na pieska to nie:O choć po koleżeńsku pisali

Gość gość
To jest naprawdę dziwne.

Gość gość
I on ci normalnie mowi o tym? No dziwne. Kto zerwal, jak dawno i po jakim czasie?

Gość gość
3-4 lata temu. Chyba on

Gość gość
wiem, że dziwne. Mężczyźni to tajemnica wszechświata

Gość gość
pewnie dała mu d**y to zrobił, inaczej jest frajerem:D

Gość gość
wątpię, fizyczie na pewno mnie nie zdradził

Gość gość
co u Ciebie autorko?

Gość gość
bez zmian, on twierdzi, że to nic takiego

Gość gość
.czemu zrobił jej stronę bezinteresownie? nie wziął ani grosza. Dwa - skąd to zdjęcie nóg? Wiem, że ona mu nie wysłała ich sama...trzy...czemu podpisał "piękne"?pechowiec.gif xxx a nie możesz po prostu go zapytać?:ONie umiesz z chłopakiem rozmawiać?:O