Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elianka1

Chlopak albanczykkk

Polecane posty

Gość elianka1

Czesc dziewczynyy, moze mi ktoras powiedziec jakie sa szanse ze Albanczyk skladajac papiery o wize u siebie w kraju ja dostane? Sa to duze szanse czy niezbyt?

Gość gość
Zalezy od rodzaju wizy i dokumentow . Tzw support documents. Mojego Meza brat dostal na 6 miesiecy, rodzice tez zawsze dostaja, jego szwagier tez byl Tu na 6 miesiecznej wizie, zawsze Sa szanse

Gość gość
On byl 3 lata w kilku krajach I wlasnie konczy sie mu juz wiza. Bedzie musial wracac do Albani. Czy jest jakis Okres czasu po ktorym moze sie starac o ponowna wize czy moze od razu?

Gość gość
jedź z nim do Albanii i po kłopocie!

Gość gość
tylko nie albanczyk...

Gość gość
Dlaczego nie Albanczyk? Mzoecie mi cos wiecej powiedziec o nich? Poznalam go stosunkowo niedawno. Nie znam albanskiego towarzystwa...

Gość gość
Mam meza od 10 lat, moja znajoma tez podobnie, nie narzekam;) wrecz przeciwnie, moj maz to bardzo dobry tata 2 dzieci, wstawanie w nocy na karmienie nie bylo mu obce:p coreczki sa jego oczkiem, co jeszcze, Albanczycy ktorych znam ja, sa bardzo pracowici, i bardzo dbaja o swoje rodziny, i Albanczyk to nke muzlumanin...jakby ktosmz tym wylecial, w ciagu moich ponad 10 pobytow w Albanii, widzialam zaslonieta babke 2 razy..kgora wzbudzala zainteresowanie;) generalnie Albanki chodza z tylkiem na wierzchu, bawia sie, to samo co w Polsce..tylko mniej alkocholu:p w Albanii generalnie jest albo bogactwo albo bieda, nie ma klasy srednej..polecam na wakacje:) Saranda jest piekna, mlodzi Albanczycy w UK to z reguly cwaniactwo..ja bym uwazala..ale chyba jak z kazda inna nacja i nowo poznanym facetem..

Gość gość
Sorry za literowki , pisze z tab.

Gość gość
Albańce to najgorsze prostactwo na świecie, nie wiem w jakiej desperacji musi być Polka żeby zainteresowała się Albańcem. Poznałem ich bardzo dużo w UK i dobrze wiem (od nich) co myślą o Polkach. Tragedia-zostaw to gooowno póki nie jest za późno.

Gość gość
To samo inne nacje mysla o Polakach...i niestety tez maja racje, wole prostaka Albanczyka dbajacego o rodzine, niz Polaka , lysego w bialych skarpetach naciagnietych pod kolano, z piwnym brzuchem, lezacego po pracy smierdziela, krzyczacego gdzie moj obiad i piwo....tez ich spotkalam wirlelu:S i ak mozemy dyskutowac bez konca...

Gość gość
Polak jak zauważyłaś leży z tym brzuchem i skarpetach PO PRACY - a Albańczyk pracą się nie skala!!! ty będziesz musiała na niego zapieprzać!

Gość gość
Albańczyk to czasem nie muzułmanin???

Gość gość
to bardzo fajny pomysl taki chlopak :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
najgorszy sort to albance z kosowa paraja sie glownie zlodziejstwem, zakladaja burdele, handluja narkotykami i sa urodzonymi mordercami najwieksza patologia przyjezdzajaca do europy na "lekki chleb", zwyczajni kryminalisci, najwiecej z nimi problemow w kazdym kraju UK. daj sobie spokoj dziewczyno.

Gość gość
Sorry ja nie mam nic do zwiazkow mieszanych, ale o albancach mam najgorsze zdanie. Agresywne gnoje nic wiecej

Gość elianka1
Troche mnie dziewczyny przestraszylyscie. Nigdy nie Mialam z nimi nic do czynienia. Z nim spotykam sie dopiero od 2 miesiecy Wiec to nic powaznego ale spedzam duzo czasu razem I poki co jest wspanialy.. ale pewnie to Tylko pozory tak jak mowicie :(

Gość gość
Jestem Polakiem, nie mam brzucha, w sandalach chodzę na boso bez skarpet... I mówię ci dziewczyno-Polko-uważaj na albanskie psy. Mówię to jako facet, który dużo tych kundli albanskich poznał. Oni mają w sobie tę iskrę która pociąga Polki, ale nie zdziw się jak wkrótce ci albanski pies zaproponuje Sex z kuzynem jego:) :) później powie że żartował oczywiście. Bądź czujnam

Gość elianka1
Chyba lepiej bedzie dac sobie spokoj. Czuje ze jestem wykorzystywana tyylko do wizy...

Gość gość
Tak, tylko jak NATO bombardowalo MOJ kraj, czyli Serbie, to w Polsce szczekano tym samym glosem co Amerykanie, pieprzono o "masowych grobach" (nie ma) itp., cala Europa zszokowana secesja (wielkie demonstarcje rowniez w krajach Europy Zachodniej), tylko Polska i Niemcy zadowoleni. Teraz jest za pozno. Albanskie bydlo jest wszedzie, i tak, ta mafia jest duzo bardziej niebezpieczna niz ruska. Juz bym nawet wolala, zeby to byli konkretni muzulmanie , tak jak normalni ludzie w Bosni. Ale nie, przemoc jest dla nich religia, zlodziejstwo, oszustwo. ----------- P.S. O chrzescijanach (katolikach, prawoslawnych) z Albanii mam dobre zdanie. To sa normalni ludzie, nie jest im lekko w ich kraju. Sa bardzo religijni, bo chrzescijanstwo jest dla nic ucieczka od trudnosci, pociecha, a nie zapominajmy, ze jednak jest ich tam duzo, bo ponad 30%, wiec juz znaczaca mniejszosc. Muslimska wiekszsc to porazka na calej linii. Zapytajcie jakiego syfu robia w Grecji, az wspolczuje sasiedztwa bratniemu krajowi.

Gość gość
Tak mi ciezko go opuscic :( nie mam o co sie do niego przyczepic Nawet. Jest wspanialy Dla mnie? Czy naprawde oni wszyscy sa tacy?

Gość gość
Byl kiedys podobny temat na kafe w 2009

Gość gość
Chcesz zarabiać na niego jako diva -bierz !

Gość elianka1
Slyszalam ostatnio od mojej kolezanki ze oni lubia sobie bic kobiety. Ze generalnie z szacunkiem oni sa do tylu.