Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym znaleźć kobietę która jest poddana i oddana czy trudno taką znaleźć

Polecane posty

Gość gość
W temacie jest, że ma być poddana. Nikt zdrowy na umyśle nie chce być niewolnikiem.

Gość gość
gość " 23:51-gość np jakich? rozszerz swoją wypowiedź" --tego je nie pisałem ale chciałbym znać odpowiedź na to pytaniejezyk.gif x x pozyjesz, to sam zauważysz. albo poszukaj w google:)

Gość gość
SKOBIECIAŁY MĘŻCZYZNA to atrakcyjny mężczyzna.Czyli wydepilowany Nie jak napisałaś jakieś włosy:DLubisz włosy?:D teraz nikt ich nie lubi:D Solarium,używający kosmetyków.Czytający niby kobiece czasopisma,i kobiece programy.Nie oglądający się za dup/ami jak żałosny pies, tylko na kobietę z charakterem tą w jego typie.Siedzący sobie NAWET NA KAFETERII i tam gdzie chce, i niczego się mu nie zabrania.Nawet opieki nad dziećmi czy cokolwiek innego.I czy to przypadkiem nie jest gender?To jest właśnie skobieciały mężczyzna.Droga facetko.

Gość gość
"pozyjesz, to sam zauważysz. albo poszukaj w google" czyli jak mam dwa wymagania to są DUŻE WYMAGANIA? Wy kobiety jednak jesteście dziwadłami:-/ i trzeba grać za wami,znać sposoby i sztuczki.Bo te wasze sztuczki sposoby widzę gołym okiem.Najgorzej nie lubię fałszywości.

Gość gość
"00:16gość My nie krytykujemy męskości, tylko poddaństwo." ale piszecie że kobiecość jest lepsza,co za tym idzie męskość jest gorsza:P

Gość gość
to ja jednak wolę jak ma troche włosków tu i tam:) A jakby załozył rurki to nastepnym razem bym mu swoje pozyczyła:) Kobiece czasopisma czyta? Fajnie, bo ja nie czytam, może mi poradzi jaki kolor lakieru do paznkoci wybrać i razem będziemy mierzyc szpilki...Rany, facet ma być facet: zadbany, ale męski. Inaczej to od razu mozna go na dział damski wyslać,może tam cos sobie fajnego wybierze.

Gość gość
Nieprawda, jedna osoba powiedziała że kobiecość jest lepsza. Jakie sztuczki?

Gość gość
Na bierzmowaniu zastanawiało mnie 7 darów ducha św. dar męstwa którego przecież wy kobiety nie posiadacie, bo to męstwo:)poszukałem też w google http://zadane.pl/zadanie/2214374 Więc jak coś co jest męskie może być gorsze.

Gość gość
sztuczki to są dla magików, kobieta wartościowa nie bawi się w żadne gierki.

Gość gość
dobra, nie mam już ochoty na pisanie bez celu.

Gość gość
"brokeninside87 no ja wolę mężczyzn, patriarchat itd. ale ja nie chcę być w związku" --właśnie dlatego broken jest seksowniejsza od was nawet gdyby była chorobliwie otyła:P

Gość gość
mi się wydaje, że autor ma strasznie chwiejną psychikę i boi się kobiety silniejszej od siebie,pewnej siebie, z własnym pomysłem na życie. Boi się kompleksów, które by miał przy takiej dziewczynie i dlatego tak uparcie broni swojego zdania. Nie chce czuć się gorszy i tyle. Wiedz, że wbrew temu co piszesz i co byś chciał, to przekornie najczęściej tacy jak ty wybierają dziewczyny o mocnym charakterze, bo potrzebują kogoś, kto będzie kierował ich życiem, nie prowadził za rączkę jak mamusia, ale w subtelny sposób sprawował kontrolę w związku.

Gość gość
00:51-Miało być "Jak coś jest męskie to NIE może być gorsze a lepsze:P nie wpisałem "NIE" to tylko przykład z religii. I wkurza mnie jak baba chce żeby ją przepuścić czy ustąpić miejsca, ani razu tego nie zrobiłem(tylko raz nauczycielce na stadionie ustąpiłem miejsca ale ona jest przecież starsza)A co do tego że czytałem że w szkołach każe się żeby chłopcy dziewczęta przepuszczali w drzwiach to jest chore w ramach gender tego się powinno zakazać i być karalne(ten kto tak każe).I nawet ten Kaczyński Bronisław http://pl.wikipedia.org/wiki/Bogus%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski co tak lubi zasady savior vivre mówił że chłopcy są zwolnieni od czegoś takiego.To obowiązuje tylko wobec ludzi którzy to lubią.Chociaż jakbym był babą to bym nie chciał być przepuszczany bo to oznaka słabości.I czytałem wypowiedzi kobiet że im też to przeszkadza.

Gość gość
Dar męstwa to cnota moralna i dotyczy obydwu płci. Sprawdź sobie co oznacza, bo chyba czegoś nie zrozumiałeś.

Gość gość
01:03-chyaś ty "głupia" jesteś:Dja lubię kobiety zaradne,kierownicze,wykształcone, lekarki doktorki bo nie podlegają kobiecym stereotypom(lansowanie się a w głowie mało wiedzy,kosmetyki,robiącą sobie kolejną maseczkę,albo kolejny wmasowany balsam do ciała,kolejny tips,a i przygotujecie się na to że jak wy kobiety to robicie to i mężczyźni tak będą robić a na pewno pewna grupa tak jest w Japonii.)Mężczyźni w Japonii nie uprawiają seksu z kobietami tylko z zabawkami, zresztą chyba wiecie jak jest w Japonii.Ja to nie mogę już patrzeć na zdjęcia kobiet umalowanych tak czy siak, przecież wy tego nie robicie dla mężczyzn tylko dla siebie,dla lansu. Nie lubię tylko kobiet uważających się za coś lepszego od mężczyzn. "Wiedz, że wbrew temu co piszesz i co byś chciał, to przekornie najczęściej tacy jak ty wybierają dziewczyny o mocnym charakterze' ---to mnie rozśmieszyło:D Ja chcę taką, co jest pracowita, inteligentna,obrotna,bystra, ale nie przypisuje sobie tego dlatego że jest kobietą.I atrakcyjny wygląd przypisuje tylko kobietom.Dla której kobiece ciało jest atrakcyjniejsze, bo wtedy to rzeczywiście wolałbym wstrzykiwać sobie estrogeny żeby być atrakcyjnym dla kobiety.Niby byłbym (shemale)Miałbym cycki ale i penisa.I dla niej to było atrakcyjne. Wy to widzicie jako kompleks,bo to trochę jest kompleks,ale nikt nie lubi być nazywany płcią brzydką.Tak więc ja pod tym względem jestem kobietą?NIE bo nie przypisuje się cech płci i wg GENDER też nie.Przecież płeć to tylko hormony.

Gość gość
tak w ogóle to łatwiej mi jest się dogadać z kobietami, i z wykształconymi bystrymi mężczyznami.

Gość gość
"00:46 A jakby załozył rurki to nastepnym razem bym mu swoje pozyczyła" Co to są rurki? bo przysięgam że nie wiem:P

Gość gość
Rurki to bardzo obcisłe spodnie

Gość gość
gość czyli masz jakiś uraz, pewnie dziewczyna która odkryła jaki jesteś zostawiła cię a ty teraz dowartościowujesz się że niby się wywyższała --Nie po prostu nie chcę żeby kobieta uważała kobiety za lepsze pod względem wyglądu,wizualnym czy broń boże umysłowym bo już i taka opinia się tu pojawiła.Przecież mądrość zależy od ilości połączeń nerwowych i nie zależy od płci, i ten kto kobiety uważa za mądrzejsze jest głupi(to się nazywa szowinizm zresztą)

Gość gość
Dlaczego to się nazywa rurki?Czy to to samo co leginsy?

Gość gość
Nie. Rurki zazwyczaj są dżinsowe, a leginsy z jakiegoś cienkiego, rozciągliwego materiału.

Gość gość
To ja też takie lubię.I noszę.