Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie w strachu

Polecane posty

Gość gość

Witam mam poważny problem z teściami. Od trzech lat jestem nękana psychicznie przez nich. Mieszkamy w jednyu domu, my z mężem i 3l synkiem na dole. Od jakiegos czasu grożą mi ze zabiora mi malutkiego a mnie wywala z ich domu. Mąż pracuje wraca b. późno ja zajmuję sie dzieckiem tak jak powinnam jest czysciutkie zadbane zdrowe, robię wszystko sama od poczatku bez niczyjej pomocy nawet gdy meza widywalam tylko w weekendy. Nikt nie wstal za mnie wnocy do placzacego dziecka. Jestem z siebie dumna, a tesciowa mowila dzis te slowa... TRZA BYLO OD RAZU JU WYJE#ć A CHŁOPOKA ZOSTAWIĆ W DUMU teraz robi ze mnie złą matkę i chce zlozyc wniosek o odebranie nam dziecka a ja nie mam pracy glatego ze nie mam go z kim zostawic boję się. Przeciez dzis jesttak latwo naklamac i odebrac dziecko... co mam robic maz nie chce sie wyprowadzic bo ma tutaj blisko pracę.

Gość gość
dajesz sie zastraszac to wciaz to robi, nie dawaj sie sporowokowac i pokaz, ze wiesz kim jestes co robisz itp, silna, pewna siebie postawa powinna zmniejszyc ryzyko wystapienia podobnych

Gość gość
Masz racje... na szczęscie mam gdzie mieszkac. Rok temu moja matka miala zawal serca, jest teraz w osrodku opiekunczym jako roslina tak bardzo mi jej brakuje wiem ze natychmiast by mi pomogla. A teraz trzeba wziac się w garsc i zacisnac zęby. Wczoraj rozmawialam z mężem... powiedzial mi ze niech tylko sspróbują podjac jakis krok w tym kierunku to beda kwiczec jak swinie gdy jego zabraknie dlatego ze po pracy to on robi prawie wszystko na ich gospodarce. Maja z mojego Marcina niezla kase. A przeciez sa jeszcze mlodzi bo po 40tce moga pracowac, nie wiem skad w takich na pozór porządnych ludziach tyle klamstwa i nienawisci... Skąd się biorą te wyzwiska i ta agresja przeciez prawie co niedziele chodza do kosciola... Ja jestem dla męża i dziecka taka opiekuncza Bartus powtarza... Kochana Mamusia, szanujemy się bardzo we troje, ale jesli masz miekkie serce to musisz miec twarda d...