Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam aska 16latki, która jest w ciąży z 2 dzieckiem i otwarcie przyznaje,

Polecane posty

Gość gość

że pije alkohol :o ktoś jej napisał " Twoje zdrowie? P**********o Cię? Jesteś tępa w ch*j! Niszczysz życie dziecku" a ona na to: "Te dziecko jeszcze nie istnieje xZd wiec jak moge mu zycie niszczyć". :o a jest w 6 miesiącu ciąży! Co o tym myślicie?

Gość gość
Nie, bodajże z Ostrowa Świętokrzyskiego, podała nawet swoje imię i nazwisko, ale ma poblokowane wszystko na fb :o

Gość gość
Wpisz sobie ask(kropka)fm(ukośnik)klamkazapadla bo uznaje za spam :o

Gość gość
Tak, napisałam przecież w temacie topiku, że jest w ciąży z 2 dzieckiem :P to pierwsze ma 1,5 roku, więc gdy je urodziła miała niecałe 15 :o

Gość gość
Jej fagas jest fanem Justina Biebera jakby tego było mało :D

Gość gość
masakra :o

Gość gość
Czyli pierwsze urodziła w wieku 15 lat.Ale czy uprawiała seks po ukończeniu 15 roku życia?

Gość gość
moja znajoma ma 20 lat i jest w ciąży z 3 dzieckiem,kazde z innym:P tez pali i pije..nic dziwnego,ze te dzieci rodza się chore

Gość gość
ale na fotce na asku to ona? bo jeśli ona to jest sliczna, a jeśli nie ona, to po co wstawia nie swoją fotke?

Gość gość
To nie ona. Niby tam wklejała jakieś swoje zdjęcia, ale aktualnie ich tam nie ma. Zresztą wrzuca zdjęcia swojej córki (?) tyle, że to dziecko nie wygląda na 1,5 roku, a na 3-4 lata :o

Gość gość
Niezła patologia się tam dzieje. Nie dość, że dzieci każde z innym, pije i pali w ciąży twierdząc, że to dziecko jeszcze nie istnieje (a za 3 mies. przyjdzie na świat, wtf :o), to jej chłoptaś raz jest z jej przyjaciółką, a raz z nią :D do tego twierdzi, że jej przyjaciółka jest od niej ładniejsza :D

Gość gość
Oczywiście w ostatnim zdaniu powyższej mojej wypowiedzi chodzi o to, że jej facet twierdzi, że jej przyjaciółka jest ładniejsza od niej :P