Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eijente

Odchudzanie dla zawzietych kto ze mna

Polecane posty

Gość eijente

Witam wszysstkie panie majace ochote poodchudzac sie troche moze podzielimy sie razem motywacja, efektami, moze udzieli nam sie nawzajem nasze zaangazowanie. Zapraszam zarowno panie ktore maja duzo do zrzucenia i te ktore maja malo lub prawie wcale. Ja mam 170 waze okolo 65 kg chcialabym schudnac do 55. Odchudzanie zaczelam od sierpnia zeszlego roku, zeszlam z wagi 80 kg. Pozdrawiam kto ze mna? :)

Gość gość
ja tam idę na kebaba bo trochę chuda jestem

Gość gość
Hej. Ja sie chetnie przylacze. Wlasnie przez tydzien udalo mi sie zrzucic4,3 kg! :) Wiecej przeczytasz w moim pamietniku odchudzania: pamietnikodchudzania.weebly.com/

Gość gość
Wg.mnie wagę masz super.Ja chcę utyc.Moda na wieszaki dawno minęła

Gość gość
wieszak to jakby chciała ważyć 45 kg, 55 TO NORMALNA SZCZUPŁA KOBIETA

Gość kukku na muniu
Hej! Ja się przyłączam! Motywacja zawsze potrzebna. Od tygodnia ćwiczę Skalpel z Chodakowską, kupiłam sobie tabletki Ultra Slim, nie jem słodyczy, fast foodów, jedynie lekkie sałatki i musli.

Gość Eijente
Super ze was tyle :) gosciu gratuluje 3 kg kuku na muniu jak to robisz ze dajesz rade bez slodyczy? ja sie nie umiem poestrzymac :)

ja tez musze schudnac,jeszcze zostalo mi 5 kg,kupilam aqua slim ale chyba g daje

Witam! Samo stosowanie suplementów diety niestety nie jest wystarczające, bowiem było by to zbyt piękne jakby każdy bez wysiłku mógł schudnąć. Dlatego przy stosowaniu suplementu takiego jak Aqua Slim warto przejść na dietę oraz być aktywnym fizycznie aby schudnąć i cieszyć się szczupłą sylwetką. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim