Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryda

Jak mozna mowic w prost

Polecane posty

Gość Ryda

Jak mozna powiedziec dziewczynie w łóżku że was nie podnieca i ze jego penis nie reaguje ani na nia ani na jej reke ??!!! Panowie powiedzielibyscie takie czy udawali ze wszystko jest ok ? Panie uslyszalyscie kiedys cos podobnego?

Gość gość
Ja bym nie powiedział, bo nie sypiam z kobietami które mnie nie kręcą... proste :)

Gość gość
nie można... można cos powiedzieć wprost, a w ogóle, to rada na przyszłość: nie sypiać z tymi, co nas nie krecą. proste i jasne, ale widać dla autora, który mimo kilku lat nauki ojczystego języka nie potrafi pisać poprawnie, zbyt trudne....

Gość gość
A mi się nie zdarzyło aby mi nie stawał przy kobiecie, wystarczy że obok będę miał nagą Panią i już jest gotowy ;)

Gość gość
A mój penis żyje własnym życiem, nawet jak nie mam ochoty na seks, a on wyczuje mokrą szparkę w pobliżu, to od razu chce się do nie wepchnąć... i jeszcze namawia do tego mój język ;)

Gość gość
Jeżeli nie czujesz, a raczej twój penis nie czuje czaczy, co Ci właściwie da że powiesz wprost o tym dziewczynie? Ona, nawet mimo starań, się nie zmieni, bo nagle nie zacznie emanować właściwą chemią, a tylko ją to zaboli. Zakończ tą znajomość, motywując to tym, że się nie dotarliście, nie zgraliście. Nie musisz wyprawiać ją w świat z poczuciem, że jest dla Ciebie totalnie aseksualna - trauma na całe życie.