Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pęcherz

Polecane posty

Gość gość

co na zapalenie pęcherza :( szczypie, piecze, boli, grrrrr :(

Gość gość
lacto lady,buscopan rozkurczowo,ziolą skrzypu i pokrzywy,ciepła kąpiel i pod kołderkę.

Gość gość
Uro furaginum bez recepty. Do tego pij duzo wody z cytryna i herbate zurawinowa

Gość gość
fitolizyna i furagin, ogórki kiszone tak leczono moją córcię

Gość gość
Urofuraginum i żuravit, działają przeciwbakteryjnie oraz provag w celu zakwaszenie układu moczowego i odbudowy w nim naturalnej mikroflory. Nasiadówki z kory dębu również pomagają, dużo pij i ciepło się ubieraj.

Gość gość
furaginum, preparaty z żurawiną, na pieczenie do smarowania i ochrony miejsc intymnych provag żel i trzeba się wygrzewać

Gość gość
mi pomógł żurascin uro, polecam. ma sporo żurawiny ale oprócz niej też pokrzywę i witaminę c. razem świetnie się spisują w walce ze stanami zapalnymi pęcherza.

Gość gość
bez recepty i skuteczne: urofuraginum, provag i suplementy z żurawiną, witaminą c lub po prostu sok z żurawiny i cytryna.Do tego trzeba sporo pić-najlepiej wody.

Gość gość
i pijcie też perz

Gość gość
Juz menda spamerska z urafurginum wszystkie watki dzis obleciala,masakra:o

Gość gość
Juz menda spamerska z urafurginum wszystkie watki dzis obleciala,masakra:o

Gość gość
Dziewczyny tylko nie łykajcie za często furaginu, urafuginum, bo może zniszczyć nerki. Ja mam słabe nerki po chorobie i lekarz zabronił mi brać furaginu, bo podobno bardzo obciąża nerki. Dziewczyny leczcie sie na pecherz, jesli nie jestescie przekonane to polecamwww.pecherz.pl tam sa dramatyczne historie leczonych i nie leczonych w pore pecherzy. Najlepiej unikac zapalenia pecherza, ale jak juz sie ma to czasami anybiotyk to wszystko co mozna zrobic. Pijcie duzo przed seksem, jest taka substancja cukier prosty, wyciag z owocow nazywa sie D Mannose, jesli masz klopoty pij 1 godzine przed seksem i zaraz po, to wyplukuj***akteria E coli jesli przedostana sie z ukladu pokarmowego do cewki. Nie ma polskiej strony o tym ale mozna o tym poczytac po angielsku nawww.waterfall-d-mannose.com albo na http://www.mercola.com/forms/dmannose.htm Ta substancja spowoduje ze juz nigdy nie bedziecie sie musialy meczyc z zapaleniem pecherza.