Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca wózka

wózki BEBETTO LUCA

Polecane posty

Gość szukająca wózka

Hejka! chciałabym poznać opinie użytkowniczek tych wózków. Jesteście zadowolone? są jakieś wady? dzięki za pomoc

Gość gość
Poszukaj na forum,byl taki temat,na bangli masz duzo prawdziwych opinii. Ja nie jestem zadowolona, szybko zepsul sie hamulec,ciezki w rozkladaniu oparca jezeli chodzi o spacerowke-juz na poczatku odlamala sie jedna plastikowa czesc,na szczescie to nie orzeszkadza w uzytkowaniu,zsuwa sie wkladka w spacerowcezktos dal mi rade-orzyszyc,ale dlaczego to mam ja robic,ja chcialam wozek ktory bedzie wygodny dla mnie i dziecka, dziecko suwa sie na wkladce,zsuwa sie w dol wozka i lezy w pozycji pollezacej przechylone na bok, okropnie sztuczny material siedziska,latem to byl koszmar,dziecko plynelo od potu,czarny skorzany podnozek,przynajmniej w mojej wersji w polaczeniu ze sloncem to parzy w gole nozki dziecka. Zadowolona bylam z gondoli,chociaz nie duza,synek wyrosl w 4 miesiacu,ale juz w 3 nosil ubranka na 76 wiec co sie dziwic;). Plusy to duza buda spacerowki,kilka razy nas uratowala przy bardzo silnym wietrze. A troche niewygodnie zmienia sie siedzisko z dzieckiem,tzn kierunek,jak n.dziecku sie znudzi patrzec na nas lub na swiat. Dzis bym drugi raz tego wozka nie kupila. Chociaz gondolka fajna bo wyscielana bawelna.

Gość szukająca wózka
dzieki!

Gość gość
Podnosze,bo tez chce kupic ten wozek.a ta wkladka,ktora sie zsuwala,podobno jest juz teraz przymocowana przez producenta?ja tez czytalam ze palak dla dziecka do trzymania jest zbyt daleko.wypowie sie ktos,kto ma ten wozek?

Gość gość
Dosyc daleko. Synek zazwyczaj bawi sie jego mocowaniem:p jeszcze nigdy na nim rak nie trzymal. Ma rok ale wymiary dwulatka. A ja szukam parasolki,chce maclarena questa bo mam dosc uzerania sie z luca. Ogolnie to wozek dobry w teren,do lasu,bez problemu sie przejedzie po sniegu,lisciach,wertepach. Dlatego luci sie nie pozbywamy,ale na codzien mam dosyc skladania i rozkladania,bo trzymam w samochodzie(mimo,ze jeden z najlzejszych wozkow to jednak troche wazy). Czasami cos sie zacina stelaz przy skladaniu.