Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 85123

dyscyplina w domui

Polecane posty

Gość kasia 85123

Mam 16 lat i dostaje lanie od matki... Wiem ze to smieszne dla was ale dla mnie nie . Nie myslcie ze jestem z patologczinej rodziny. Mam mlodsza o rok siostre ktora tez dostaje lanie od matki ( ojciec za granica ) . Dostaje za oceny pyskowki wagary spoznienia, za piwno nawet jak wypije... Matka kara nas pasem czasami na majtki czasami na gola ... :( To jest normalne zachowanie ? pomocy !

Gość gość
To nie jest normalne.ale w tej chwili zapewne dorownujesz jej sila fizyczna wiec nie daj sie.

Gość gość
To jej nie wkur...myślisz,że jej łatwo wychowywać samej dwójkę dzieci ?...i nie chlej piwska bo za to byś odemnie dostała cięgi po gołej doopie, że byś przez miesiąc nie umiała siedzieć...

Gość gość
Zgłoś się gdzieś albo zadzwoń do jakiegoś telefonu zaufania itp. zgłoś się do nich jak będziesz miała ślady bicia, zrobią zdjęcia i będą dowody ;) według mnie bicie paskiem nie jest normalne;

Gość kasia 85123
Moze nie powinnam pic aloholu ale teraz to jest normalne. A co do lania pewnie se myslisz ze matka lekko bije ... ? Jak dostane to mam slady przez pare dni ...

Gość gość
no to chyba zalezy akurat od sytuacji :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Kaśka picie w Twoim wieku nie jest normalne...i nie mów mi-bo każdy pije ...Zapamiętaj sobie im dalej w las tym więcej drzewa ...Uzależnisz się ...Powiedz matce,że to ci się nie podoba ,pogadaj z nią jak córka z matką ...Zastanów się dlaczego ona taka jest ...Może z siostrą dajecie jej niezły wycisk ...

Gość gość
Na pewno nie dostajesz za darmo i matka nie siega po pas z radoscia. Przede wszystkim to pogadaj z nia, popros moze, zebys nie musiala zdejmowac spodni i majtek do lania, zaproponuj moze, ze wtedy moze byc 5 pasow wiecej itp.. Zgodze sie ze pic nie powinnas nie patrzac co robia inni. Z tym sie zgodze, ze matka dala Ci za to lanie, ja sama bym zlala tylek pasem za to, gdyby to moja corka pila. Jak czesto dostajesz lanie i po ile razow? Zawsze mozesz tez rzucic pomysl (jesli dostajesz czesto), ze wolisz lanie jak Ci sie uzbiera, np. z miesiaca. Ojciec wie, ze matka uzywa pasa? Od ojca lanie dostawalyscie wczesniej?

Gość gość
Nie, to nie jest normalne, by rodzice w taki sposób karali dzieci. Nie jest też normalne picie alkoholu w tym wieku.

Gość gość
Matka pewnie sama dostawala lanie i dlatego nie zna innego rozwiązania .Jak sie uzaleznisz to niech matka zawdziecza to sobie . Kazdy kto nie potrafi dac sobie rade z frustracja nie powinnien miec dzieci bo tylko im krzywdę robi .Matka po prostu sie wyzywa na Was .Mozesz z tym iśc do pedagoga szkolnego .Wezwie matke i pouczy ze za znecanie sie nad dziecmi grozi zabraniem Was do placowki opiekuńczej .Moze wtedy nauczy sie z Wami rozmawiać !