Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce mi się żyć

Polecane posty

Gość gość

wszystko co robię, robię tylko po to aby jak najszybciej mi minął czas abym mógł iść spać i próbować śnić

Gość gość
Nigdy nie jest tak zle by nie mogło być gorzej...Jeżeli sam nie będziesz chciał sobie pomóc nikt Ci nie pomoże.Czasem wydaje nam się ,że jesteśmy w sytuacji bez wyjścia ale ZAWSZE jest drugie rozwiązanie ...Nic o sobie nie piszesz więc też nic Ci nie doradzę ...

Gość gość
w moim przypadku nie ma drugiego rozwiązania

Gość gość
No to daj mi jeden powód swojej depresji ?

Gość gość
jednym z nich jest miłość, ale ona jest od kilku lat a takie stany, że nic mi się nie chce mam od kilkunastu lat a może i całe życie jakie pamiętam

Gość gość ć
Też z utęsknieniem i ciekawością czekam na koniec tego nędznego bytowania tu na ziemi.

Gość gość
Czyli Masz kogoś ( jednym z nich jest miłość, ale ona jest od kilku lat ..) Z tym "niechceniem" to tak jest ...baaardzo wciąga ...Ale jest na to sposób - postanowić sobie ,że nie od jutra - a od TERAZ biorę życie w swoje ręce i nikt i nic nie będzie mną rządziło ...ani nałóg,ani np.tusza ani leń...

Gość gość
nie mam, właśnie chodzi o to, że chciałbym aby taka jedna mnie kochała, od dwóch lat tak mam, takie większe stany depresyjne wcześniej też miałem ale miałem jakieś cele w życiu i tak sobie czas mijał a teraz to już nie mam żadnego celu, żyję bo żyję, do pracy też chodzę bo muszę jakoś żyć ale to nie sprawia mi przyjemności

Gość gość
Kurcze ..no to Masz pracę ,jesteś niezależny ...nie jest tak zle jak mi przez myśl przeszło ...Cóż czasem w życiu nie dostajemy tego co byśmy chcieli ...( ja mam np.przekichane małżeństwo ...teściowa...ale to nie o mnie) ...Rozumię,że zakochałeś się w pani ,która nie jest dla ciebie ..Bo?

Gość gość
nie wiem dlaczego "bo" to już ją by trzeba się zapytać dlaczego nie jest dla mnie. może nie jestem w jej typie a może nie wiem, a może to jest moja kara aby nie zaznać miłości

Gość gość
Czyli Pani jest wolna i Cię olewa ...Eh ...Wiesz co dam Ci dobrą radę jako kobieta ...Ona pewnie wie ,że Ci się podoba i dlatego się "bawi" Słuchaj zacznij ją olewać -nie zwracaj na nią uwagi ,traktuj jak powietrze ...Zadbaj o siebie ( znajdz pasję ..nic tak nie pociąga jak pasja drugiego człowieka -wtedy stajemy się ciekawsi ..) Kup rower,psa cokolwiek i wychodz do ludzi ...Zobaczysz,że to działa ...wiem co mówię ...Teraz muszę wyjść z synem na rower -obiecałam ale jeszcze tu zajrzę ...Uszy do góry ...Nie warto płakać przez kobietę ( mężczyznę w moim przypadku ) tego kwiatu pół światu ...Powodzenia Ola

Gość gość
jeśli tego kwiatu pół światu to dlaczego nie potrafimy zakochać się w każdym kogo spotkamy?

Gość gość
up

Gość gość
właśnie ...właśnie niby tego kwiatu pół światu ale jednak nie w każdym kwiecie się zakochujemy .. ja niestety mam jakoś tak w życiu że w tym kim zakocham się jest dla mnie niedostępny lub odchodzi a tym którym ja się podobam to z kolei ja nic do nich nie czuję . Niestety na siłę nie mogę się przemóc aby poczuć do kogoś coś tylko dlatego że ja mu się podobam .. musi być to coś ... a tak poza tym to również mam tak że większość dni czekam wieczora aby iść spać ...a sen to przecież jakby półśmierć .... Chciałabym czasem aby jakiś samochód mnie śmiertelnie trącił ..... bo ciężkie to życie ciężkie .....jak cholera

Gość gość
też mi się wydaje, że życie jest do bani

Gość gość
a ja kiedyś całkiem niedawno bo z 3 - 4 lata temu chciałam myśleć pozytywnie .... być szczęśliwa .. a teraz uważam że jednak życie jest bez sensu .... Każdego dnia o poranku myślę o tym żeby jak najszybciej skończył się dzień ... Nie chce mi się rozmawiać na durne tematy z koleżankami i kolegami z pracy ..... część ludzi wkurza mnie niesamowicie ...a z drugiej strony myślę że i oni może też myślą o tym i czekają na to kiedy skończy się kolejny dzień .... Gdybym miała jakiś środek aby go zażyć i się nie obudzić z wielką chęcią ...

Gość gość
Gdyby jednak okazało się, że pomyliłeś się co do tej dziewczyny i że ona odwzajemnia twoje uczucia, to na ile zmieniło by to twoje nastawienie do życia?