Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co właściwie potrzebny jest wam facet ? Ja jakoś nie mam i żyje

Polecane posty

Gość Eeeej
Niełwaściwie postawione pytanie. Nie "po co jest wam facet", tylko "dlaczego chcecie być ze swoim facetem". Większość swoich partnerów wybiera nie z powodu jakichś tam przyziemnych potrzeb (seks np.), tylko dlatego, że się zakocha, proste. Nie wyobrażam sobie życia bez mojego partnera, ponieważ go kocham. Czy gdybym z nim nie była, nie radziłabym sobie sama? Oczywiście, że bym sobie radziła.

Gość gość
na wibratory ich niestac, albo się wstydzą je kupic.

Gość gość
Teraz Tak mowisz nie wiesz za ile C***isanie miec kogos, a uwierz mi dämonisch jeszcze da Ci w duuupe

Do poczucia bezpieczeństwa, do wsparcia, do seksu, do spędzania czasu, do żartowania, do wspólego gotowania obiadów - do wszystkiego! Facet powinien być przyjacielem, kochankiem, opiekunem i dobrym wujkiem dla każdej kobiety. Niekoniecznie musi kojarzyć się z maszyną zdradzającą - taka ich natura, oglądają się za ładnymi dzieewczynami i nic na to nie poradzimy. Jesteśmy ludźmi. Kobiety też w damskim gronie obgadują facetów i fantazjują o trójkątach :) Małżeństwo mi się tylko nie podoba, bo kojarzy mi się kiepsko i raczej nie jest umocnieniem więzi. jeżeli jest więź to żaden papierek tego nie zmieni;)

Gość chamska osóbka
jesteście głupie to nic dziwnego że bez faceta większość z was ma nudne życie

Gość gość
facet nie jest "zapelniaczem" życia kobiety ,może go wzbogacać,ale nie może być treścią życia-bo potem większość wyje ,zostawił mnie,zdradził mnie,,..a ja mu i tak wybaczę byle był,,, owszem,można wybaczyć wiele,może partnera brakować,skoro się go obdarzyło uczuciem ale czy z nim czy bez niego zycie powinno być tak samo treściwe ...alleluja i do przodu,,, dojrzały,mądry partner obok to wielkie szczęście,nie powiem ,ze o tym nie marzę:)

Gość najlepsza pani na swiecie
facet to stworzenie boskie i najlepiej hodować go w domu hehe:)takze polecam,moj akurat nie jest zarloczny,pomaga mi czasem i nawet opiekuje,nie spozywa duzo alko,potrafi przytulic i podac łape:P,dobry w te klocki rowniez ,,..takze bawimy sie razem jak talala:}

Gość teremorelee
Ja wole byc sama bo ludzie ogolnie mi przeszkadzaja. Jak mialam faceta to przeszkadzalo mi w nim wszystko, denerwowalo mnie ze byl obok. Moze dlatego ze byl niezlym dupkiem, a moze dlatego ze nie znosze ludzi. Sama sie wspieram, sama moge posprzatac ( a nie walczyc z czyims syfem), wkrece zarowke sama. Nie potrzebny mi nikt do rozmow czy zartow w domu (gdzie odpoczywam i relaksuje sie).

Gość gość 333
teoretycznie - tylko do seksu Ale gdy się spotyka kogoś z kim czujemy jakieś porozumienie, więź, to po prostu chce się z nim być jak najwięcej :)