Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 czesc !! ;) jakis czas temu (bedzie ponad rok) pisalam z pewnym facetem, to on do mnie zagadal na fb, chcial sie spotkac itp ale ja jakos czasu nigdy nie mialam i z reszta nie umawiam sie z facetami z internetu :) Po tym roku spotkalismy sie przypadkiem, tzn widzialam go w klubie (poznalam bo widzialam wczesniej jego zdj) tak sie zlozylo, ze po paru dniach napisal do mnie, ze takze mnie widzial - i ze chcialby sie z mna umuwic itp ale ja niestety mam glupi charakter i olalam Go... troche glupio mu odpisalam... Sprawa wyglada tak, ze od tego czasu chyba "zawrocil" mi w glowie ! jakos czesto o nim mysle, pare razy snil mi sie nawet ! przeciez w ogole Go nie znam! myslalam, ze to moze tylko potrwa tydzien, a to juz drugi miesiac i ciagle o nim mysle! - niestety On juz chyba nie chce utrzymywac ze mna kontaktu bo napisalam do niego, a teraz to On mnie olal i nic nie odpisal - nie wiem co mam zrobic, jak zagadc, a nie chce Mu sie narzucac... co o tym myslicie? Prosze o normalne komentarze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach