Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Facet raz widziany

Polecane posty

Gość gość

czesc !! ;) jakis czas temu (bedzie ponad rok) pisalam z pewnym facetem, to on do mnie zagadal na fb, chcial sie spotkac itp ale ja jakos czasu nigdy nie mialam i z reszta nie umawiam sie z facetami z internetu :) Po tym roku spotkalismy sie przypadkiem, tzn widzialam go w klubie (poznalam bo widzialam wczesniej jego zdj) tak sie zlozylo, ze po paru dniach napisal do mnie, ze takze mnie widzial - i ze chcialby sie z mna umuwic itp ale ja niestety mam glupi charakter i olalam Go... troche glupio mu odpisalam... Sprawa wyglada tak, ze od tego czasu chyba "zawrocil" mi w glowie ! jakos czesto o nim mysle, pare razy snil mi sie nawet ! przeciez w ogole Go nie znam! myslalam, ze to moze tylko potrwa tydzien, a to juz drugi miesiac i ciagle o nim mysle! - niestety On juz chyba nie chce utrzymywac ze mna kontaktu bo napisalam do niego, a teraz to On mnie olal i nic nie odpisal - nie wiem co mam zrobic, jak zagadc, a nie chce Mu sie narzucac... co o tym myslicie? Prosze o normalne komentarze ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować