Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć faceta np budowlańca. Mam dość yntelygentów z korporacji

Polecane posty

Gość brzoskwinoiwe latte macchiato
Samiec 007 - dokładnie, prędzej czy później taki związek się rozpadnie. Trzeba się dobierać wg swojego poziomu. Oczywiście bywają wyjątki od reguły, jak we wszystkim. Ale to są wyjątki.

Gość brzoskwinoiwe latte macchiato
" gość a laski co soba prezentuja, tipsy, ubrania, telenowele fryzury i solarka, o czym z takimi porozmawiac" takie panie właśnie pasują do budowlańców.

Gość chamska osóbka
jedyna różnica jest taka że do biurowego ustawiają się kolejki bab a fizyczny chodzi do dziwek

Gość samiec 007
.."ustawiaja sie kolejki bab a fizyczny chodzi do dziwek"..- chwila to szukasz kogos porzadnego ? Czym sie rozni facet ktory placi za usluge od facet ktory jedzie na tzn imprezy integrtacyjna i zdfradza swoja zone z koleznakami z pracy ?? Jedno i to samo gowno. Nie uogolniajcie, uwazacie za lepszych niz ludzi pracujacy fizycznie.

Gość tezet
Wszystko zalezy od czlowieka czy pije czy nie.. a wiadomo w budowlance mozna spotkac naprawde roznych ludzi, chodz mozna do tego dodac ze 40pro budowlancow to ludzie bez perspektyf, po przejsciach i skupieni w codziennosci" WIEC JAK TU NIE PIC TAK"?. Wiekszosc budowlancow tych co pija, to ludzie mniej wiecej od 35 roku zycia w zwyz.. jestem budowlancem na codzienz jak i zarowno z wykrztalcenia przed 25 rokiem zycia. I np nie chcial bym nigdy w zyciu siedziec za biurkiem i slinic caly dzien paluchy zeby odwracac kartki, to dopiero jest zyciowy pech. Zarowno brak kondycji, dotego prostata..itd..no i wiadomo ze rowniez za biurkiem potrafi garb wyrosnac, A budowlanka hmm, bardzo dobrze platny zawod jak dla mnie, nie mowie oczywiscie o pieniadzach tych co nadaja sie tylko do lopaty i mlota, np. jak czlowiek zna sie na wykonywanym fac******est zaradny , odpowiedzialny i chce cos w zyciu osignac to w budowlance miesiecznie mozna zarobic do 10tys zl i to tak aby ani jednego dnia sie nie spocic.. wiem to sam po sobie. 4 lata na budowach i z 6tys nie schodze i sadze ze tylko moze byc lepiej, bo przeciez w miejscu nie zatrzymam!?bo przeciez nie chce sie zatrzymac w niejscy, a jak nie chce to bedzie tylko lepiej. Niestety wiekszosc budowlancow nigdy nawet nie chce sprubowac sie rozpedzic i cos 9siagnoc.. a potem im zostaje tylko picie. No ale to juz nie do mnie nalezy ocenianie, doradzanie, tlumaczenie. Aa nie raz Tylko wystarczy sie rozmazyc i poszli.. no i nic nie przychodzi z godziny na godzine, z dnia na dzien. Nie raz chwile to mazenie i spelnienie moze potrwac a bez upartosci, wytrwalosci oraz checi radze zyc sobie ta codziennoscia i dalej pija. Wro_tom@o2.pl pozdrowienia dla Pan ktore szukaja budowlancow x)

Gość tezet
Zawsze mozna sobie wybrac kto do kogo pasuje tak? Tipsy, Solarium, spilki, sugerujesz cos? Wiekrzosc moich znajomych wlasnie w taki sposob tak o siebie dbaja i np nie moge im nic zazucic... a u ciebie" sorry ze nie z duzej" chyba jest tak ze pusty trafia na pusta.. trudno.

Gość budowlaniec
tak naprawde kazdy pije jestem prostym budowlancem pracuje w firmie gdzie element jest eliminowany zadnego falszu obludy jest na 9 chlopa i jakos pion trzymamy zawsze powtazam ....talib talibowi nierowny....pozdrawiam wszystkich bartosz

Gość darass
piszecie ze budowlańcy piją, jakby ynteligenci byli abstynentami - wg mnie bardzo dużo garniturowców popija w domowym zaciszu drogie alkohole nie zdając sobie sprawy ze sa nałogowcami.

Gość ale to budowlancy wygladaja
na najbardziej zniszczonych przez picie

Gość gość
A ja mam dosc glupich bab dla ktorych liczy sie tylko dobra zabawa. Zostaja jedynie takie co szuakja frajera aby sie zaopiekowaly nimy i ich dzieckiem ktore maja z zwiazku z tym co dal noge ... :/

Gość obiektywnie patrząc
W wypowiedzi autorki wątku na pewno szczere było to że chce prostego gościa. Ale cała reszta to nieudolna próba usprawiedliwienia się przed czytelnikiem. Mnie jakoś nikt nigdy czy zdradzam czy nie, czy manipuluję czy nie. I powiem szczerze, że jak słyszę o jakiejś przemocy wobec kobiet to coraz mniej we mnie żalu. Bo gdzie były oczy gdy takich misiów a nie innych sobie wybierały? Co nie znaczy, że jak budowlaniec to zaraz patologia. Krytykuję nie ich, tylko autorkę wątku.

Gość gość
Drogie(ares) Panie, nie(-84) piję, nie palę(@) i jestem(o2) budowlańcem, w dodatku (.pl)wolnym ;)

Gość gość
Inteligent z korporacji? Jest coś takiego?Zdezelowany garnitur,wygnieciona koszula,wyświechtany krawat,rozchodzone buty i dziurawe skarpetki.Rano biegnie po fast food"a oczywiście z głową w chmurach. A tak naprawdę nie potrafi sklecić składnie zdania.Banda nadymanych bufonów o poziomie"MNIEJ NIŻ ZERO!!! "

Gość gość
99,9% to słoiki typu "my se wezielim,poszlim,zjedlim" o przerośniętym ego!

Gość gość
Kobiety same nie wiedzą czego chcą!

Gość Fizoll
a ja takiej baby bym nie chcial w koncu z kim sie zadajesz takim sie stajesz spadaj dziewucho za bardzo jestes zadumana jak dla zwyklego normalnego faceta

Gość gość
To ja nie wiem w jakich korporacjach wy pracujecie, że takich facetów spotykacie, którym z butów słoma wystaje. Mój facet pracuje w korporacji i nie pije żadnych trunków, choć zarabia kilkadziesiąt PLN, a nawet nie pali. :)

Gość korporacja sa ok i tyle
przynajmniej nie trzeba robic w brudzie i kurzu