Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JestemSingielkąNieBezPrzyczyny

co chce sie umowic z facetem okazuje sie , ze to bezrobotny maminsynek na garnus

Polecane posty

Gość gość
zapend mamusia ci rybki oporządza? :D

Gość zapend
tak. bo robi to najlepiej. obiecala mi , że znajdzie żonę. i też robi to najlepiej

Gość zapend
a jutro pod wieczór przy stawie organizuję pierwszego grilla w tym roku , czyli będzie grill , duszonki w wielkim garze żeliwnym, skrzynka browaru i zaprosiłem kilka znajomych , poszalejemy trochę

Gość zapend
przyjdą koleżanki i koledzy mojej siostrzenicy z 3 klasy podstawowki

Gość gość
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny - Modlisz się do Lucyfera, prawda?

Gość gość
zapend a mamusia też będzie na grillu ? :D

Gość gość
Każdy kto w szkole średniej nie znalazł miłości na całe życie to niedojda i pasztet, potem zostają najgorsze partie, dla najgorszych partii.

Gość gość
co za kretyn napisał że miłość trzeba znaleźć w szkole średniej ??!!! co za prymityw niczym średniowiecze jakieś :) ha miłość można znaleźć w każdym wieku ..... A tak w temacie to uważam że mieszkać z rodzicami to nie wstyd ale nie pracować i żyć z emerytur rodziców to wstyd jak cholera !!!!! Znam jednego gościa który ma lat około 50 w życiu mało z tych latek przepracował a siedzi i na emeryturce matki żyje ... a jak chce zaprosić kobietę gdzieś to czeka aby ona za niego płaciła !!!! szok prawda? po prostu facet bez wstydu i honoru ! zamiast on matce starej pomóc to dziad wstrętny patrzy żeby matka stara na niego nadal pieniądze łożyła !!!!!masakra totalna porażka życiowa taki człowiek

Gość zapend
przyjdzie kilka osób znajomych , policjant z żoną i siostrą, dwie bliźniaczki Agata i Agnieszka , zawsze się mylę , powinny się jakoś oznaczyć , Sławek z Ewą, Jola z Romkiem, jeszcze kilka osób , uwędzę kilka jesiotrów aby były na kolację , popijemy zdrowo

Gość Taki_jeden_964
A czy ma znaczenie co kto pisze. :)

Gość gość
zapend a twojej kobiety nie będzie na grillu ?

Gość Nieśmiałka Zzz
W zasadzie, mężczyźni, którzy są inteligentni, ale szanują matkę i są do niej w jakiś sposób przywiązani, są całkiem uczynni w stosunku do kobiet. Z takich "maminsynków" często miałam najbardziej, że tak powiem usłużnych partnerów, którzy po każdej kolacji zaczynali sprzątać mi chatę gdy tylko powiedziałam, że muszę się pofatygować by posprzątać.Nie wiem na jakich Ty trafiasz...ani ile masz lat, bo nie napisałaś, ale jeśli chodzi o młodych 20-kilku-letnich chłopaków/ mężczyzn, to nie wiesz dlaczego taki mieszka z rodzicami i nie powinnaś zakładać, że to leniwy padalec żerujący na biednej matce. Mężczyźni są jacy są, ale matkę przeważnie szanują.

Gość zapend
będą dziewczyny na imprezie , czy muszę podawać ich imiona ?

Gość gość
22:36 to nie średniowiecze, to życie. Po prostu w tym wieku człowiek jest już dorosły i myśli o miłości. Przykładem najlepszym jest autorka której się trafiają same najgorsze partie, a dlaczego? Bo wszystko lepsze już dawno wybrane, mądrzejsze dziewczyny szybko się uwijaja za najlepszymi partiami zostawiają same ochlapy właśnie wam, czyli niedojda i pasztetom których nikt nie chciał kiedy najlepsze lata na znalezienie partnera

Gość gość
Ja mieszkam z mamą i tatą i jestem facetem 29 lat i mieszkam tak bo tak mi wygodnie a po drugie taniej. Poza tym mam fajną rodzinę i jesteśmy z sobą zżyci i w życiu bym się nawet Twoim zdaniem nie przejął, to że myślisz co myślisz to Twoja sprawa. Mało tego dom jest już i tak na mnie przepisany. Pracuję i zarabiam sam na siebie i maminsynkiem nie jesteś. Mylisz pojęcia dziewczyno.

Gość zapend
mam 33 lata i jeszcze nie miałem kobiety

Gość gość
zapend a tak naprawdę co będziesz jutro robił? :D

Gość gość
też uważam że lepiej mieszkać z rodzicami niż samemu Tzn jeśli ma się kogoś to można z nim mieszkać ale gdy jest się samemu to tylko dla zasady aby mieć jakąś opinię w oczach innych mieszkać samemu ? to bez sensu Ale autorce chodziło o co innego jej chodzi o starych nierobów szukających pracy latami ....i żerujących na rodzicach to tak zgadzam się . ps też zgadzam się że ludzie poznają się w szkole średniej lub na studiach a potem to tylko samotność zostaje .

Gość zapend
od samego rana przewiduję same przyjemności , czyli wędkowanie z sukcesem kilka jesiotrów zawieszę , niech się wędzą wyjazd do sklepu po browar i jasia wędrowniczka oraz inne trunki późnym popołudniem grill ze znajomymi i chlaństwo do północy a po północy sex ze znajomą koleżanką

Gość gość
zapend skąd wiesz że będzie sex? jesteście w relacji f****ng friends?

Gość zapend
mamusia coś mi mówiła , wszystko załatwiła i żebym się postarał wstydu nie zrobił. tak więc raczej pewna ta koleżanka na wieczór

Gość gość
Autorko chciałabyś mieć dziecko? Każda kobieta marzy o dziecku (albo przynajmniej część :-) ) jeśli okaże się że żaden facet nie spełni twoich oczekiwań na partnera, to ja ci mogę zrobić dzidziusia, lepszy dzieciak niż jakiś dziad :-P

Gość zapend
nie obawiaj się podszywaczu, wszystko mam pod kontrolą, jestem dobrze zorganizowany i dobrze znam kobietę, z którą planuję pukanie aż do rana w poniedziałek