JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 ja utrzymuje sie sama od 19go roku zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taki_jeden_964 Napisano Marzec 22, 2014 To daj mu spokój i szukaj sobie innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 a mam pecha do chlopakow zyjacych na garnuszku u mamusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 materialistka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 a może to tylko pozory i facet chce abyś tak właśnie myślała a faktycznie facet ma własne dwie firmy bardzo dobrze prosperujące i pałac na wyspie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 nie chodzi o pieniadze tylko o samodzielnosc :) moze roznosic ulotki a nie zyc z rodzicow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zwykle taki element także się nie myje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 ja tak mam. a jestem sam bo mam małego peniska niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 już widzę jak z ulotek stać kogoś na własne mieszkanie i samochód, a przecież bez tego facet odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 mamusia uszy doszoruje wiec wymyty jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 66666666666666666666 Napisano Marzec 22, 2014 A ilu tych maminsynkow jest. Przesadzasz i zmien miejsce poszukiwan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 prowadząc dwie własne firmy można wszystko organizacyjnie ustawić i spać do godzin południowych , pracownicy w firmach wszystkiego dopilnują i jest czas dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 ja mam gdzie mieszkac chodzi o to, ze taki chlopak nic nie umie sam mamunia gotuje sprzata i zmienia pampersa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 jesteś obrzydliwa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 nawet jeśli się myje to nie potrafi nic sam zrobić nawet wodę przypala, łóżka nie potrafi pościelić itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 dokladnie taka zyciowa kaleka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 ale jak mu sie d***** sprzeciwia to p*****lnac potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend mieszkasz z mamusią ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jml Napisano Marzec 22, 2014 ja mieszkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 co wymyślasz ? mam własne dwa domy na terenie Polski , własne mieszkanie 75 m.kw. ale czasem bywam u 'mamusi' , masz jeszcze jakieś pytania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 z mamusią i z babcią i z kotkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 do mamusi jezdze po zacierki , ktore dla mnie robi. bo uwielbiam zacierki. umiesz robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taki_jeden_964 Napisano Marzec 22, 2014 JestemSingielkąNieBezPrzyczyny Ja pracuję ale mieszkam z rodzicami. Umówiłabyś się ze mną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 jak ma kotek na imię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 zuzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z_doopy_do_ust 0 Napisano Marzec 22, 2014 Mieszkać z matką to wstyd , taka prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 mieszkac jak mieszkac ale zyc z jej renty :D szczyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 ...powiedział gość o niewstydliwym nicku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 mi też mama w dzieciństwie robiła zacierki :) dobre to było ale dawno nie jadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 ja umiem robic zacierki, babcia mnie nauczyła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach