Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 zanim to zrobisz to zapytaj sie mamuni upewnij sie czy ona to akceptuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend a o mszy niedzielnej nie zapomniałeś? czy jesteś wierzący lecz nie praktykujący a może jesteś niewierzący ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 mamunia mi mówiła bym pukał do jej serca aż do skutku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 jestem . jezdze na oazy czwartego stopnia dla 30 latkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend a jak się zabezpieczacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 a przed czym? przed mamą? a nie trzeba ona juz niedowidzi i niedoslyszy , to i nie uslyszy mojego pukania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend a ta koleżanka to blondynka czy brunetka jak wygląda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 a mnie się podobają naturalnie rude z długimi włosami zakrywające tzytzki swoimi włosami i z zielonymi oczętami a gdy leży na białej poduszce to przytulam się i pukam do jej bramy , mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend a ile ta koleżanka ma lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 najczesciej gdy nawalony wracam i pukam do jej bram a brama dawno nie odmalowana i rdza nadaje rudy kolor polubilem ten kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 czy muszę również podać jej nr PESEL oraz nr NIP weź wyluzuj pośladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend ale jesteś pewny że twój penis będzie stał aż do rana w poniedziałek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 dobra wiek może być przyznam się ma 54 lata. ale wygląda na 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 nie jestem , ale mam zapas viagry i mleka z gipsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 mamusia cos wspominala ze by zapukac do jej serca i by otworzyla to trzeba zaprezentowac ze sie jest sztywnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 facet może pukać do kobiecej bramy , gdy nawet na emeryturze jest a kobieta, no cóż w wieku 40 lat to już tylko zlew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend a co lubisz eksperymentować w seksie czy jesteś tradycjonalistą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 wszystko co możliwe 6 na 9 jestem ZA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 ale najbardziej lubie minetke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 zapend czyli jutro nie będzie cię na kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 no jezeli sie zatruje to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapend Napisano Marzec 22, 2014 wędkowania nadszedł czas i przyjemności czeka wiele w niedzielę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 miłej zabawy zapend papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2014 ja mieszkam z mamusią i nie mam pracy i mam 42 lata jestem prawiczkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2014 wszystko to wina Tuska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2014 jak mamusi zabraknie, weźmie się za robotę albo umrze z głodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2014 zapend już puka znajomą koleżankę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 juz puknął i zasnął jak każdy facet po seksie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 zapend jesteś? jak minęła niedziela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 zapend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach