Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przemoc ze strony meza

Polecane posty

Gość gość

Maz od niedawna stosuje wobec mnie przemoc, prawda jest ze zawszr ja go wkurze i sprowokuje ale wpada w taki szal ze nie potrafi sie opanowac; najgorsze jest to ze dziecko tez go zaczyna w takie berwy wprowadzac

Gość gość
i...?

Gość gość
Zostaw gnoja!

Gość gość
Co mam zrobic zeby przestal sie tak zachowywac, teraz to juz nawet nie uwaza ze zrobil cos zlego

Gość gość
Zostawić go. Nie pozwalaj siebie tak traktować i jeszcz dziecko na to patrzy...za jakis czas maz moze sie i za lanie dziecka zabrać a ty jako matka nie powinnas na to pozwolic. Nie wierz że sie zmieni . Tacy ludzie sie nie zmieniaja.

Gość gość
Nie moge tego pojac bo jestesmy razem 13 lat a on od moze 2 zaczal takie wyskoki robic, wczesniej sporadycznie , a teraz przy kazdej niemal klotni, a to mnie szturchnie, a to potrzasnie, popchnie, dzis mnie zlapal za glowe i glowa potrzasal;

Gość gość
a następnym razem urwie Ci głowę i naszcza do szyi!

Gość gość
będzie coraz smielszy i brutalniejszy,to psychol,ktory bedzie się znęcał nie tylko słownie,psychicznie ale i fizycznie nie kocha cie i nie szanuje dlaczego pozwalasz sobie??? syn wyrosnie na psychola jak jego ojciec

Gość gość
zamontuj kamerke w domu i gromadz dowody przemocy,a potem go załatw w białych rekawiczkach