Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze facetow

Polecane posty

Gość Ma rację
Dla tych k****arzy powinna być osobna planeta a oni akurat tu się zagnieździli

Gość gość
Szmate masz w gaciach zflaczałą

Gość gość
Sram na ciebie szmato

Gość gość
prostak z postu dziś właśnie udowodnił jacy są naprawdę faceci !!!

Gość gość
Ty ku / rwo je / bana

Gość takijeden666
Radziłyście sobie bo my byliśmy, inaczej wątpię żebyście sobie same poradziły, dom sama byś sobie rączkami wybudowała ?

Gość gość
Ty świnio spasiona

Gość takijeden666
prostak z postu dziś właśnie udowodnił jacy są naprawdę faceci !!! xxxxx Nie myl facetów z gimbusami.

Gość gość
Ty ku / rwo bez nogi

Gość gość
Dobrze ze są jeszcze kobiety które ich nienawidzą bo nie są tego warci a zwłaszcza polscy to chamy prostaki i śmierdzą na odległoś i zero zaiteresowań

Gość gość
I tak większość kobiet (chciałoby się napisać bab) będzie stawać na rzęsach by się temu prostactwu przypodobać albo co lepsze jedna z drugą skalpy by z siebie pozdzierały byle tylko Zdzisiek-mechanik czy inny Henio co jeździ na widłaku chciał "z niom być". A ja takim lasiom życzę powodzenia i jak najdalej od miejsca gów/no-wojny o jakiegoś roszczeniowego buca.

Gość gość
Ja tez nienawidze facetow .zostalam zg/wal/cona w wyniku czego zaszlam w niechciana ciaze, od tego czasu mam uraz psychiczny. dlugo sie w sobie musialam zbierac, teraz mi jakis tam milosc wyznaje ale ja nie ufam, nie wierze. A reszta facetow ktorych poznawalam ,to tylko leciala na moja kase. paskudne pasozyty ,maminsynki ,buraczki, polscy faceci sa prostatcy szukaja naiwnych kobiet.

Gość gość
gość dziś jako 8-mio letnia dziewczynka byłam zmuszana do sexu na silę 3 x nie wiedziałam co tak naprawdę się dzieje potem ten sam gnój robił to z 3-letnią dziewczynką dziś mam wstręt do sexu i nie uprawialam go z żadnym facetem od czasu kiedy to się wydarzyło nienawidzę ich i są chamscy

Gość gość
" gość dziś gość dziś jako 8-mio letnia dziewczynka byłam zmuszana do sexu na silę 3 x nie wiedziałam co tak naprawdę się dzieje potem ten sam gnój robił to z 3-letnią dziewczynką dziś mam wstręt do sexu i nie uprawialam go z żadnym facetem od czasu kiedy to się wydarzyło nienawidzę ich i są chamscy" straszne, współczuję. Po takich doświadczeniach to chyba nie da się nie mieć urazu do samców. :o

Gość gość
gość dziś on mi zniszczył życie ojciec mnie bił matka nie reagowała na osiedlu gdzie mieszkałam same pijaku zboczoncy i narkomani i pewnie ze ich nienawidze bo nie ma za co a najgorsze co jest dla kobiety to zmuszanie do sexui gwałcenie

Gość gość
Przepraszam za błedy literówka

Gość gość
Ja się dziewie że kobiety jeszcze z nimi się zadają jestem na GG chciałam sobie z kimś pogadać bo moi znajomi tego nie mają . Tam albo pitole pokazują albo zboczone pytania jakieś dziwne a bywa tak ze pytam się jakie ma zainteresowania to odp ze o o sexie lubią pisać albo proponują mówi się nie to wyzywywają teraz mam zablokowane i ich nie wpuszczam ja nie wiem co się z tymi facetami porobiło takie to beznadziejne ze szkoda słów gdzie to się chwalo ? druga rzecz to wygląd najważniejszy jeśli nie ma zdjęc żaden nienapisze a jak by któraś dala zdjęcie piersi albo psity to oni na tym gg by zrobili zatrzęsienie i co tu o takich powiedzieć jak nie ma kontaktu żadnego?

Gość gość
drogie kobiety wy czasem z nimi sexu nie uprawiajcie bo jeszcze zachorujecie

Gość gość
Może nie nienawidzę ale nie akceptuje ich. Nie akceptuję tzw. męskiej natury, obrzydza mnie ona.

Gość gość
Na razie wasze pisanie mnie nie podnieciło . Pokaz szparkę . Piczke maciczke . Wargi sromowe i innnne skarby natury .

Gość gość
Ojej a to nie tak, że gdyby na świecie byliby sami mężczyźni, świat byłby lepszy?

Gość gość
Dewianci też nie mieliby kogo napastować i gwałcić.

Gość gość
Dawno skończyłem z babami . Teraz współzyje tylko ze zwierzętami . Bo zwierzę nie ma mmmigrennny i nic nie mówi gdy przyjdę pijany do domu. Hahahahaha

Gość Opóźniony w rozwoju
Swojego taty też nienawidzisz?

Gość gość
Wasze piczki sq nam niepotrzebne . Sa jeszcze zwierzęta na planecie ziemia .

Gość gość
Swoje piczki oddajcie do muzeum . Bo wasze matki i babcie wmówiły wam ze seks to grzech . Sredniowiecze

Gość gość
Ja nie mam problemu z kobietami ,bo żadna na mnie nie patrzy i dobrze .

Gość gość
Baba to stworzenie Boźe ,które powinno stać w oborze ale ze względu doopy chłop ja wziął do chałupy.

Gość gość
Powyższe wpisy tylko potwierdzają, że autorka ma rację :D Biedne zwierzęta oby wam odgryzly kiedyś wasze marne fujarki :D

Gość gość
Faceci to prymitywny gatunek :P- najlepsze dowody to te wpisy :P