Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem jak ludzie potrafią wybaczyc zdradę, mnie partner okłamał i

Polecane posty

Gość gość
byłem w związkach, nie byłem zdradzony, wybaczyć mogę ale nie zaakceptuje tego i napewno nie byłbym dalej w związku

Gość gość
i tu nie chodzi tylko o wybaczenie a chęć bycia w związku z takim kimś

Gość gość
ci,ktorzy bronia zdrady i namawiaja by wybaczac i byc dalej z taka osoba, zostali zdradzeni lub sami zdradzili, stad ich infantylne podejscie do sprawy.

Gość gość
Moja mi wybaczyła zdradę. I to w najbardziej z******ty sposób jaki mogłem sobie wyobrazić. Ależ Ona ma łeb na karku, że tak napiszę. A wszystko to dzięki temu, ze mnie kocha i nie jest głupia.Bardzo trafnie oceniła sytuację i lepiej ode mnie wiedziała co się dzieje ze mną. Bo ja się obudziłem dopiero po fakcie, głupi byłem. Ale Ona wierzyła we mnie. Bo swoim życiem i postępowaniem wcześniej udowodniłem, że potrafię ze swoich błędów wyciągać wnioski. To akurat była najgłupsza rzecz jaka zrobiłem w życiu. Jak mi odbijało na punkcie pustej laski to Ona po prostu była gdzieś blisko zawsze. To musiało byc da niej bardzo bolesne. Ale wiedziała, że akurat z tą tępa dzidą ( tak ją określiła hehe podoba mi się teraz to określenie :) ) to wpadnę jak śliwka w kompot. Ona wiedziała, że sobie odpuszczę, czuła to.Po prostu wiedziała, ze takiej idiotki, którą się okazała , nie wezmę sobie na partnerkę. ( toksyczność sięgająca bram piekieł, która odcisnęła piętno dosłownie na każdym aspekcie mojego życia.) Trochę zaniżyłem swoja wartość będąc z nią. Moja partnerka uświadomiła mi, ze jestem jednak wart coś więcej niż mieć pustą lalę. Chociaż ja miałem plany konkretne. I w końcu tak się stało jak myślała. Zrobiłem z******ty błąd, ale oczyściłem swoje życie dzięki temu z takiej szpili, która siedziała we mnie bardzo długo. Chciałem naprawdę, a jednak nie. Odetchnęliśmy z ulgą, ze to się skończyło. I nic nam już nie zagraża. Bardzo jestem wdzięczny swojej partnerce, ze była taka mądra i cierpliwa i dziękuje, że mnie kocha.

Gość gość
ciekawe czy ty byś jej wybaczyl, wątpię ha

Gość gość
Powiem Ci ze miałbym big problem, bo mimo że sam zachowałem się jak niedojrzały d**ek to jestem o nią zazdrosny jak cholera. Jezu, bym chyba tego nie przeżył. Ale gdyby to zrobiła i zrozumiała swój błąd to ja na pewno bym z nią był. teraz nie wyobrażam sobie innej. To jakieś dziwne, ale jest teraz jakoś lepiej trzymamy siebie mocno. Już o tym nawet nie gadamy, żyjemy po prostu.