Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero kondycji

jak w pseudonimie

Polecane posty

Gość zero kondycji

niestety zero kondycji... podpowiedzcie co ćwiczyć aby np. bez problemu nogi na pagony dać ;) i na drugi dzień nie odczuwać bólu każdego mięśnia! Ile ich jest...aauu :) i ból ud, pośladków... Ale nie części intymnych ;););) tym On zajął się cudownie 😘 ( gdzie On się tego nauczył...ale to już zupełnie inny temat. Czy np. pływanie coś pomoże ? Na szczęście nie mam zadyszki ale i tak uważam że On "odwala" najcięższą robotę ;) A poza tym po postach na kafe nie mogę przestać myśleć o tym że chyba jestem kłodą...Jak mam Go o to spytać?...

Gość gość
Aktywnosc ruchowa w kazdej postaci da efekty,a wtedy nawet ty odczujesz jak z***biscie jest go ujezdzac.tylko checi.🖐️

Gość gość
Basen i pływanie żabką idealnie - chyba najbardziejj kompleksowo wzmocni mięśnie. A poza tym raz, drugi, trzeci dostaniesz zadyszki a za czwartym już nie. Wyrobisz sobie mięśnie w praktyce. Poproś go żeby dał ci wskazówki, pokierował jak lubi się kochać. Żeby prowadził Cię "za rękę" bo chcesz poznać jak to wygląda z jego strony. Jeżeli jesteś kłodą i to mu przeszkadza, wskaże ci że chciałby to zmienić. A dlaczego właściwie tak myślisz?

Gość zero kondycji
chęci "som" ;) nawet za duże ( do tego też się nie przyznam) ale osławiony jeździec... dla mnie średnia przyjemność ( dlaczego...?) za to na pieska 😘 ( zawstydzenie) - ale nie zawsze wychodzi...Coś nie tak ze mną czy z Nim?..

Gość zero kondycji
nie narzeka... tak tylko myślę a może na kafe nie wszystko jest prawdą :classic_cool:

Gość gość
Nie slyszalam dotad,zeby kobieta satysfakcji z pozycji na jezdzca nie miala.;-) Nogi na pagonach,na pieska...faktycznie chyba leniuch z ciebie i liczysz na kreatywnosc patrnera tylko

Gość gość
Bo nie robisz mu loda przez godzinę i co godzinę, bo pasjami nie uprawiasz seksu analnego i nie hopsasz radośnie od trójkąta do trójkąta? Warto zawsze przefiltrować tutejsze informacje i po prostu odkrywać w swoim tempie co tobie i partnerowi sprawia przyjemność. Wykazać trochę zainteresowania, chęci by spróbować i ocenić wszystko przez pryzmat swoich doświadczeń a nie kafeteriany bełkot. I będzie git.

Gość zero kondycji
" gość Nie slyszalam dotad,zeby kobieta satysfakcji z pozycji na jezdzca nie miala.oczko.gif Nogi na pagonach,na pieska...faktycznie chyba leniuch z ciebie i liczysz na kreatywnosc patrnera tylko " **** są rzeczy o których nie śniło się filozofom ;) możesz być pewna że nie liczę tylko na Jego kreatywność a nogi na pagony to dla Niego a nie dla mnie :P i na pewno nie jestem leniwcem chyba że leniwcom mówi się : "ależ mnie kręcisz.." ale to pewnie moja wyobraźnia

Gość gość
...to ze tak mowi,nie musi miec zwiazku z twoja aktywnoscia w lozku.tzn wg mnie.;-) Skoro po seksie w pozycji bardziej skomplikowanej niz misjonarska masz zakwasy znaczy,ze to on twojego ciala uzywa-ty sama raczej slabo.