Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 3 roku

Podejrzewam, że mogę być w ciązy

Polecane posty

Gość studentka 3 roku

Proszę się nie nabijać. Tak na 20% obstawiam, że mogę być w ciązy. Okres mi się spóźnia. Ostatnio miałam go chyba 14 albo 15 lutego. Teraz w marcu nie mam :( Aa no i zdarzył mi się w lutym incydent z kolegą ze studiów :O Ale w życiu bym nie pomyślała, że wtedy mogło "coś się stać" :O Nie uprawialiśmy seksu. To znaczy może przez 10 sekund, ale potem się opamiętaliśmy, bo byliśmy pijani. Jakie macie stanowisko w tej sprawie?

Gość gość
Jesteś puszczalską i pijaczką,która traci kontrolę ...Gratuluję dzidziusia ;)

Gość studentka 3 roku
90% ludzi na studiach jest w takim razie alkoholikami :O

Gość gość
ANo są. A ty usun bachora i nie śmiec forum

Gość gość
ANo są. A ty usun bachora i nie śmiec forum

Gość gość
zwykla pijaczka i prostytutka 🖐️

Gość studentka 3 roku
Tak naprawdę to nie wierzę w tę ciążę :O to tylko takie luźne przemyślenia. Poza tym ten mój kolega, on ma dziewczynę :O Od 3 lat. To znaczy nie wiem czy są teraz razem, bo od tamtego incydentu z nim nie rozmawiam.

Gość gość
To było się trzeba nie ******.

Gość studentka 3 roku
prostytutka? Nic nie wzięłam za ten mini numerek :D ale dobrze, dla ciebie mogę być nawet prostytutką 🖐️

Gość Szymuś Szymuś
To ja Ci powiem, żebyś wiedziała na następny raz. Stosunek seksualny między kobietą a mężczyzną może prowadzić do zapłodnienia kobiety, w wyniku czego kobieta może być w ciąży (czasami nawet bliźniaczej wielokrotnej), co prowadzi do przyjścia na świat nowych ludzi.

Gość studentka 3 roku
szymuś zmarnowałeś tylko czas i energię na ten post 🖐️

Gość jennyana
Osobiście nie rozumiem takiego rozumowania że kobieta pijąca alkohol musi sie zaraz puszczać ja też często używałam alkoholu ale nie dawałam na lewo i prawo że była to w przypadku autorki taka sytuacja to widocznie czuje pociąg do tego faceta i to nie jest nic złego jeśli obwoje tego chcieli i jeżeli to była jednorazowa akcja to nie czyni sie puszczalska ..a zresztą patrzcie na siebie ani od innych sami jesteście lepsi

Gość studentka 3 roku
To fakt, kolega mi sie podoba, inaczej bym się nie dała dotknąć :O Po prostu poniosło nas :D nie uważam, że jestem d***** itp. i wasze durne gadanie tego nie zmieni

Gość gość
za ile bys zrobila dobrze reka nieznajomemu?

Gość studentka 3 roku
za tysiąc

Gość Noo ale teraz
tak calkiem szczerze. Sluchaj nikogo z nas twoje zycie nie obchodzi. I przestac zaslaniac sie statusem studenta, bo to nie ma nic do rzeczy. A skoro piszesz, ze jezeli ty jestes alkoholiczka, to 90% studentow tez ma ten problem. To musze ciebie niestety rozczarowac. Tez jestesm studentka, ale wiem ile moge wypic, zeby nie dopuscic do takich sytuacji. A rowniez imprezuje, spotykam roznych ludzi i wypije od czasu do czasu drinka. Dlatego nie generalizujmy, bo to ze jestes latwa dziunia nie znaczy ze kazda inna kobieta tez taka jest

Gość gość
a Cyganowi, byloby cos taniej?

Gość jennyana
Dokładnie wkoncu jesteście młodzii wszystkiego trzeba spróbować ja sądze że naprawde nie masz czego wstydzić a każdy kto pojedziecie na tym forum życzę ci zazdrości to inaczej tego nie da się wyjaśnić....:)w końcu każdemu z nas starzenia się chwila słabości i nie ma co potepiać ciebie skoro żyjemy w dwudziestym pierwszym wieku a ludzie robią z tego bóg wie co

Gość Szymuś Szymuś
A Ty możliwe, że zmarnowałaś życie koledze.

Gość gość
oj tak, kolega moze miec teraz HIV

Gość Szymuś Szymuś
albo ona ma ?

Gość studentka 3 roku
To było ironiczne :O Ktoś wyolbrzymił problem nazywając mnie 'pijaczką', dlatego odpowiedziałam w taki sposób. Nie jestem pijaczką, ani alkoholiczką :D Pije od czasu do czasu, nie byłam zalana, że nie wiedziałam co się dzieje. Moze miałam ochotę na niego? Ale potem pomyślałam, że jednak powinniśmy przestać, bo mogą być kłopoty- m.in w postaci ciąży 🖐️

Gość Szymuś Szymuś
a jeszcze jakby urodziło się jakieś upośledzone

Gość gość
podejrzewam ze nie ze mna, bo ja nie bzykam 10 sekund :)

Gość studentka 3 roku
jejku od pewnie bzykałby mnie dalej, ale wyszło jak wyszło :D

Gość Do Jennyanna
Dokładnie wkoncu jesteście młodzii wszystkiego trzeba spróbować ja sądze że naprawde nie masz czego wstydzić a każdy kto pojedziecie na tym forum życzę ci zazdrości to inaczej tego nie da się wyjaśnić....usmiech.gif w końcu każdemu z nas starzenia się chwila słabości i nie ma co potepiać ciebie skoro żyjemy w dwudziestym pierwszym wieku a ludzie robią z tego bóg wie co +++++++++++++++++++++++++ Ty to kolezanko najpierw wracaj do szkoly i naucz sie porzadnie pisac. A potem dopiero udzielaj innym rad na forum. Rzeczywiscie jestesmy zazdrosni ze hoho ;-) Bo to naprawde nie nalada wyczyn, zeby poderwac kolesia na maly numerek. No fakt nie kazdy to potrafi. W tym celu trzeba sie wykazac naprawde niezlymi kompetencjami. Ale powiem ci cos - nie wazne jak bardzo koles ja pociagal, szanujaca sie kobieta najpierw mysli glowa, a dopiero potem zdejmuje gacie. Bo tu nie chodzi tylko a ciaze, ale o szereg innych chorob wenerycznych. Dlatego madra kobieta uzywa prezerwatyw, a glupia dziunia mysli o nich po zajsciu