Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicanazawsze

Zazdroszczę jej!

Polecane posty

Gość zazdrosnicanazawsze

Moja koleżanka ma życie, o którym ja zawsze marzylam. Fajną pracę, fajna corcie, cudownego, przystojnego, kochającego męża, piękny dom, ma kasę na wszystko, a mimo to narzeka. Czemu w zyciu tak jest, narzekają te co mają wszystko?

Gość gość
bo nie wie co ma

Gość gość
Bo najwiecej narzekaja Ci ktorzy maja za dobrze .Nie zazdrośc .Los dla narzekajacych nie jest t łaskawy .Wkrotce temu kochajacemu sie odechce sluchania ...

Gość Kinky Boeing 777
Bo ego pragnie coraz więcej, zawsze będzie za mało. Ty też jakbyś miała to co ona to po iluś tam dniach by Ci sie to przejadło. Nie ma czegoś takiego że ma cudownego męża tylko nie mówi sie publicznie o niektórych sprawach, na pewno są spięcia. A narzekanie to ludzka natura, kobieca natura i polaczkowata natura też.

Gość zazdrosnicanazawsze
Ale ona narzeka na takie p*****ly np. Ze maz jej śniadania do łóżka nie przyniosl, a tak naprawdę ją marzylabym o takim mężu, który jest zapatrzony w zone jak w obrazek

Gość Kinky Boeing 777
Znudziłoby Ci sie to bo to co staje sie codziennością traci smak. A takie marudzenie to typowe dla was, bab. Zajmij sie swoim życiem a nie życiem tej kobiety.

Gość gość
ja tez mam taka kolezanke ktora ma wszystko i jeszcze na dodatek niepracuje, ale powiem ci ze ona jest zawsze niezadowolona, nie umie sie cieszyc tym co ma, ja jej sie dziwie, ale pewnie nigdy nie byla pogodna osoba wiec dlaczego mialaby byc teraz, taka natura, a najlepsze jest to ze ona mi zazdrosci takich glupot jak nowa fryzura, nowy ciuch kupiony za grosze doslownie ale ja mam super styl i zawsze dobrze wygladam, takie male rzyczy ktore ja doprowadzaja do furii, a powiem jeszcze ze nigdy przez tyle lat nie bylam wobec niej niemila czy chamska, natomiast ona probowala mnie nieraz osmieszyc przy ludziach, wiec urwalam z nia kontakt

Gość gość
A ja pewnej jej zazdroszcze jego milosci, ktora ona ma w doopie.