Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwa i glupia

podświadomość

Polecane posty

Straciłam go i to bez Powrotne.Byliśmy z sobą krótko i było całkiem ok ale moje jazdy wątpliwości, humory wszystko zepsuly.Gadałam dużo aż w końcu chłopak zaczął mieć wątpliwości i dał.sobie spokój.Zauważyłam ze myśli Przyciągają energię,jest tak jak sobie myślisz....jak masz czarne myśli to później one się spełniaja.Straciłam fajnego chłopaka bo myślałam o tym iż ten.związek nie ma.sensu i się stało najgorsze. facet mnie rzucił:(

Gość gość
spróbuj w drugą stronę, pomyśl że będziesz bogata i kup se los na loterii :)

Gość gość
Bingo, właśnie o to chodzi. Tak się dzieje. I już go nie masz i niestety robisz to dalej, tyle że to już bez sensu.

Masz racje ale jakoś mi łatwiej ściągać czarne myśli.niż te dobre.I to co sovie wymyśle w tej glowce za jakiś czas ma miejsce. chce być z nim, i może rąk tez powinnam myśleć, może się uda ze wróci? A tak serio coś w tym jest, myśli Przyciągają te sama energię

Gość gość
Jest na sto procent. Wystarczy zmienić nastawienie. Tylko u ciebie...intuicja podpowiada mi ze jest za późno. Zacznij nowe jeśli potrafisz.

Mi też intuicja podpowiada ze juz wszystko straciłam:/ No ale może jednak spróbuję zmienić nastawienie na kolejne związki. Szkoda mi tego bo mogłam być szczesliwa z nim ale szans na to nie dałam jemu bo on się starał a ja wszystko zepsułam tymi myślami!! Muszę nauczyć się myśleć pozytywnie