Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosny argument faceta

Polecane posty

Gość gość

Rozwalił mnie mój facet. Mieszka pod miastem, ma pracę, ja znów mieszkam w mieście. Jak zawsze przyjeżdza do mnie w weekend, w tygodniu to ja jeżdzę do niego(oczywiscie na swój koszt). Dziś pytam o której będzie, a on tekst: "przyjadę pod warunkiem, że mi zapłacisz za benzynę";/

Gość gość
Ha ha dobree.

Gość gość
I tak mu zapłacisz za te benzynę, bo jesteś słabą samicą

Gość gość
co za gość...

Gość gość
ILE MACIE LAT? przerabialam to, bylam zapchajdziura

Gość gość
przecież już i tak za wszystko płacisz mu tyłkiem! przyjeżdża i ma bzykanie za darmo!

Gość gość
ja bym rzuciła bez żadnego słowa , już jesteś takim smieciem że musisz mieć jakiegokolwiek faceta ?

Gość gość
ja bym powiedziala ze nie musi i nie odzywala sie. i albo zadzwoni i przeprosi albo nie zadzwoni i sie urwie to juz jest powod zeby z nim zerwac.widac jak cie szanuje. ile macie lat i ile jestescie razem?

Gość gość
Jeżeli dajesz mu tyłka, to przecież facet już otrzymuje zapłatę. x ale jak ma orgazm to się nie liczy

To bez znaczenia, transakcja jest prosta, on ponosi koszty dojazdu i ma za to ******ie.

Gość gość
lepszy numer! znajomy kupił bukiet imieninowy żonie i wcześniej była mowa,ze obiad w restauracji juz w samochodzie wyskoczył z tekstem,ze to ona powinna postawić obiad głupia ta baba,ze pojechała z nim ,trzasnęłabym tylko drzwiami i w zyciu nie chciałabym celebrowac żadnych imienin z takim mężem

Gość ZBYSZEK ROGAL 23 LATA
Odezwał sie rudy, długowłosy prawiczek z dywanem na ścianie.🖐️

Gość gość
znow ta desperatka ze swoim smiesznym zigolakiem :D

Gość gość
to moją kumpele facet zaprosił na kolacje uroczystą z jakiejś tam okazji i pozwolił jej wybrać knajpę, jaka jej się spodoba. wybrała restaurację średniej klasy- ładną, stylową ale też nie z cenami z kosmosu.i jak szli, już po daniu jej prezentu, jęczał całą drogę, jaką to drogą knajpe wybrała i jak to on zbankrutuje przez nią;/

Gość gość
przypomniała mi się historia inna- druga koleżanka dostała smsa od swojego faceta:"chcesz się spotakć dziś?", wiec odpisała, że chętnie. a on jej:"to możemy się spotkać, ale tylko jeśli pójdziemy na pizzę, oczywiście Ty stawiasz". ogarnijcie, że z nim jeszcze była jakiś czas;///