Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktoś kto oceni mój plan cwiczeń i plan"bądź szczupła do wakacji" ?

Polecane posty

Gość gość

poniedziałek: Mel B pupa, nogi, brzuch, hula hop z wypustkami 15 min na brzuch w każdą strone, squats- przysiady, bieganie 15 min. wtorek: chce taki brzuch, chce takie pośladki, 20 min trening ud i pośladków z odchudzanie bez kitów, squats, hula hop tak jak w poniedziałek, biganie 20 min środa: to samo co w poniedziałek + bieganie 20 min czwartek: to samo co w środe + bieganie 20 min piątek: to samo co w poniedziałej + bieganie sobota: Totally fit z Mel B, cwiczenia Cardio z Mel B, + cwiczenia z serii ośmiominutówek dużo ruchu, bieganie i hula hop niedziela: ODPOCZYNEK Do tego przeróżne peelingi ( szczególnie kawowy) 2x w tygodniu i zdrowsze odżywianie- zero słodyczy. Jak myślicie pomoże mi to trochę zeszczupleć ? czy ten plan jest dobry ? Nie jestem otyłą osobą raczej szczupła no ale po zimy troche nabrałam ciałka i chciałabym to zrzucic w ciągu 1-2 miesiecy. JAK SĄDZICIE>

Gość gość
a to bieganie to niby w miejscu takie ? czemu tak krótko

Gość gość
okej wiec zwieksze czas biegania ;) może na początku 20 min i potem codzinnie po 10 min dłużej ;) mam słaba kondycje na początku nie chce aż tyle wymagac od siebie ;)

Gość gość
zamień bieganie na marszobieg i wydłuż czas do 40 min :P

Gość gość
o tym nie pomyślałam i pewnie tak zrobie ;) albo bd raz biegac a raz marszobieg ;) a ogólnie zostaw dobry czy nie za bardzo ?

Gość gość
teoretycznie tak, ale w praktyce pamiętaj, że jak rano wstaniesz z zakwasami w którymś miejscu to tego dnia nie ćwiczysz tej partii ciała :P

Gość gość
no dobrze na początku pewnie będą zakwasy ale myśle że nie duże bo ostatnio trochę już ćwiczyłam ;)