Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci tez wam tyle opowiadali o swoich byłych?

Polecane posty

Gość gość

Czy to w ogole normalne, że non stop cos o niej słyszę? To ona go zostawiła, ale już dużo czasu od ich rozstania minęło, powinien się ogarnąć. Bardzo często o niej wspomina, nawet o tym jaki był w niej zakochany, ja staram się to ignorować, nie pytam o nią nigdy, ale bardzo boli mnie to jak o niej mowi. Czuje, jakby ona była jakimś jego ideałem, ósmym cudem świata, któremu ja nigdy nie dorównam. Jestesmy razem 2 miesiące. Co robić?

Gość gość
Widocznie jeszcze nie "zamknał za soba drzwi" i nie jest gotowy na nowy zwiazek,skoro ciągle opowiada Ci o byłej.To raczej przyjacielowi powinien opowiadać o bylej a nie Tobie bo jak sama widzisz,jest Ci przykro i żle sie z tym czujesz. Trudno powiedzieć ;co masz zrobić? bo z tego co napisałaś wnioskuje,ze on jest z Tobą ale myśli o byłej

Gość gość
Facet musi mówić o byłych szczególnie jak jest prawiczkiem

Gość gość
Mój facet nie opowiada o byłych,raz tylko wspomniał o lasce którą kochał a ona go rzuciła

Gość gość
Tak, jest ze mną ale ciągle myśli o tamtej. Nawet któregoś razu mi się przyznał, ze przeglądał jej zdjęcia na portalu. Nie wiedziałam co powiedzieć, w ogole się na to nie odezwałam. Nigdy się nie odzywam, jak zaczyna o niej mówić, zawsze mi się wydaje, że jak będę ignorować te tematy, to sobie je odpuści. Minęły ponad dwa lata jak ona go zostawiła, ile można zamykać za sobą drzwi? Aż mi się niedobrze robi, jak przypominam sobie, co on wygaduje o tej ich wielkiej miłości :( Dlaczego facet musi mówić o swoich byłych?