Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mawrth

Czy nie ma już normalnych kobiet?

Polecane posty

Na podsumowanie dodam, że widać jednak problem jest ze mną, a przynajmniej z tym kogo wybieram. No nic, tak jak napisałem wcześniej będę szukał dalej - i wierzę, że w końcu trafię na taki diamencik.

Gość o_to_ja
fiku, ja sie tego nie wypieram, ze mam problem. to chcialem autorowi przekazac. charakterów i osobowosci jest tyle co i kobiet - kazda troche inna. problem polega na tym ze pewne zachowania przyciagaja pewne typy :) nie mowiac juz o tym ze stwierdzenie - "normalna" jest dosc ogolene. i nawet jezeli autor wypisze teraz liste 20 przypiotnikow to definicja nadal jest marna, bo dopiero zycie, wspolne problemy, przerozne sytuacje i decyzje z nich wynikajace daja nam obraz czy wybranka pasuje do naszego wyimaginowanego modelu. pomijam w ogole fakt ze wiekszosc, z nas, facetow ma duze problemy z opisem swojej idealnej damy :)

fiku - nie chcę poklepywania - i prośba na przyszłość więcej radości z życia;) Złośliwości na mnie nie działają;)

Gość gość
A więc chcilam tylko powiedzieć jedno- ja jestem normalnym dimencikiem :) -skonczylam:)

Gość gość
zmniejsz wymagania osle🖐️sam ksieciuniem nie jestes🖐️

Gość gość
sam normalny nie jestes

Nie chcesz poklepywania i dlatego wylewasz żale na kobiecym forum? :D:D Dobre :D:D - W tej chwili pojawia się uśmiech :)

Gość gośćA
Moje wrażenia odnośnie szukania normalnego faceta (cytuję z innego tematu): Ja też widzę, że uroda wcale nie oznacza że jest łatwiej znaleźć kogoś sensownego i wartościowego Żeby ciacha wybierały brzydule, to bym raczej tak nie generalizowała Ale kto zarywa do najładniejszych, no kto? Narcyzy,******cze, żądni przygód zajęci z problemami, byczki popisowe. A kogo wybierze "porządny" facet? Tą nierzucająca się w oczy, szarą myszkę, która zrobi wszystko dla niego

Gość spaślak_
biedactwo, w milionowym miescie same puszczalskie, lacze sie z toba w bolu . ja w tym samym miescie znam przynajmniej kilkanascie zupelnie normalnych. tak z toba jest cos nie tak jesli na forum pytasz tzn. ze sam masz watpliwosci co do wlasnego zdrowia psychicznego.

fiku - złapałaś mnie trochę, nie chcę poklepywania, ale podpowiedzi. A gdzie nie lepiej szukać jak na kobiecym forum lub u koleżanek? No i dwa: Nie pisałem że tylko trafiają się te z szybkim seksem, ale także takie które za bardzo oplątują - tutaj cytat z szybkim ślubem, zresztą co będę tłumaczył skoro na pierwszym miejscu dokładnie nie czyta się pierwszego posta. Co do wymagań - to raczej chodzi o głos serca - albo się podoba, albo nie. I nie chodzi o sam wygląd, ale o masę innych rzeczy - to jak mówi, co mówi, jak się porusza, czy ma swoje zdanie, czy chociażby to jak traktuje innych.

Gość gośćA
Dokładnie Autorze, mam tak samo ;)

to może zastanów się czemu do tej pory interesowały Cię tylko takie kobiety, jakiś powód być musi.

Gość gośćA
Moorland jak zwykle swoje sceptyczne psychologizmy zapoda... Czemu niby coś miało przyciągać? Czy to widać od razu jakie ktoś będzie miał intencje? Na takie trafiał, miał pecha , i nie ma tu żadnych filozofii

"Co do wymagań - to raczej chodzi o głos serca - albo się podoba, albo nie. I nie chodzi o sam wygląd, ale o masę innych rzeczy - to jak mówi, co mówi, jak się porusza, czy ma swoje zdanie, czy chociażby to jak traktuje innych." a Tobie podobają się te spaczone psychicznie, niedowartościowane - oplatające lub szukające pociechy w seksie

a temu, że każdy z nas ma jakiś "typ" który nas pociąga i z zasady jak ktoś narzeka na niepowodzenia to przyczyna tego leży w tym na jakie osoby "poluje". To tak jak niektóre kobiety pociągają cwaniaczki, a one biedne nie wiedzą czemu każdy kolejny je zdradza i jest niedobry.

Gość gośćA
no niekoniecznie, bo jeśli akurat się ktoś wokół nas kręci, kto nam się całkiem podoba, to chcemy mu dać szansę, a później okazuje się , że to nie to... Nie widać od razu kto kim jest i jakie ma realnie wobec nas zamiary

Dajesz szansę wszystkim, absolutnie wszystkim którzy się wokół Ciebie kręcą czy jednak masz jakieś kryteria? To mimo wszystko jest selekcja, no chyba, że mowa o kimś niesamowicie zdesperowanym.

Gość gośćA
oczywiście że daję szansę tym, co mi się podobają i którzy sprawiają wrażenie potencjalnie porządnych, normalnych, wartych poznania, ciekawych.... I cóż, tacy pozostają... w oczach ich kobiet :)

Gość spaślak_
tutaj cytat z szybkim ślubem>>>a co w tym dziwnego jesli twoj target to kobieta zblizajaca sie do 30 to wiekszosc tak ma. nic dziwnego tu nie widze. zreszta ja uwazam ze albo cos od razu iskrzy albo iskrzyc nie bedzie nigdy wiec czy mowi cos na temat slubu po kwartale czy po 5 latach to drugorzedne. nie chcesz slubu to mow od razu oszczedzasz 3 miesiace straty czasu. wez tez pod uwage ze krakow to sciana wschodnia i duze zacofanie wiec nie ma sie co dziwic ze tu zwiazek=slub niekoniecznie od razu ale w przyszlosci im dalej na wschod tym to bardziej widoczne.

no to już masz odpowiedź czemu niektórym nigdy nie wychodzi - bo podobają im się nieciekawe osoby ;)

Gość gość
szukaj wśród młodszych i normalnych, a to da się poznac;)

Gość gośćA
Pozostają tymi ciekawymi osobami, ale z niedobrymi skłonnościami :) nobody is perfect :)