Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ciacha wybierają brzydule?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ładna. Tak, mam wysokie mniemanie o sobie. Chodzi mi o jednak o coś innego. Wiadomo, gusta są różne. Jednak nie potrafię zrozumieć dlaczego faceci nie wybierają przeciętnych i ładnych dziewczyn? Wybierają totalne brzydale! I to kiedy sami są ciachami. O co chodzi?

Gość gość
Tak, mam wysokie mniemanie o sobie. x to powód

Gość gość
Ale ja nie mowie "czemu mnie nie wybieraja" tylko czemu wybieraja brzydule. Sa tez przecietne, ktore tez nie maja facetow, a brzydule maja.

Gość Wolimy mieć ugotowane
i posprzątane. przy tym dobrze p******* bez zbędnych ceregieli

Gość gość
Ale ja nie mowie "czemu mnie nie wybieraja" tylko czemu wybieraja brzydule. Sa tez przecietne, ktore tez nie maja facetow, a brzydule maja. x bo one są takie jak ty, a brzydule pewnie fajne

Gość gość
ale nie wszystkie ladne czy przecietne sa zakochane sobie -.- sa tez normalne ladne i normalne przecietne.

Gość gość
ale co cie to boli?

Gość gośćA
Też Jestem bardzo ładna i bez faceta. Mam dobre zdanie o sobie - adekwatne do rzeczywistości. Ale nie przekłada się to negatywnie na moje relacje. Mam mnóstwo dobrych koleżanek, uwielbiam spotkania i słuchać ludzkich historii. Ale porządni mężczyźni unikają mnie, albo przyciągam narcyzów którzy przez podryw mnie chcą sobie udowodnić własne ego.

Gość gość
ponieważ brzydule nie wybierają, bo nie mają z czego i większość bierze pierwszego lepszego który ją chce, a on później ma służącą, która nie będzie szukać innego tylko czcić swojego Pana. A on nie musi się wysilać, bo wie że ma ją w garści. A ładne mają wybór, i nie wezmą pierwszego ładnego, narcyza deb**a. Ale nie ma się czym martwić są też inteligentne ciacha ;) Tylko trzeba troche poszukać

Gość 9844444444588768444444
Charakter maja fajnieszy,nie zadzieraja nosa, no i mniejsze ryzyko zdrady.

Gość gośćA
Mają fajniejszy charakter - myślą o sobie że są zerem ;) Faceci lubią takie, wiedzą, że mogą sobie przy nich pozwolić na wszystko

Gość gość
przyznam, ze napisalam ten temat, bo mialam kiedys kolezanke ULTRA brzydką, która miala kiedys faceta(ale on akurat tez byl okropny) i po nim weszla w kolejny zwiazek z tez brzydkim kolesiem. I to ona zerwala z poprzednim. Po tym zaczelam obserwowac inne pary i wlasnie zauwazylam to co opisalam.

Gość gośćA
Spoko spoko Ja też widzę, że uroda wcale nie oznacza że jest łatwiej znaleźć kogoś sensownego i wartościowego Żeby ciacha wybierały brzydule, to bym raczej tak nie generalizowała Ale kto zarywa do najładniejszych, no kto? Narcyzy,******cze, żądni przygód zajęci z problemami, byczki popisowe. A kogo wybierze "porządny" facet? Tą nierzucająca się w oczy, szarą myszkę, która zrobi wszystko dla niego

Gość gość
wygląd przemija, charakter zostaje. PODOBNO sa gusta najróżniejsze dla Ciebie moga być to dziewczyny o przeciętnej urodzie, a dla faceta boginie oni oceniają nas inaczej

Gość gość
ale nikt nie mowi o przecietnych. tu chodzi o naprawde bardzo brzydkie.

Gość gość
Jeżeli ciacha wybierają te brzydkie, to chyba zbrzydnę :) utyję, z włosów zrobię siano i dodam jakiś szpecący makijaż, coś czuję że mam przystojniaka w garści :D łiiiii

Gość gość
Która by cię chciała z takim nickiem :P

Gość gość
Kaprofag czy jak?

Gość gość
Brzydula z dobrą pensją, mieszkaniem tak żebym nie musiał niczego fundować. W dodatku pogodzona z tym, że jej nigdy nie pokocham. Gotująca dobre obiady, zajmująca się po pracy domem, cichutka kiedy chcę poczytać albo poroochać na mieście. Czemu nie? ;) Natomiast te wasze niby ,,ciacha'' będące z brzydulami muszą posiadać jakiś defekt, na przykład małego fiutka. ;)

Gość gość
,,Też Jestem bardzo ładna i bez faceta. Mam dobre zdanie o sobie - adekwatne do rzeczywistości'' Tu są same ,,bardzo ładne'', tylko, że żadna nie odważy się zamieścić zdjęcia, które by chociaż zaprezentowało jej figurę. Spotykam co weekend setki tych zrozpaczonych pasztetów, którym wydaje się, że mogą robić sobie co do mnie jakieś nadzieje. Roztyte, paskudne, podchodzące pod trzydziestkę ,,singielki'', mieszkające z rodzicami, z pensją 1500 netto, do tego alkoholiczki. ;)

Gość gość
Jak tam bardzo chcesz, to zamieszczę zdjęcie sylwetki :D tyle, że jestem alkoholiczką z niską pensją, to nie ma po co.

Gość samiec007
@gośćA Też Jestem bardzo ładna i bez faceta. Mam dobre zdanie o sobie - adekwatne do rzeczywistości. Ale nie przekłada się to negatywnie na moje relacje. Mam mnóstwo dobrych koleżanek, uwielbiam spotkania i słuchać ludzkich historii. Ale porządni mężczyźni unikają mnie, albo przyciągam narcyzów którzy przez podryw mnie chcą sobie udowodnić własne ego. - Ludzie dopiera ja sie w pary bo szukja dopelnienia. Jesli facet wybiera brzydule tzn, ze mysli o sobie w ten sposob, ze zasluguje na taka brzydule, albo inne wartosci maja dla niego wieksze priorytety. Pamietaj, ze rzeczywistosc ktora kazdy z nas postrzega jest inna, i dla Ciebie cos moze byc brzydkie a dla kogos bedzie idealem. Zeby okresli czy ktos jest ladny czy brzydki potrzba kilka osob i glosowanie :) Ja zawsze mialam piekne kobiety za dziewczyny, ktore nigdy nie uwazaly sie za pieknosci mimo , ze wiekszosc facetow wodzila z nimi wzrokiem.

Gość gość
Daj już spokój, wiem, że swojego nie zamieścisz grubasie. ;)

Gość gość
Nie jestem autorką, więc nie mogę dać spokoju "już", bo dopiero zaczęłam :P

Gość gość
Hehe, jakby któraś chciała zdjęcia wrzucać i okazała się ładna, to z kolei nie uwierzą, że to ona :D nie ma sensu o tym dyskutować.

Gość gość
Zresztą ,,ładna alkoholiczka'' to się wyklucza. Na kobiecie, która nawet tylko ,,popija'' odbija się to najdalej po 5 latach. W wieku 23 lat wygląda jakby miała 28, a mając 30 jak przechodzona czterdziestka. Dlatego starsi faceci coraz częściej wybierają nastolatki. Nie zniszczone jeszcze alkoholem i dietą z McDonalda.

Gość gość
nie każdy facet lubi ten sam typ kobiet. jesli przystojniak dobiera sobie kobiete na zasadzie wysoka, chuda modelka to często świadczy o jego potrzebie pochwalenia się kobietą przed innymi. zaspokojeniem ego. może dla kogoś niska, okrągła dziewczyna o przeciętnej buzi byc brzydka, a tak na prawde dla faceta, który nie bazuje na modzie może być przepiekna, naturalna i oryginalna.

Gość gość
Tak naprawdę nie są ciałami tylko są średni? A że autoreczka Poleczka się nie zna.... Na takiej głupiej kafeterii to widać, że ładnym piszą, że brzydka, a kiedyś tu wstawiła zdjęcia brzydka pyza, ale ją wychwalali... Może to tak działa.