Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ciacha wybierają brzydule?

Polecane posty

Gość gość
Helol. No i kaj te pytanie? :D

:D Hahhaaha Wracaj na tamten topik Tak tylko chciałam w innym pokoju cie zobaczyć ;P

Gość gość
"no ale ci "prawdziwi przystojniacy" akurat nie prowadzali się z brzydulami. Brat Pitt - Angelina Jolie - no ona jest piękna (znaczy mogłaby trochę przytyć, ale twarz ma piękną), di Caprio też ma / miał jakąś śliczną modelkę, John Depp też z brzydkimi nie chadzał. Akurat ja nie jestem wielbicielką urody Kate Moss ani Vanessy Paradies no ale obie brzydulami nie są." I tu dochodzimy do sedna sprawy - przystojni z reguły chcą być z ładnymi, a osoby pokroju gierszała - czyli brzydale z kasą - biorą to, co ich zechce :)

Gość gość
Brzydul nikt nie chce. No chyba ze jakis desperata. Znam wiele wolnych dziewczyn brzydkich bez faceta tez kilka wolnych ładnych ale to typ raczej skaczacy z kwiatka na kwiatek i szukajacy ksiecia wiec nie wiem czy sie liczy :) A brzyduli bym nie wzial bo z charakteru to sa ciezkie osoby taki same wymagania maja jak te ladne. Bo widza ladne kolezanki jak ich faceci traktuja nabieraja kompleksow i tak samo chca byc noszone na rekach. Czasem tez to jest spowodowane przeminieciem urody i niezdawaniem sobie z tego sprawy :) Ale zdarzaja sie rozni desperaci znalem jednego goscia spoko koles z wygladu nawet mozna powiedziec ze calkiem przystojny a wzial babe z dzieckiem 10 lat starsza od siebie. Ale jak go znalem to widac po prostu ze nie mial zadnego wyboru wiec wzial brzydule. Pewnie samotnosc go dopadla.