Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu miesiącach chodzenia dziewczyna puszcza bąka przy facecie?

Polecane posty

Gość gość
nie puszczam przy swoim facecie, czasem cichacze ale wychodze do toalety i spuszczam wode zeby nie bylo slychcac wstydze sie pierdziec przy nim, jestesmy ze soba 3 lata mieszkamy od 1.5

Gość gość
słabizny z was :P

Gość gość
dziewczyny tez puszczają bąki???? :o zgrozo

Gość gość
nikt nie jest święty, kazdy pierdzi wiec nie wiem w czym problem robicie 🖐️

Gość gość
po tygodniu! ino only cichacze :classic_cool:

Gość gość
Nigdy bym tego nie zrobiła ! Ale wstyd ....

Gość gość
Biedactwo... kiedyś eksplodujesz :o

Gość gość
po 2-3 miechach sytuacja sie rozluźnia więc to chyba dobry moment

Gość gość
a po co? Nie lepiej isc do lazienki? W naszej rodzinie nikt tego nie robil ( no chyba,ze nichcacy czy w chorobie). Ja tez ani przy mezu ani przy dzieciach. To po prostu nieapetyczne. Inna rzecz,ze brzuch mam raczej zdrowy.

Gość gość
po co? a dla swobody chociażby ;) niektórzy mają częściej bąki... jak ktoś puszcza góra 2 bąki na tydzień to tego nie zrozumie

Gość gość
U nas on po jakimś pół roku do roku - trudno powiedzieć - a ja stosunkowo późno bo dopiero po około 1,5 roku.

Gość inny gosccc
po 2,5 roku jak zamieszkaliśmy razem, dopiero wtedy się przełamałam i to cichacze. a w łazience wale ile wlezie, w końcu gdzie jak nie w łazience:P

Gość gość
jak macie taki problem, to znaczy ,ze cos nie tak jest w waszej diecie. Moze np nietolerancja laktozy?

Gość gość
Jesteśmy w zwiazku 14 lat i nie puszczamy przy sobie bakow, ani nic z tych rzeczy. Sporadycznie robimy siusiu w swojej obecności. Puszczanie bakow jest fuj i to jest brak szacunku

Gość gość
ja miałam zaostrzenie ZJD więc ciężko było mi chwilę wytrzymać bez pierdnięcia, a już w stresujących sytuacjach to całkowicie. dobrze że teraz mogę bez skrępowania pierdzieć przy mężu, ale na początku też nie mogłam się przełamać :D

Gość gość
tu nie chodzi o dlugosc znajomosci, tu chodzi o kulture!po jakim czasie chodzenia mozna byc chamem i pozbyc sie caalkowicie wlasnej godnosci?

Gość gość
z mezem jestesmy 38lat razem.............i 2 lata+ ,ale nie wyobrazam sobie zachowywac w tak skandaliczny sposob to chamstwo i bym sie zrzygala jakby cos takiego ja jemu ,czy on mnie zrobil tfffffffuj

Gość gość
ojjtam przesadzacie jakby to było nie wiadomo co! każdy puszcza bąki, po co się czaić? w lóżku cuda wianki wyprawiacie oral, anal i spółka a pryk zrobić wstyd? nikt przecież nie mówi o pierdzeniu w twarz partnerowi!

Gość gość
no chyba że on to lubi :P hihi

Gość gośćlolka z wawki
sluchajta prawdziwy zwizek zaczyna sie tam gdzie jest 1 bak moj byl po roku teraz walimy bez skrepowania na maksa on sra a ja gole nogiw wawnie to jest zwiazek sory zebym musila jescze wychodzic

Gość gość
gościolkaz wawki - dobrze prawisz ;) ale to raczej każdy indywidualnie powinien granice w związku ustalać... nie kazdy lubi patrzec jak drugie sra :P

Gość gośćlolka z wawki
ja tam nie patrze ale ak sie zdarzy to coz widzila mnie i ja jego w gorszych sytuacjach:( upodlenie alko. schiza, i taki atak nerwowy, nie zawsze jest kolor zycie

Gość gość
racja... ale na tym miłość polega przecież, żeby mimo trudności iść razem przez życie :) bąki to akurat pikuś - troche smrodku jeszcze nikogo nie zabiło ;)

Gość gość
"co cie nie zabije, to cie wzmocni" :P

Gość gość
Po 7 latach znajomości nie puszczam nigdy !

Gość gość
przyjaznie sie z moim bylym i kiedy z nim bylam to nie pierdnelam ani razu a teraz po rozstaniu pierdze ciagle:P

Gość gość
Najwyraźniej są dwa obozy.

Gość gość
W czym macie problem? Teraz mamy modę na tolerancję. Skoro więc modne jest tolerowanie murzynów, arabów, cyganów, homoseksualistów to czemu nie puszczających baki w towarzystwie? Niedługo tez pewnie normą stanie się publiczne dłubanie w nosie i zjadanie gili :)

Gość gość
krotko po slubie:)

Gość gość
Im wcześniej tym lepiej! Potem jest trudniej... Jak np dopiero po 5 latach albo po ślubie zaczniesz sadzić jak najęta, a wcześniej uciekałaś do toalety i odkręcałaś wodę żeby zagłuszyć, to partner moze być w szoku niemałym. Ale jak zaczniesz prykać przy nim powiedzmy po 3 miesiacach to chociaż będzie miał czas się chłopak przyzwyczaić