Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i czuje ze zaczynam tyc JAK OPANOWAC APETYT

Polecane posty

Gość gość

Na razie jestem szczupla -52 kg przy wzroście 166. Ale to wszystko dlatego ze w gimnazjum (13 , 14 lat) narzucilam sobie redtrykcyjna dietę i mocno schudlam do 45. Nigdy nie bylam gruba ale wtedy slurczyl mi sie zoladek i nie potrzebowalam tyle kesc. Teraz jestem przerażona bo wraca mi apetyt! Jem dość zdrowo ale grzeszę Np drożdżówka albo ciastkiem w kawiarni w ciągu dnia. Poza tym lubię slodkie kawy. Nawet teraz zjadlam opakowanie jogurtu naturalnego z platkami, calym bananem i siemieniem lnianym. Wszystko poprawilam dwoma kromkami pumpernikla z cebula o sxhabem:( Masakra, nie umiem opanować apetytu.

Gość gość
Moje dzisiejsze menu: Sniadanie- PIEC kromek chleba pelnoziarnistego z cebula, szynka, kozim serem a jedna z powidlami. Potem banan. Zielona herbata. Drugie śniadanie pasta z awokado i suche wafle Obiad: w restauracji z rodzina - oczywiscie sama zjadlam cala pizze z salami, rukola i mascarpone. Myslalam ze uda mi sie juz nic nie kesc ale oczywiscie w ciągu dnia garść orzechów a teraz ta kolacja:( Jestem wnerwiona, bo widzę jak moje cialo sie zaczyna zmieniać. Wystaje mi brzuch, nogi sie robia masywniejsze, obleśne cycki

Gość gość
To przez stres związany ze starością. przede wszystkim nie myśl o tym, że się starzejesz i wszystko wróci do normy :p

Gość gość
Proszę tylko o rady jak powstrzymac apetyt. Widzę, ze juz tracę dobra przemianę materii i to ostatnia chwila aby zatrzymać dobra wagę. Ne chce przytyć a mam sklonnosci. Pike dużo wody ale to nie redukuje apetytu. Serio, normalny czlowiek je 2 kromki chleba a ja 5 i w sumie jeszcze bym zkadla

Gość renegade atb and heather nova
zakochaj się, ja zawsze wtedy tracę apetyt na długo