Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mowicie dziecku gdy nakryje was w intymnej sytuacji prosze o porady

Polecane posty

Gość gość

mielismy dzisiaj taka sytuacje i nie wiedzialam jak wybrnac wiec prosze o jakies sprawdzone wskazowki z gory dziekuje

Gość gość
ile lat ma dziecko?

Gość gość
Chcesz powiedzieć, że uprawialiście seks, a było ryzyko, że dzieci zobaczą? Niepoważne... Dorośli i się powstrzymać nie mogą...

Gość gość
To jak już dzieci są w domu to rodzice nie mają prawa tego robić????

Gość gość
8 lat starsze a mlodsze 3

Gość gość
Jakbyś dbała o ich psychikę, to byś chociaż drzwi zamknęła. Dla mnie to jest chore. Dorośli i odpowiedzialni ludzie... Może było od razu dzieci zaprosić jako widownię? To jest niesmaczne po prostu!

Gość gość
Nie przesadzaj. Nic co ludzkie nie jest nam obce

Gość gość
niestety ale nie mamy drzwi do pokoju ktore mozna zamknac bo nasze lozko jest w salonie tzn rozkladana kanapa a salon jest polaczony z kuchnia

Gość gość
klasyczne kafe: nie masz warunków, nie rób dzieci.

Gość gość
Ale wy jesteście nienormalni. Ja tez sie bawilam na dworze kiedy zachciało mi sie siku i wlecialam do domu jak strzała nakrywajac rodzicow na juz dość zaawansowanych pieszczotach. I co? Żyje. Juz ile lat minęło, ale skazy na psychice nie mam.

Gość gość
Nam - dorosłym. Ale trzyletnie dziecko? Byłam świadkiem jak w markecie takie właśnie małe dziecko powiedziało: a mama bawiła się siusiakiem wujka.... Nie wierzcie, jeśli nie chcecie. Podejrzewam, że matka już tam nigdy nie poszła. A i tatuś się wkrótce pewnie dowiedział.

Gość gość
Też byłam świadkiem. I mam skazę na psychice. Rodzice myślą pewnie, że tego nie pamiętam. Dla mnie to było odrażające i teraz w dorosłym życiu mam problemy z seksem :-(. Nie lubię, a nawet nienawidzę tego robić :-(. Nie mam też orgazmów. Uważajcie lepiej, dziecko dziecku nierówne. Ja to odebrałam jako coś złego i tak do dziś mi zostało.

Gość gość
Odebrałam to jako cos złego ponieważ nigdy nie widziałaś rodzicow przytulajacych sie czy całujących. My z mężem czesto sie calujemy czy przytulamy przy naszej córce i nie zauważyłam zeby była w jakimś szoku jak maz na mnie leży, a ona akurat wchodzi do salonu. Oczywiście jestesmy ubrani, corka nigdy nas nie nakryła.

Gość gość
naprawde nie rozumiem tego oburzenia

Gość gość
Ja tez nie :)

Gość gość
cnotliwe niewydymki :D a ta bez orgazmu to już w ogóle nienormalna jakaś. Stary ci dogodzić nie umie, a ty na rodziców winę zwalasz :D hhaha

Gość gość00 Anna
nas syn nigdy jeszcze nie nakrył. dlaczego? bo nie uprawiamy seksu gdy on nie śpi. owszem, w przeszłości gdy miał te 2,3 lata zdarzało się ale rzadko, na zasadzie mały wstał wcześnie, zjadł śnaidanie w towarzystwie mamy/taty i chciał bajkę, to ją włączylismy poszlismy się poprzytulać na pół godziny, drzwi do pokoju niemal całkiem zamknięte, dziecko pochłonięte bajką a my pod kołdrą i ciuchutko. teraz, jak jest duży - ma 7 lat prawie 8 - nie ryzykujemy od dosć dawna. no ale od kiedy miał 4 lata jest w przedszkolu z teraz w szkole, zdarza się czasem tzn co drugi piątek mieć wolne razem z mężem i wtedy możemy kochać sie w dzien w salonie i krzyczeć itp i dziecko nie widzi nie słyszy bo jest w szkole. nasze sypialnie sąsiadują ze sobą ale zawsze przed i po seksie sprawdzam, czy młody ładnie spokojnie śpi. drzwi do niego zamykam wtedy ale i tak pokoje sąsiadujące są. staramy się nie sapać ani krzyczeć itp. ale poza tym, co najważniejsze, nasz syn od zawsze widział nas przytulających się, całujących, okazujacych zainteresowanie miłość, czułość. wie już, że piersi są "fajne' ale w sumie nie wie dlaczego, wie że dorośli lubią kłaść sie nago do łóżka poprzytulać i że stąd są dzieci. wie że on i tata mają penisa a mama ma dziurkę o nazwie pochwa przez które rodzi dziecko. widział mnie nieraz przypadkiem nago jak mi wejdzie do łazienki gdy biorę prysznic a on chce siusiu, po prostu wtedy staję tyłem i mówię mu nie patrz na mnie, siusiaj i wyjdź proszę. zero scen krzyku o to. po co. nadal nieraz przy nim siusiam jak np myje zęby. ale nic przecież nie pokazuję.

Gość gość
mama ma dziurkę o nazwie pochwa przez które rodzi dziecko. xxx No, dziurka to raczej nie pochwa.

Gość gość
A co jak nie pochwa?

Gość gość
Przykre lasencje nie udawajcie swietojebliwe dziewice.myslalby kto...juz was widze .kpbieta prosi o rade a te ulomne wchodza na topic po to zrby napisac ze wam sie nie zdarzylo i oczywisvie przy okazji pojechac po dziewczynie. Do autorki-podobno trzeba wytlumaczyc dziecku ze rodzice sie kochaja i przytulaja.tak robia malzrnstwa dorosli ludzie

8 latce już tłumaczysz wszystko. I tak swoje wie. Wcześniej powinnaś z nią rozmawiać. A 3 latce powiedz jeśli będzie chciala wiedzieć. Po prostu odpowiadaj na pytania szczerze. Po co klamac dzieciom?

Gość gość
Nie każda 8latka wie ;) Moja np. wie o okresie, o porodzie sn ale nie wie o seksie :) Autorko najpierw musisz wyczuć CO dziecko pomyślało i ile wie- potem bierzesz się za tłumaczenie- NIGDY nie podajesz więcej informacji niż tego potrzebuje ;) Tyle.

jak się można kochać, nie mając drzwi do własnej sypialni/pokoju w którym się seks uprawia? dla mnie to jest cos niewyobrażalnego A to dzieci w tej kuchni zapewne jeszcze śpią, bo mają tam " pokoik" ?