Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

hej :)przepraszam , jesli taki watek juz byl...mam problem ktory mnie nurtuje i spac nie daje...Otoz w 10 dniu cyklu wspolzylam z partnerem, stosunek byl przerywany....dzis mija 24 dzien cyklu i strasznie bola mnie piersi, oraz podbrzusze....kluja jajniki.. sluz mialam pare dni gesty i bialy , teraz zlapalam chyba jakas infekcje bo piecze , swedzi i jest serkowaty ale tylko w srodku, po wizycie w toalecie raczej nic nie wyplywa....zrobilam test ciazowy 14 dni po stosunku i byl negatywny, ale nie robilam go rano....czy jest on wtedy wiarygodny...dodam , ze cykle mam ok 31 dniowe, poprzedni byl nawet 39....zastanawia mnie rowniez, ze 2 lata temu przestalam karmic coreczke i do dzis przez caly cykl z jednej piersi wyplywa mi bardzo gesty, bezwonny plyn...jest raczej przezroczysty ale lepnacy i gesty...dodatkowo w kazdym cyklu praktycznie caly czas boli mnie podbrzusze...wiem , ze powinnam isc do gina, ale czeka sie u mnie strasznie dlugo w kolejce i zawsze w dniu wizyty mialam okres i stwierdzalam ze bez sensu isc....pomozcie mi szczegolnie w sprawie ewentualnej ciazy...dziekuje z gory :)

Gość gość
Mam radę. Zamiast trzech kropek stosuj jedną, a następnie zaczynaj zdanie z dużej litery. Będzie czytelniej :). A w sprawie pytania zrób badanie krwi. Na to nie potrzebujesz skierowania.

Gość gość
j.w. dobra rada :D

Gość gość
ok, sorki mam po prostu takie przyzwyczajenie:)

Gość gość
No za dużo to nikt ci nic tu nie poradzi - dawno powinnaś być u lekarza, skoro zależy ci na zdrowiu - a pamiętaj masz dziecko. nie wszędzie są kolejki. W każdym większym mieście znajdziesz gina, który przyjmie cię z dnia na dzien. Co do ciąży to ską mamy wiedzieć, po 14 dniach test powinien być wiarygodny, możesz powtórzyć, będziesz miała 100 pewności i trochę rozsądku!

"stosunek był przerywany" a po co, to jakiś fetysz z internetu?

Gość gość
jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia , co mogłoby pomoc, nie musi zabierac głosu.....jakby ktos chcial kazania poszedlby zapewne w inne miejsce, stad nie rozumiem dlaczego takie odpowiedzi piszecie?????????