Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tampony, 14latka

Polecane posty

Gość gość

mam 14 lat i chciałabym używac tamponów bo podpaski nie są dla mnie super wygodne. Raz, juz rok temu probowalam wlozyc tampon ale nic z tego nie wyszlo, czulam bol i suchosc. napiszcie jak wy to robicie, jak wkładacie aby nie czuc bólu i z jakiej firmy uzywacie.

Gość gość
a probowalas tampaxy z aplikatorem? ja od nich zaczynalam i spisywaly sie swietnie. ;-)

Gość gość
kup sobie rozmiar mini i najlepiej właśnie z aplikatorem, który ułatwia poprawne założenie. Znajdź wygodną dla siebie pozycję, np. jedna noga na wannie albo na kucąco. Kup sobie w aptece żel nawilżający, ja używam provag żelu, którym jak posmarujesz swoje miejsca intymne przez wkładaniem tamponu to znacznie ułatwi ci to sprawę bo ten żel bardo dobrze nawilża.

Gość gość
nie miałam tych z aplikatorem bo po prostu wziełam "pozyczyłam" jednego od mamy. zastosuje się do tych rad, dzieki, jeszcze mam pytanie a ten żel jak drogi jest?

Gość gość
ja ostatnio kupowałam provag żel za 18 zł, koleżanka znalazła w aptece jakiejś po promocyjnej cenie i zapłaciła 13, ale i tak cena nie jest wysoka, biorąc pod uwagę, że wystarcza na dwa mies. codziennego stosowania!

Gość gość
W tamtym tygodniu płaciłam za provag żel 14 zł, był w promocji, zamówiłam go przez internet na stronie e-lek i odebrałam w aptece w moim mieście. Stosuje go codziennie po umyciu na noc i przed wyjściem na pływalnie, czasem również jako żel nawilżający przed stosunkiem, jedno opakowanie starcza mi na około dwa miesiące. Odkąd się nim smaruje infekcje i inne problemy intymne mnie omijają.